Ga naar inhoud

GreDon

Members
 • Aantal items

  286
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door GreDon

 1. Ja, die uitspraak heb ik ook gelezen en direct doorgestuurd aan mijn RBV. Het bedrag is overigens bijna 60.000 euro, zeker indien je de rentevergoeding en de tegemoetkoming buiten gerechtelijke voor-proceskosten erbij telt. En in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan. Het laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. PS. Mijn RBV denkt na over een afkoopvoorstel. Hoe is dat bij jou Dr.Dream?
 2. Nou dan lopen zij en jij hier erg achter, want in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan en laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. Kijk maar goed en oordeel dan daarna.
 3. Kijk onze moderator is weer actief met mensen terecht te wijzen. Wat heeft dit toch voor meerwaarde ?
 4. Hopelijk is hij al lang verkocht ?
 5. Vochtvreters trekken juist vocht aan. Aangezien een camper ventilatie openingen heeft die je niet kunt afsluiten werken deze vreters dus juist verkeerd om, zijn binnen de kortste keren uitgewerkt (= volgevreten) en jij zit met het maximale vocht binnen. Gewoon zorgen dat er goed overal geventileerd kan worden, kastjes open zetten en de kussen verticaal zetten en je bent klaar.
 6. Geweldig. Geen dank graag gedaan. Hier kunnen sommige anderen een voorbeeld aan nemen.
 7. Ik zou er een e-mail naar het Service Center in Isny aan wagen. En hen wijzen op de in de Wet op het Consumentenrecht geregelde minimaal te verwachten gebruiksduur. Alle kans dat ze je een heel eind tegemoet komen. Zo niet, ik heb goede contacten met een Dethleffs werkplaats/dealer in Duitsland. Die zijn zeer kundig en kunnen dit probleem zeker voor je oplossen. Ze zitten echter in NRW in de buurt van Aken !
 8. GreDon

  Documentatie

  Ik schrijf altijd rechtstreeks naar de fabriek als er iets is. Krijg je per kerende post antwoord van het Dethleffs Servicecenter in Isny.
 9. GreDon

  vocht panoramaraam

  Ga eens navragen bij DE BRIDGE in Herentals. Die Slegers Karel heeft bijna alles op voorraad en tegen superprijzen.
 10. Meestal van de garage, die trekt dan aan de hele ophanging en dan kan van alles scheef gaan zitten en kraken en piepen.
 11. GreDon

  Schudden van camper

  Banden zijn door lange stilstand perioden gaan cuppen. Nieuwe kopen dus. En de volgende keer bij stilstand de druk met minimaal 1 bar extra ophogen.
 12. Dat korte aan en uit zetten veroorzaakt juist roet. Hij moet goed warm worden en volledige verbranding geven. Ook moet er voldoende lucht bij kunnen komen, anders altijd roetvorming. Dus ook roosters goed open?
 13. Ik zou daar met een grote boog omheen rijden en niet gaan stallen. Wat een onzinnige eisen.
 14. Rolletje nylon visdraad halen in de hengelsportwinkel.
 15. Bij de bouwmarkt kit-oplosser halen. Deze gel er op smeren en 15 minuten wachten. Daarna kun je de kit met een doekje wegvegen en de rest met een mesje uitkrabben.
 16. Soms is het gewoon een verzakking van het draagsysteem o.a. wegens overbelading.
 17. Ik zou naar www.arli.nl gaan en voor 900,- euro een trekhaak op maat laten monteren en daarop een standaard fietsendrager voor auto's gebruiken. Dan hoef je niet te tillen en kun je ook nog eens iets trekken.
 18. GreDon

  Reserve wiel

  Ik heb geen gewicht over voor een vijfde wiel aan de wagen dat je een keer in 20 jaar nodig hebt. Dan zijn die paar uurtjes wachten ook wel te overbruggen. Beter dan elk jaar bekeuringen wegens overbelading.
 19. GreDon

  Vocht

  Dat is billig.
 20. Duplicaatsleutels maken en deze afgeven.
 21. GreDon

  Hordeur

  Geweldig. Dit bedoelde ik.
 22. GreDon

  Vocht

  Klopt, hier koop je hem voor 159,- euro: https://www.camperpassie.nl/catalogsearch/result/?q=+Caisson+VI-D3 Ben je lid van de NKC dan krijg je van eigenaar Peter nog een leuke korting.
 23. GreDon

  Nieuwe app

  Er is een grote mislukte update uitgebracht. Staat op de komende agenda voor de vergadering van de ledenraad op 6 november. Leden melden zich massaal aan om hier te komen spreken en klagen.
 24. Indien jij wettelijk geen eigenaar meer bent, dan vervalt de verzekering van rechtswezen zonder opzegtermijn. Dien eerst een schriftelijke klacht in bij de NKC o.a. met vermelding van hun antwoord in de veel gestelde vragen "Zodra sprake is van bijvoorbeeld verkoop, total loss of vertrek naar het buitenland wordt de verzekering beëindigd. Je ontvangt dan direct naar rato de eventueel vooruit betaalde premie terug". Geven ze dan nog niet toe, maak er dan een geschil van bij het KiFid. Dat win je altijd. Het het antwoord over "Tijdelijk schorsen (niet mogelijk)", is ook onzin. Ik schors al jaren tijdens de winterstalling. Ik stuur hen gewoon via verzekeringen@nkc.nl het schorsingsbewijs van de RDW en verzoek hen om de verzekering terug te zetten naar beperkt casco per deze datum. Dat gaat gewoon prima zo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...