Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Ik mis wat info, het bouwjaar, de eerste tenaamstelling en waarop de camper gebouwd is b.v. Fiat/Citroën, handgeschakeld of automaat, is onderhoudshistorie aanwezig, de emissie code, uit welk jaar zijn de banden(DOT code).
 3. Spike

  GPS tracking

  De accu houdt het wel twee weken zonder op te laden. Doe er verder niets mee.
 4. Busje

  GPS tracking

  Moet de telefoon niet aanstaan voor die zoekfunctie? Zo ja, dan zou ik niet op een matig werkende accu vertrouwen. Die accu moet dan ook opgeladen worden. Wie regelt dat? De dieven vast niet.
 5. Spike

  GPS tracking

  Ik heb net een nieuwe IPhone gekocht. De oude, waarvan alleen de accu nog matig werkt, wil ik verstoppen in m'n camper. Voor het geval dat de camper gestolen wordt, kan ik de opzoekfunctie van de IPhone gebruiken de camper te lokaliseren. Of maak ik nu een denkfout? Gouden tip? Groeten Sipke
 6. Frans

  Matrassen

  0.70cm, is wel ERG smal Misschien even aanpassen.
 7. deblauwe

  Matrassen

  2 matrassen zo goed als nieuw komen uit Frankia Maat 210cmx0.70cm dik 13cm prijs overeen te komen gsm 0476517667
 8. Dick737

  GPS tracking

  Geachte camperaars, Ik wordt soms toch een beetje onrustig van al die autodiefstallen en campers. Het zal je maar gebeuren dat de camper met alles erop en eraan gepikt wordt en je met de trein uit b.v. Frankrijk of Italie naar huis moet. Ik heb wel een bearlock aanwezig en nog wat extra fysieke beveiliging, maar ik overweeg ook een GPS tracker aan te schaffen. Heeft iemand een gouden tip, welke het meest geschikt is? Er is zoveel op de markt, wat is Uw ervaring? Is het ook handig om eenzelfde provider te nemen als mijn mobieltje van Vodafone? Hou je alles in een hand..of wellicht is dat niet zo spannend.. Ik ben benieuw naar Uw ervaringen. Dank alvast!
 9. Te koop; Set ventilatie rooster voor Fiat 2002-2006, voor cabine ramen. Nieuw, verkeerd besteld.€. 75.
 10. Ik probeer ook te achterhalen wat voor koppelingsplaat in mijn Fiasco Ducato "737 MAX" van modeljaar 2017 gemonteerd zit. Meerdere mails gestuurd aan Truckland Rotterdam zuid en via chat aan Fiat, maar je krijgt gewoon nooit antwoord op je vraag. Heel onbeleefd om het op zijn zachts te zeggen. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in Fiat als bedrijf noch in haar monteurs. "Ikke weet niet" is tegenwoordig een kwaliteit ........... Zelfs updaten van de sotware gaat mis. Help!!
 11. Verkoop uw gebruikte Nederlandse camper zelf in Duitsland (of België) en spaar veel geld omdat u bij export ook de NL-BPM terug kunt krijgen. Hebben wij ook gedaan en hebben alles geregeld met hulp van SFA-Parkstad. Prima advies en service gehad van hen. Ook gratis schatting BPM-teruggave. Hier staat de info daarover: www.facebook.com/sfa.parkstad.6416/posts/129440847878349. En campers verkoop je in Duitsland via www.mobile.de, www.caraworld.de, www.autoline.de en www.autoscout24.de. Succes.
 12. Hij bedoelt de Comfortmatic automatische versnellingsbak van Fiat. Dat is de gewone handbak die door een robot wordt bestuurd. Een goedkoop te maken automatische versnelling dus.
 13. Wat vervelend voor u. Succes met de verkoop en gezondheid. Dit is wel een leuke camper voor verkoop naar Nederland. Er is dan reeds een groot deel van de te betalen BPM bij invoer afgeschreven. Moet er wel nog even op uw Belgisch kenteken mee gereden worden totdat er 6000 Km op de klok staat. Alle info daarover vindt u hier: op facebook, of bij SFA-Parkstad.
 14. In Oostenrijk een Go-Box nodig. Deze kunt u online aanvragen via: www.asfinag.at en wordt dan thuis gestuurd. Wilt u met een camper boven de 3500 kg ook naar Scandinavië (DK, N en S) dan kunt u i.p.v. de Go-Box voor Oostenrijk beter de EasyGo+ Brobizz box aanschaffen via: www.brobizz.com. Is uw camper onder de 3501 kg, dan hebt u in deze drie landen voordeel (tol- en andere kortingen) van een Brobizz tolbadge (die zit standaard ook in de EasyGo+ Brobizz box). De voordelen staan hier: www.brobizz.com/en/prices-and-benefits en aanvragen doet u hier: www.brobizz.com/en/order. Met dank aan www.sfa-parkstad.nl die ons deze info (en veel meer) aanreikte als service bij hun begeleiding van de invoer van onze camper uit Duitsland.
 15. Camper all riks verzekeren met nul eigen risico en het probleem is toch opgelost? Daarbij dan drie regelmatige bestuurders aanmelden. Het kenteken kan ook niet op drie namen staan. Die persoon moet ook de verzekering afsluiten. De rest regel je onderling.
 16. Afgelopen week
 17. In perfecte staat zijnde luifeltent kleur grijs geheel compleet met gordijnenset.Hoogte aan de camperkant 3mtr breedte 5mtr tent is passend op thule omnistor luifel 9200 Doe een passend bod !
 18. Is verkocht advertentie kan verwijderd worden
 19. Wij hebben met een Fiat Ducato geen problemen met de Schotse wegen gehad. Gemiddeld vond ik de wegen in Schotland beter dan in Engeland en Wales.
 20. Niks van gemerkt, heb afgelopen september heel schotland doorkruist, weinig snelweg gedaan, hooguit bij de grote steden een stukje, verder waren de kleine wegen prima, ook in het hoge noorden. Wel veel single roads maar das een kwestie van aanpassen en voorruit kijken, geweldige land trouwens.....
 21. Frans

