Ga naar inhoud

GreDon

Members
 • Aantal items

  271
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

GreDon won de laatste dag op 2 november

GreDon had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

13 Good

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee, hier is niets te halen. Dat zul je zelf moeten doen. En als je even goed leest hierboven dan zie je alles staan hetgeen je nodig hebt. Namelijk het formulier dat je bij Dr.Dream kunt downloaden en de teksten van hem en van mij. Daarmee ga je de Duitse ANWALT (=Advocaat) gratis voor je aan het werk zetten. En als dit allemaal nog niet duidelijk is dan stuur je maar een PB.
 2. En in Duitsland hebben ze nu zelfs deze mededeling gedaan: Welche Motoren sind im Abgasskandal von Fiat Chrysler betroffen? Wir haben für euch mit dem Aufdecker des Skandals, Chemiker und Umweltexperten Axel Friedrich gesprochen. Er gilt als Schrecken der Automobilindustrie, weil er jede illegale Abschalteinrichtung in den Dieselmotoren findet. Drei Dinge sind durch das Interview klar geworden: 1. Alle FIAT Diesel mit den Abgasnormen Euro 5 und Euro 6 sind betroffen. 2. Nur Euro 6d Temp und Euro 6d nicht, die halten die Abgasnormen auch im Straßenbetrieb ein. 3. Der Ska
 3. Vandaag vond ik dit bericht in mijn email inbox: SJOEMEL SOFTWARE IN ALLE FIAT DUCATO DIESELMOTOREN VAN MODELJAAR 2014 t/m 2019. Dit grote schandaal betreft voornamelijk campers. De onderstaande informatie uit Duitsland is hierover bekend: 1.https://www.spiegel.de/auto/dieselskandal-hunderte-anzeigen-gegen-fiat-und-iveco-a-f2f7d776-6d71-41b3-8c25-10c22cbb5d21 2.https://www.polizei.hessen.de/File/merkblatt_2.pdf 3.https://www.polizei.hessen.de/aktuelles/dieselabgasverfahren/?fbclid=IwAR1dwvN9o7PhEPDcIUJkZxlfLngIGfrkWMppgxOMXDrTaHsYeiARDvGUsMQ En uit Nederland dit korte en weinig zeggende
 4. Vandaag in de spiegel gelezen dat in Duitsland massaal aangifte is en wordt gedaan tegen Fiat omdat er in veel campers op basis van Fiat Ducato sjoemel software aanwezig is. De politie in Frankfurt coördineert alle aangiften en gaat Fiat daarvoor voor de rechtbank brengen, zie Fiat met Sjoemel Software. Dit lijkt mij een uitgelezen kans voor de NKC om iets voor haar leden te doen middels een massaclaim. Ik ben benieuwd of de moderator dit gaat doorspelen naar de juristen of directie van de NKC. Zo niet moet hier maar een van de aanwezige melders of ledenraadsleden opstaan.
 5. Geweldig. Geen dank graag gedaan. Hier kunnen sommige anderen een voorbeeld aan nemen.
 6. Ik zou er een e-mail naar het Service Center in Isny aan wagen. En hen wijzen op de in de Wet op het Consumentenrecht geregelde minimaal te verwachten gebruiksduur. Alle kans dat ze je een heel eind tegemoet komen. Zo niet, ik heb goede contacten met een Dethleffs werkplaats/dealer in Duitsland. Die zijn zeer kundig en kunnen dit probleem zeker voor je oplossen. Ze zitten echter in NRW in de buurt van Aken !
 7. GreDon

  Documentatie

  Ik schrijf altijd rechtstreeks naar de fabriek als er iets is. Krijg je per kerende post antwoord van het Dethleffs Servicecenter in Isny.
 8. GreDon

  vocht panoramaraam

  Ga eens navragen bij DE BRIDGE in Herentals. Die Slegers Karel heeft bijna alles op voorraad en tegen superprijzen.
 9. Meestal van de garage, die trekt dan aan de hele ophanging en dan kan van alles scheef gaan zitten en kraken en piepen.
 10. GreDon

  Schudden van camper

  Banden zijn door lange stilstand perioden gaan cuppen. Nieuwe kopen dus. En de volgende keer bij stilstand de druk met minimaal 1 bar extra ophogen.
 11. Dat korte aan en uit zetten veroorzaakt juist roet. Hij moet goed warm worden en volledige verbranding geven. Ook moet er voldoende lucht bij kunnen komen, anders altijd roetvorming. Dus ook roosters goed open?
 12. Ik zou daar met een grote boog omheen rijden en niet gaan stallen. Wat een onzinnige eisen.
 13. Rolletje nylon visdraad halen in de hengelsportwinkel.
 14. Bij de bouwmarkt kit-oplosser halen. Deze gel er op smeren en 15 minuten wachten. Daarna kun je de kit met een doekje wegvegen en de rest met een mesje uitkrabben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...