Ga naar inhoud

Pechhulp


campaan

Recommended Posts

Aha, dat is vooruit denken Supreme, maar die grote afsleepwagen kon nauwelijks de stalling in . Overigens de accu was nieuw geplaatst door een Fiat Professional dealer. Iets meer dan 1 jaar oud. Normaal gesproken geeft Fiat 2 jaar garantie, maar ze hadden er geen Mopar accu maar een Bosch accu in gezet. Op deze was maar 1 jaar garantie. De fiat dealer had mij daar niet over geïnformeerd (zat ook geen prijsverschil in) en de betreffende baliemedewerker die dit had afgehandeld werkte er niet meer.  Geen garantie dus.

 

Groet Jelle

Link naar reactie
Share on other sites

Jelle , dat maakt nu even niet uit , de camper wilde niet starten dan kom de pechhulp . Stel er komt eerst een klein servicewagen b.v ANWB , en de startmotor of het brandstofsysteem is defect , en hij kan hem niet repareren , dan moet hij met ongerichte zaken weer terug en een andere auto laten komen kost allen maar meer .

 

Mijn dochter had een lekke band thuis , gebeld naar de dealer voor pechservice,  er kwam gewoon een af-sleepwagen , de chauffeur / monteur  deed een nood reparatie , en ze kon weer rijden  om naar de een bandenbedrijf voor een goede reparatie .

 

Wat betreft die accu even meer uitleg ik weet het verschil niet .

 

Link naar reactie
Share on other sites

Nou de clou met de accu is, dat als de Fiat dealer een Fiat eigen merk accu (van Mopar) had geïnstalleerd ik 2 jaar garantie had gekregen. Nu hebben zij - zonder met mij  te overleggen  - een accu van Bosch er in gezet.  Daar was maar 1 jaar garantie op en dat jaar was verstreken met een paar maanden. Ik heb daar in geen keuze kunnen maken omdat het mij gewoon niet verteld is dat er verschil in de garantietermijn zit.

Groet Jelle

Link naar reactie
Share on other sites

Jelle , dit is duidelijk, maar waarom wilde hij niet starten , was de accu los gekoppeld en heeft hij niet onderstroom gestaan , zo ja dan kan na enkelmaaanden de accu ontladen zijn door de aangesloten verbruiker , o.a radio navigatie en de boordcomputer . 

 

Het volgende , een ontladen accu , gaat sulfateren en dat is een schade aan de accu , dan is eigenlijk geen garantie , dus 2 jaar op een Fiat accu heeft dan geen zin meer .

 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid