Ga naar inhoud

campaan

Members
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

campaan won de laatste dag op 7 april 2020

campaan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo, klinkt allemaal eigenlijk best logisch. Ga binnenkort als camper weer eens buiten stallingsruimte komt op onderzoek uit. En wie weet kan ik zo zelf doktertje spelen en probleem simpel oplossen alvorens te gaan tanken. THX.
 2. Ik zou het niet weten, ik ben ook geen monteur. LPG fles met buitenaansluiting is drie jaar geleden nieuw geinstalleerd in nieuwe camper. Maar dus compleet onbetrouwbaar en balen (stressvol) , als je door dit defect op vakantie zonder gas komt te zitten.
 3. Werkplaats heeft inmiddels binnenwerk van grijze alufles al gewisseld en meerdere malen compressordruk gezet op "buitenklep" bij de instroomopening voor tanken van gas. Ben er niet aldoor bijgeweest. Iets, maar wat, gaat gewoon in de tijd vastzitten, maar hoe kan je dat voorkomen? Zit duidelijke meter op fles, dus kan precies zien hoeveel er nog in zit. Als er weer aan gewerkt is, dan kan ik weer ruimschoots LPG aanvullen (voor weer maanden reizen). Zoek nu naar de óórzaak en niet na telkens het (stressie) gevolg bestrijden.
 4. campaan

  LPG klep(?) zit vast of ?

  Heb inmiddels vele, vele malen geen LPG kunnen tanken in de gasfles met buiten vulopening (voor koken / verwarming). Slechts paar centen. Telkens naar werkplaats en dan kan ik weer één keer tanken en dan meestál weer hetzelfde probleem bij de volgende keer tanken, Iemand een idee, waar dat in kan zitten. Gaat er een klep vastzitten of zo? Is zeer irritant / stressvol, als je half jaar of langer rond wil reizen. Heb ook een dieselverwarming, maar toch.
 5. Bij onderhoudsbeurt gaat men oooook voor de koppelingsplaat ènkel af wat men vindt via de diagnosestekker. Ter preventie, start ik na contact aanzetten bak eerst zelf in neutraal gezet te hebben = zeker geen verbinding. Zet bak ook zelf in neutraal bij wachten voor stoplicht, etc. Wie weet slim?
 6. Hoe lang moet deze Fiat 'plastic' soap nog door blijven gaan? Van Fiat noch NKC moeten we als camperaars verder een oplossing verwachten. De oorzaak is duidelijk : absurde plastic delen. Fiat camperaars verenig u en samen naar de rechter? Europees recht : recht op een goed en degelijk product.
 7. campaan

  Pechhulp

  Wat is de beste oplossing voor een abonnement op pechhulp onderweg (Europa) voor Fiat Ducato? Via de dealer? Tips welkom.
 8. In mijn Duitse Ducato Betriebsanleitung (2016) van 370 blz. staat hierover niets vermeld, zover als ik kan nazien. Daarom handig deze rubriek : danke schön.
 9. Tweemaal dank. Nu is het mij wel duidelijk geworden : goede uitleg van Pierre èn ook nog eens die duidelijke foto van Arie54. Ik heb nooit geweten dat bij die slotopening iets aangegeven staat.
 10. Ik ga het de dealer wel vragen bij de onderhoudsbeurt deze maand, want zo op papier "de verste stand als de motor wordt aangezet", ik begrijp er nog steeds helemaal niets van die term AVV. Vroeger was autorijden nog simpel en leuk.
 11. Dank voor informatie, misschien kijk ik niet goed, maar kom ik nu met de vraag : wat is die stand AVV voor de sleutel ? De stand dat alle lampjes op het display branden? Trouwens ingewikkeld allemaal.
 12. Buscamper ideaal om wild te overnachten everywhere, mits niet voorzien van al dat lelijke stickergedoe aan de buitenkant. Mijn Hymer buscamper heeft tot mijn grote verbazing geen enkele thermische isolatie : niets achter de binnenpanelen / plafond. En dat is uit maaaandelange ervaring koud 's nachts, bibber, bibber. Het alkoofmodel is in principe opgebouwd uit geisoleerde panelen, dus voor lente, herfst, winter aan te raden.
 13. Betreft punt 2. Heel graag informatie over dat noodloopprogramma en hoe doe je dat dan?
 14. Wie verwacht ook deze compleet ONlogische(!) uitsluiting van schade bij achteruit rijden? Want juist dat is júist de bottleneck voor velen bij het rijden met een camper naast het mogelijk uitwijken van de achterkant bij bochten. Op mijn zelf gekochte camper heb dáárom camera èn achteruitrij piep besteld: dubbel veilig. Een van twee zou eigenlijk ook standaard op elke (huur)camper moeten zitten.
 15. campaan

  thermische isolatie

  Dat is nu net het probleem met Hymer, je verwacht vanuit vroeger en voor die prijs topklasse en heden ten dage is de kwaliteit gewoon arrogant SLECHT. Er zit dus GEEN isolatie in.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...