Ga naar inhoud

GreDon

Members
 • Aantal items

  213
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

GreDon won de laatste dag op 24 augustus

GreDon had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik neem aan dat dit het geel/oranje motorblok symbool is? Zo ja, dan moeten er foutcodes uitgelezen worden? Zijn die er niet, dan was het een tijdelijke storing die zich zelf weer gereset heeft na het afzetten van het contact. Dan rest alleen nog even de "foutcode wissen" routine m.b.v. een OBD2-unit te resetten. Betreft het een Fiat Ducato dan kan ik je mededelen dat ik dit zelf ook al een aantal maal gehad heb. Ik vermoed dat de cruise control hiervan de oorzaak is (te snel uit/aan, te snel achter elkaar "Up" commando geven), want deze werkte pas weer nadat ik 30 seconden van he
 2. Lachen geblazen? Een levensduur van meer dan 12 jaar in een camper als huishoud-accu?? Mag je blij zijn als hij bij goed gebruik en opslag in de winter aan de druppellader de 6 jaar haalt. Dus is deze nu voor iets meer dan de helft afgeschreven. Kan dus wel interessant zijn als het een leuk klein prijsje is daarvoor??? En natuurlijk ook graag de afmetingen erbij geven, want hij zal ergens op een plek moeten passen????
 3. GreDon

  Schade aan autostar

  Tja, zeven jaar oude banden dan vraag je om een klapband. Iedereen adviseert niet voor niets om na zes jaar nieuwe banden aan te schaffen.
 4. Tja, en hangen daar is veel geld betalen om weer van de galg af te komen.
 5. En let op dat je met die Alkoof niet boven de 3500 kg in beladen toestand komt, want dan loop je in Zwitserland en Oostenrijk gegarandeerd tegen de lamp wegens overbelading en verkeerde tolbetaling.
 6. Het is al eerder geschreven hier, maar ik zou naar Arjan Ligthart gaan. Die levert maatwerk en is niet duur, zie www.arli.nl.
 7. Dit is toch een tijdelijke sluiting. Begrijpelijk dat ze die niet opnemen. Na Corona is die plek weer open.
 8. Dat is de camper opwaarderen naar een toelaatbaar gewicht dat niet overschreden wordt. En ik zou maar wegblijven in Zwitserland en Oostenrijk want die controleren veelvuldig en hebben ZERO tolerantie. In Oostenrijk liggen overal weeglussen en ze halen je subiet van de weg. En dan ben je ook nog "Mautsünder" want boven de 3500 Kg geldt het vignet niet. Dus of opwaarderen, of omrijden via Frankrijk.
 9. GreDon

  wisselen gasflessen

  Met een weegschaal en een eenvoudige berekening weet ik precies hoeveel liter LPG ik kan bijvullen tot 80%.
 10. GreDon

  wisselen gasflessen

  Gewoon zelf aan de pomp vullen met LPG. Dat is immers hetzelfde gas (propaan + butaan) en goedkoper ook nog.
 11. Zojuist mijn aanvraag bij de Bridge herhaald en binnen vijf minuten antwoord: Als het een gewone halfintegraal camper is komt de distributie kit gemonteerd komt op 375 euro inclusief BTW. Een vaste prijs geven voor als de waterpomp mee vervangen moet worden gaat niet. Het gebeurt af en toe dat er bepaalde schroeven kunnen afbreken en dan wordt het duur(er).
 12. Dan is het 12-Volt element defect en moet je dat vervangen.
 13. Vreemd, hoe weet jij dat dan als ze geen tijd hebben om te antwoorden?
 14. @ArieVolgens mij heb je daar niets aan bij een automatische schotel?
 15. Hiervoor bestaat een Excel-rekentool die rekening houdt met de bandenmaat, de loadindex en het maximum gewicht per as. Die kregen wij als gratis service mee van SFA-Parkstad bij de begeleiding en BPM-aangifte van onze invoercamper. Ben er heel tevreden over.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...