Ga naar inhoud

campaan

Members
 • Aantal items

  76
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

campaan won de laatste dag op 7 april 2020

campaan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Weet iemand wat de boetes zijn voor parkeren en stiekem (zonder te snurken) overnachten op de openbare weg? Tijdens avondklok nog een bonnetje extra?
 2. Hallo en wat te denken van een (aparte) CO2 meter, (met akoestisch alarm) : ook een nuttig item om de kwaliteit van de binnenlucht te meten. Heb er zojuist met ingehouden adem eentje geïnstalleerd
 3. Hallo, weet u waar een dealer in NL te vinden is, die dit systeem deskundig kan monteren?
 4. Hallo, ja vanaf dag 1 moet je de deur echt dichtsmijten en van binnen uit is dat nog moeilijker. Heb trouwens zelf (ook daarom) een apart "caravan"handvat aan de binnenkant van de deur gemonteerd.
 5. aanvulling Fiat 2.3 l 177 pk euro 6 2017
 6. Weet iemand of het sluitingsmechanisme van Fiat Ducato 2017 af te stellen is? Ik moet altijd met enorme kracht / snelheid deur sluiten om die goed gesloten te krijgen. Vervelend voor mij en voor mijn omgeving.
 7. Weet iemand of het normaal is dat je telkens een klikkend relais(?) hoort (links onder stuur zekeringenbak) als je Fiat Ducato versnelt (gas bij geeft)? Irritant als je er op gaat letten nml. Garage zegt dat het normaal is ............
 8. Hallo, wat is de naam van de werkplaats , die ervaring(!) heeft met het monteren van zijcamera's.? Mailadres / telefoonnumer?
 9. campaan

  techneut gezocht

  Hallo. Met dank voor de technische uitleg! Voertuigaccu is gefabriceerd in 2016, dus dat zou wel eens de oorzaak kunnen zijn gezien de leeftijd. Ik ga verder speuren.
 10. campaan

  techneut gezocht

  Hallo techneut. Betreft Hymer Ayers Rock. Had problemen met watertoevoer, heel weinig water of helemaal niets. Is niet de waterpomp. Als oudje op de ouderwetse toer gegaan en hier en daar eens aan wat stekkerverbindingen 'geschud'. In (boiler)kastje onder de 2ps-zitting bij tafeltje een stekker gevonden, die invloed had. Maar het rare, de stekker met dikke rode / bruine draad eruit getrokken (losliggende stekker komt uit zwarte aansluiting onderaan in blauwe verbindingsdoos) en nu geen last meer met geen water. Maar die stekker / draden zullen toch ergens voor dienen, maar ik kan niets vinden
 11. Kijk eens op de site van wifi-shop24.com en de travelconnector TCS 312 misschien?
 12. Binnenkort gaat het camperseizoen weer beginnen. Hoeveel camperaars gaan weer mobiel / financieel stranden door die "plastic" koppelingsplaat? Zonder gezamenlijke rechtszaak zal arrogànte(!) Fiat nooit bewegen om een beschaafde oplossing aan te bieden. Trouwens hetzelfde geldt voor de sjoemelsoftware affaire voor de dieselmotor. Doen we gezamenlijk (incl. NKC) wat, tijd voor hardere actie of gooien we de handdoek in de ring???
 13. Hallo, klinkt allemaal eigenlijk best logisch. Ga binnenkort als camper weer eens buiten stallingsruimte komt op onderzoek uit. En wie weet kan ik zo zelf doktertje spelen en probleem simpel oplossen alvorens te gaan tanken. THX.
 14. Ik zou het niet weten, ik ben ook geen monteur. LPG fles met buitenaansluiting is drie jaar geleden nieuw geinstalleerd in nieuwe camper. Maar dus compleet onbetrouwbaar en balen (stressvol) , als je door dit defect op vakantie zonder gas komt te zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...