Ga naar inhoud

GreDon

Members
 • Aantal items

  286
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

GreDon won de laatste dag op 5 januari

GreDon had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GreDon's Achievements

21

Community reputatie

 1. Ja, die uitspraak heb ik ook gelezen en direct doorgestuurd aan mijn RBV. Het bedrag is overigens bijna 60.000 euro, zeker indien je de rentevergoeding en de tegemoetkoming buiten gerechtelijke voor-proceskosten erbij telt. En in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan. Het laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. PS. Mijn RBV denkt na over een afkoopvoorstel. Hoe is dat bij jou Dr.Dream?
 2. Nou dan lopen zij en jij hier erg achter, want in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan en laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. Kijk maar goed en oordeel dan daarna.
 3. Kijk onze moderator is weer actief met mensen terecht te wijzen. Wat heeft dit toch voor meerwaarde ?
 4. Hopelijk is hij al lang verkocht ?
 5. Vochtvreters trekken juist vocht aan. Aangezien een camper ventilatie openingen heeft die je niet kunt afsluiten werken deze vreters dus juist verkeerd om, zijn binnen de kortste keren uitgewerkt (= volgevreten) en jij zit met het maximale vocht binnen. Gewoon zorgen dat er goed overal geventileerd kan worden, kastjes open zetten en de kussen verticaal zetten en je bent klaar.
 6. Geweldig. Geen dank graag gedaan. Hier kunnen sommige anderen een voorbeeld aan nemen.
 7. Ik zou er een e-mail naar het Service Center in Isny aan wagen. En hen wijzen op de in de Wet op het Consumentenrecht geregelde minimaal te verwachten gebruiksduur. Alle kans dat ze je een heel eind tegemoet komen. Zo niet, ik heb goede contacten met een Dethleffs werkplaats/dealer in Duitsland. Die zijn zeer kundig en kunnen dit probleem zeker voor je oplossen. Ze zitten echter in NRW in de buurt van Aken !
 8. GreDon

  Documentatie

  Ik schrijf altijd rechtstreeks naar de fabriek als er iets is. Krijg je per kerende post antwoord van het Dethleffs Servicecenter in Isny.
 9. GreDon

  vocht panoramaraam

  Ga eens navragen bij DE BRIDGE in Herentals. Die Slegers Karel heeft bijna alles op voorraad en tegen superprijzen.
 10. Meestal van de garage, die trekt dan aan de hele ophanging en dan kan van alles scheef gaan zitten en kraken en piepen.
 11. GreDon

  Schudden van camper

  Banden zijn door lange stilstand perioden gaan cuppen. Nieuwe kopen dus. En de volgende keer bij stilstand de druk met minimaal 1 bar extra ophogen.
 12. Dat korte aan en uit zetten veroorzaakt juist roet. Hij moet goed warm worden en volledige verbranding geven. Ook moet er voldoende lucht bij kunnen komen, anders altijd roetvorming. Dus ook roosters goed open?
 13. Ik zou daar met een grote boog omheen rijden en niet gaan stallen. Wat een onzinnige eisen.
 14. Rolletje nylon visdraad halen in de hengelsportwinkel.
 15. Bij de bouwmarkt kit-oplosser halen. Deze gel er op smeren en 15 minuten wachten. Daarna kun je de kit met een doekje wegvegen en de rest met een mesje uitkrabben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...