  Matthieu Overberg

  Automaat of handbediende versnellingsbak (?) Van de Comfort-Matic is al een topic. Misschien ook handig als het onderwerp wordt aangepast, zodat het wat duidelijker is.
 22. Vreemd dat dit item is geplaatst in de rubriek ‘bestemmingen’. Nóg vreemder (hoewel ..., eigenlijk is dat voor de NKC heel gebruikelijk) is dat de moderator het niet verplaatst!
 23. Ik herken evenmin de ervaring over slechte wegen in Schotland. Het is een magnifiek camperland!
 24. Adriatik

  Matthieu Overberg

  Vreemd dat dit item niet in de rubriek ‘basisvoertuig’ is geplaatst. Nóg vreemder: de NKC-moderator zit weer eens te slapen en laat het gewoon in de verkeerde rubriek staan!
 25. Ik probeer, al vanaf januari 2019, te achterhalen wat voor koppelingsplaat er in mijn garantie gemonteerd is geworden, nadat mijn koppelingsplaat stuk ging. Het heeft lang geduurd, maar de magazijnchef van mijn fiat dealer mailde mij vandaag, dat hij heeft kunnen achterhalen, dat er weer een LUK koppelingsplaat gemonteerd is. Daarop zit geklonken een voering met de naam Valeo nr: 71724395. Op mijn vraag of er ook weer kunststofnokjes aanwezig zijn, wist hij niet. Dus eigenlijk weet ik nog niks. Vr.gr, Jan Vrij
 26. Beste mede camperaars, Ondergetekenden zijn op zoek naar medereizigers. Ons plan is om een trip naar Moermansk te maken. Starten op 1 juni in Sint Petersburg, daar een paar dagen blijven en daarna in drie maximaal vier weken naar het noorden rijden. Via Noorwegen of Zweden weer naar het zuiden. Totaal zal deze reis ongeveer 6 tot 7 weken duren. We hebben al contact met Kola travels zij maken een route en zijn back up. Zie www.kolatravel.com We zijn langzame reizigers en willen veel zien van de natuur en kultuur. Opzet is om overdag alleen te reizen en 's avonds elkaar weer te ontmoeten. Het is een niet alledaagse bestemming maar wel een avontuur daar naartoe te reizen. Kernwoorden zijn: kultuur, natuur, mensen ontmoeten, gezelligheid, individueel maar met elkaar. Wie heeft belangstelling om mee te reizen, we horen het graag. Met vriendelijke groet Mees en Ria van Wijngaarden tel: 06 53192887 mail: mvanwijngaarden@icloud.com
 27. HvdV

  Accu lithium boordaccu

  In onze camper (Chausson op Fiat Ducato) hebben we nagenoeg hetzelfde laten doen als bij "aranbo". De start- en huishoudaccu zijn vervangen door één lithiumaccu (Solid Power Smart One van 240Ah) op de plaats van de startaccu. Alle spullen komen van Solid Power uit Rijssen. Zeer kundig bedrijf en uitstekende installatie. Op de plaats waar de huishoudaccu zat (onder de passagiersstoel)hebben we een omvormer van 2000W zuivere sinus laten plaatsen. Tevens zijn op het dak 2 extra zonnepanelen van 75W geplakt, wegen slechts een paar kg per stuk. Het gehele systeem werkt erg goed en laadt snel op. We zijn dan ook zeer tevreden. En er blijft ca 20% van de accucapaciteit gereserveerd om te starten. M.a.w. het is een beveiliging dat je altijd je auto starten. We zijn met de camper door Frankrijk en Spanje gereisd en zijn nu in Marokko. We hebben geen stroom meer nodig van het elektriciteitsnet. En uiteraard is er rekening gehouden met acculader en regelaar van de zonnepanelen (MPPT van Victron).
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...