Ga naar inhoud

Busje

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Busje won de laatste dag op 6 april

Busje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. https://www.poieditor.com/poi_convert/ov2-to-kml/
 2. GOK, 30 mBar met afblaasbeveiliging. Gekocht bij een caravanbedrijf in Duitsland. Er zat af-fabriek dezelfde in, maar de werking wordt na verloop van tijd minder. Ik heb nu ook reserve bij me van een ander merk, die ik hier bij de plaatselijke watersportwinkel heb gekocht.
 3. Wij hebben goede ervaringen met Aveco, aanrijdingen in Spanje en Schotland en pechhulp in Portugal en Slovenië. Ik mag dat hier natuurlijk niet zeggen, maar ik zie niet zo veel in het lidmaatschap van de NKC.
 4. Als de kachel normaal functioneert, zou de boiler ook normaal moeten functioneren. Bij ons werd de storing veroorzaakt door de drukregelaar van het gas. Toen ik die vervangen had, waren de problemen in één klap over. Na vervanging van de drukregelaar brandde/brandt de kookplaat ook beter. Die vraagt veel minder gas dan de kachel/boiler en lijkt het altijd goed te doen..
 5. Dat geldt net zo goed voor Aveco en daar hoef je niet verplicht lid te worden.
 6. Noord Duitsland bedoel je: Hobby-Wohnwagenwerk, Ing. Harald Striewski GmbH, Harald-Striewski-Straße 15, 24787 Fockbek/Rendsburg
 7. Dit is gewoon op advies van de dealer, waar onze camper al vanaf 2014 in onderhoud is. Wij bezuinigen niet op onderhoud en laten altijd doen wat nodig en wenselijk is.
 8. Als je steeds het water aftapt, loopt de boiler ook leeg. Daar gaat 10 liter in, dus duurt het even voordat je weer water uit de warme kraan krijgt. Je weet zeker dat de vorstbeveiliging van de boiler niet open staat? En dan nog heel wat anders: Het is niet verstandig om je telefoonnummer open en bloot op een forum zetten. Dat is vragen om ongewenste telefoontjes.
 9. Busje

  Winter stalling camper

  Mijn checklist is heel wat langer: Checklist stalling O Camper niet op de handrem, maar in de versnelling O Brandstoftank vol O Camper van binnen en buiten schoonmaken O Schoon- en vuilwatertanks aftappen O Boiler aftappen O Kranen open laten staan O Relais van de dompelpomp losmaken O Antivries in sifons O Gasflessen uit de camper O Toiletvloeistof uit de camper O Koelkast schoonmaken en deur in de kierstand O Antivries in de ruitensproeier O Ruitenwissers van de ramen halen O CO-alarm verwijderen (nieuwe batterijen in voorjaar, 3 x AA) O Rookalarm verwijderen (nieuwe batterij in voorjaar, 9 volt blok) O Mobeye verwijderen (batterijen 4 x CR123 lithium) O Dakramen in ventilatiestand O Batterij koelkast (AAA) O Huishoudaccu uitschakelen via massaschakelaar O Zonnepanelen uitschakelen via massaschakelaar O Startaccu loskoppelen
 10. Busje

  Reserve wiel

  Bij onze Hobby was ook geen reservewiel meegeleverd. Ik heb bij het lokale bandenbedrijf een reservewiel (28 kg) gekocht. Dat was goedkoper dan bij de camperdealer.
 11. Busje

  Buscamper voor lange mensen

  Mijn zoon is 1,94 en ik ben zelf 1,90. Wij hebben beiden geen problemen achter het stuur. De stoelen staan bij ons op een draaiplateau en zijn dus iets hoger dan vaste stoelen. We kijken alleen een beetje tegen de bovenstang van de Remis plissé aan, maar dat stoort niet. Een buscamper met een dwarsbed zou niet ons ding zijn. Onze bedden zijn 2,20 lang en dat hebben wij echt wel nodig. Wij hebben een Hobby Siesta A55 GS Sport op basis van een Fiat Ducato 130 MultiJet.
 12. Waarschijnlijk is de sensor een NTC weerstand van hooguit een paar euro. Je moet alleen het goede type zien te vinden.
 13. Busje

  TomTom Gortzak € 7,50

  Dan zou je er toch ten minste "Te koop aangeboden" bij kunnen zetten, want nu is het raden. Een prijsindicatie lijkt me ook wel nuttig.
 14. Busje

  TomTom Gortzak € 7,50

  Vier artikelen gratis af te halen? Of is het louter om je bezit te showen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...