Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Vandaag
 2. Campercontact stond al op mijn apparaat toen ik het ontving, ik hoefde dus niets meer te installeren maar na het opstarten kon ik er gewoon bij via de POI. Als je een mailtje stuurt aan gadgets4U krijg je heel snel antwoord. Hun service is uitstekend. Succes.
 3. Rob S , misschien heb je hier wat aan : Ik bezit een Pioneer AVH 6300 BT met gekoppeld AVIC - F 130 , daar zit een SD kaart in met de software in van Naviextras . Bij is het zo als ik de navigatie aan zet komt de naam van deze software in beeld met de tekst update ga naar Naviextras.com . via de website kun je kaarten kopen en e.v.t later updaten ,
 4. goedenmorgen. ik heb zelf ook een van gadgets4u.nl bevalt prima.uitgebreide informatie tijdens navigeren,de service van deze firma is zeer goed. ik heb alleen nog problemen met het installeren van campercontact maar dat zal wel aan mij liggen wanneer iemand mij hiermee kan helpen zou mooi zijn.
 5. Gisteren
 6. Weet iemand hoe ik aan een handleiding voor deze camper kan komen?
 7. Ik heb dezelfde vraag als RobS. Weet iemand een adres om dit te laten doen. Enne...GreDon hou op met die hautaine manier van reageren.
 8. GeMa

  Accu-keuze

  Let wel op dat niet iedere lader met lithium accu's overweg kan. Omdat je een bestaande accu (met bestaande lader) vervangt is dat wel iets om in de gaten te houden.
 9. Als men op de rem trapt wordt gelijk de cruise control uitgeschakeld! Als je dan gas geeft ga je gelijk weer sneller.
 10. Gobbel

  Accu-keuze

  De lithium accu is goed te gebruiken in een camper . wij nemen de nespresso mee en zetten er gewoon kofffie in en als ik de mini airfryer aanzet komen er ook nog snacks uit allemaal met de accu lading . De accu die wij hebben Liontron heeft een ingebouwde BMS en een BT functie waarmee ik mijn accu kan monitoren wij gebruiken een victron 30 ah laadbooster om de accu tijdens het rijden snel op te laden .en hebben een raptor bridge om er voor te zorgen dat er geen conflict is met de standaard laad/boord systeem . wij zijn blij met de lithion accu en zou niks anders meer will
 11. Dat zelfde verhaal vertelde mijn dealer ook. Die situatie doet zich voor bij ingeschakelde cruise control. Dan wordt er immers gas gegeven en trap je op indien nodig op de rem. Heel vreemd natuurlijk.
 12. Robmg

  LPG klep(?) zit vast of ?

  Voor wat het waard is.......Bij mijn vorige camper bleek het telkens weer onmogelijk om te tanken bij mijn vaste pompstation.....slang erop... knop indrukken en ( ook na behoorlijk lang wachten).......... niets. Bij een andere pomp ging het zonder problemen, wel even wachten na indrukken, maar dan ging het prima. Wellicht verschil in vuldruk van het station? Groet Rob
 13. Door omstandigheden hebben wij de stalling voor onze Camper (lengte 6,9 m) bij Stalling31 te Mijdrecht niet meer nodig. Het contract loopt tot 20-12-2021. Wellicht heeft iemand interesse? Neem dan contact op met 06-10892862
 14. Beste mensen, Wij hebben een KNAUS SUN TI uit 2006 gekocht. We zijn er heel blij mee. Alleen de achteruitrijcamera en monitor (zwart wit) zijn zeer gedateerd. Dus iets anders gekocht: VZ-C4 achteruitrijcamera. Wie heeft ervaring met inbouwen? Kan ik vanaf de voorzijde de nieuwe kabel aan de oude bevestigen en hem vanaf de camera naar achteren trekken, of is dat er simpel gedacht? Hoe loopt de kabel in mijn camper? Alvast bedankt voor het meedenken.
 15. Afgelopen week
 16. eind goed al goed, nu nog effe verkopen die mooie Hymer.
 17. @Dr.Dreamzou best kunnen. Af en toe moet je de boel een beetje opschudden. Het is een groot log apparaat geworden. Let bij het melden van diefstal of verlies van je batch wel even op of je niet € 30,00 moet betalen. Ook effe de ANWB site goed lezen.
 18. @Jelle, misschien is de ANWB wel wakker geworden door jouw vraag en hebben ze snel de website aangepast ter voorkoming dat ze plat gebeld gaan worden door leden van dit NKC-forum?
 19. Net zoals de foto's inmiddels recht gezet zijn.
 20. Ik heb nog effe op de ANWB site gekeken en daar staat nu ook een termijn genoemd van 24 maanden na laatste gebruik! Vraag me af of dat nu recentelijk is ingevoerd of gelijk getrokken met andere aanbieders. Mij lijkt dat het niet uit mag maken waar je de batch koopt. De voorwaarden van de batch worden opgesteld door de tolmaatschappij Area/Mango. Het opzeggen en retourneren kan normaal via het ANWB kantoor, maar dat is nu door corona gesloten. Dan moet je de batch zelf terugsturen vergezeld met een speciaal formulier (voorkeur aangetekend). Op de ANWB site wordt dit uitgelegd.
 21. Rechtop staande foto's maken het aanbod ook wat aantrekkelijker.
 22. Ik zie inderdaad in de App ook geen button retour zenden of stoppen. Maar ik denk als je hier aanklikt dat hij defect of verloren is, dat ze hem wel blokkeren. Bij defect zullen ze wel een nieuwe sturen en vragen om de oude retour te zenden in die verpakking. Is het kwijt geraakt dan krijg je misschien een boete. Helaas heb ik hiermee verder nog geen ervaring. Maar zou je de oude via de ANWB hebben aangeschaft, dan kun je hem daar natuurlijk ook weer inleveren. Vraag wel om een bewijs van afgifte dan.
 23. Inderdaad, TOP info! Misschien nog een vraag, ik heb al een account (vanwege de oude badge) en kan hiermee inloggen, maar kan nergens vinden hoe ik de oude badge ongeldig maak t.b.v. de nieuwe. Enig idee?
 24. Ik heb eind Feb een afspraak bij de Hymer dealer, heb dus tijd om mij voor te bereiden, zodra ik meer weet kom ik met dit onderwerp terug op,dit en een ander forum, ik bedank alle leden voor hun reacties.
 25. Één van de dingen die een koper in ieder geval wil weten is het bouwjaar!
 26. Zeer goed onderhouden Hymer halfintegraal. Bouwjaar 2014 69950 km. 163 pk Euro 6 motor. 6 versnellingen. Cruisecontrol. Standkachel voorverwarming motor. Heteluchtverwarming woon gedeelte. Grote koelkast. Groot Vastbed achterin. Grote garage. En luifel. Luchtvering. En verzwaarde schokbrekers en stabilisatie. Garantie in overleg. 59990. Euro.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...