Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Gisteren
 2. HymerBoy

  Te koop

  je mag niet altijd zomaar 750kg trekken(denk aan de elektrische vehicles en menig hybride voertuig), was het maar zo makkelijk, dat valt in de praktijk tegen, bij info bij de rdw moet ie gewoon op de testbaan/bank als er geen import gegevens meer van zijn, ze zijn daar niet zo makkelijk helaas, heb al meerdere campers hierdoor moeten laten staan. In mijn geval gaat het om 1500kg.
 3. Nederlandse bedilzucht ten voeten uit..
 4. Goede dag meneer v/d Werf? als ik het goed begrijpt staat de vorstbeveiliging open als dit zo is moet hij omhoog getrokken worden. Deze gaat naar beneden als de temp te laag word . succes er mee R
 5. Supreme, misschien zeg ik het verkeerd het is de comfort matic van Fiat. De robot versie dus met 6 versnellingen. https://www.media.stellantis.com/nl-nl/fiat-professional/press/comfort-matic-gerobotiseerde-versnellingsbak-nu-breder-beschikbaar-op-de-nieuwe-fiat-ducato
 6. supreme

  Alde

  U kunt toch op internet kijken waar een dealer zit .
 7. Fredie , is een 6 traps automaat niet iets anders dan de bekende robot vers-bak .
 8. Inderdaad dan is de spoelknop niet stuk en zou na enige tijd de waterpomp weer moeten aanslaan.
 9. Bedankt voor de vertaling en de tips, hier kan ik wat mee. Maar ik heb nog een vraag of bevestiging nodig voordat ik komende week ga demonteren. Als ik de waterkraan in de keuken en toilet open heb gezet dan staat er druk op de waterleiding. Als ik daarna deze kranen sluit, dan staat er op de gehele waterleiding waterdruk. Als ik dan de spoelknop van het toilet indruk, dan stroomt er alleen de overdruk uit. De spoelknop is dan toch niet stuk?
 10. Ik ben ervan overtuigd dat het na verloop van tijd wel goed komt met de app. De kern van de kritiek betreft de manier waarop de leden van de NKC overrompelt worden door een nieuwe en toen nog zeer krakkemikkige app. Dit terwijl mensen op reis zijn en rekenen op een betrouwbare app. Het uitblijven van enig respons van het bestuur spreekt boekdelen. Slikken of stikken.
 11. Het leegloopventiel van de watertank staat open en wil niet meer dicht. Iemand hier ervaring mee om dit op te lossen? Gert van der Werf
 12. Dat vraag ik me dus ook af Rob van Hout. Is preventief vervangen van de koppelingsplaat wel zinvol? We moeten ons ook niet gek laten maken door al die berichten. Bij mijn dealer gaan jaarlijks heel wat campers door hun handen en dus ook de 6 traps automaat van Fiat Ducato (Euro-6) en ze hebben al die jaren nog nooit storingen in de automaten gehad. Wel bijzonder toch!? Komt bij dat de 6 traps automaat bijzonder fijn rijdt. Niks mis mee. Wellicht dat de NKC bij de RDW gegevens kan opvragen hoeveel Fiat Ducato automaten t/m bouwjaar 2019 er in Nederland rondrijden. Type versnellingsbak is
 13. Na de laatste update vind ik de app goed werken. Een verbeterpunt is het zoeken op openingsperiodes. Met de huidige versie ben ik nu wel zeer tevreden.
 14. TE KOOP: CAMPER/CARAVANLUIFEL; KLEUR: WIT; MATEN 350 X 200 CM INCL. KORTE ZIJFLAPPEN VAN 20 CM. SOLIDE EN STEVIG MATERIAAL; VOORZIEN VAN PEES VOOR BEVESTIGING AAN DE RAIL. INCLUSIEF BIJPASSEND METALEN FRAME.
 15. Daaruit zou je kunnen opmaken dat in de robot automaat van vroegere datum een andere koppelingsplaat (zonder plastic clips) toegepast is. Eerder las ik dat de koppelingsplaat identiek zou zijn. Wie het weet mag het zeggen.
 16. Ja, die uitspraak heb ik ook gelezen en direct doorgestuurd aan mijn RBV. Het bedrag is overigens bijna 60.000 euro, zeker indien je de rentevergoeding en de tegemoetkoming buiten gerechtelijke voor-proceskosten erbij telt. En in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan. Het laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. PS. Mijn RBV denkt na over een afkoopvoorstel. Hoe is dat bij jou Dr.Dream?
 17. Nou dan lopen zij en jij hier erg achter, want in Duitsland komt dit Fiat Abgasskandal a.s. woensdag 21 april uitgebreid op de TV. Het programma "PlusMinus" besteedt hier aandacht aan en laat iedere kant van dit thema zien t/m de advocaat Dr.Stoll waarbij mijn zaak loopt. De uitzending is te zien op de ARD en begint om 21.45 uur. Kijk maar goed en oordeel dan daarna.
 18. Een grote rol hierbij speelt de zichtbaarheid vanaf de openbare weg. In vele gemeentes is in de APV geregeld dat een camper niet zichtbaar permanent of semi-permanent gestald mag worden. Ook niet op eigen terrein.
 19. Dr.Dream

  Te koop

  Je mag toch altijd minimaal 750 kg trekken. En indien je een goedgekeurde trekhaak laat monteren dan heeft deze een typeplaatje. Daarmee vraag je dan een korte keuring aan bij de RDW en je krijgt de gewichten van dat typeplaatje gewoon op je kentekenbewijs te staan.
 20. Deze problemen doen zich met name voor bij de campers met milieuklasse Euro-6. Daaronder weinig of geen meldingen. Bij mijn garage www.acswessels.nl staan er inmiddels zeven op de wachtlijst voor vervanging door de Sachs koppelingsplaat. Die hebben echter door de grote vraag en door Corona leverproblemen.
 21. Afgelopen week
 22. Ook ik lees geen nieuwe schadegevallen over deze koppeling plaat met plastic onderdelen. Onze integraal camper met deze automaat is net 11 jaar geworden en nergens last van; integendeel, wij zijn erg tevreden. Combinatie van 3 ltr motor met robot automaat is geweldig. We horen wel dat ook via de zijdeur de electronica gaat werken. Starten daarna in Neutraal. Zijn wel rustige rijders
 23. Hier geen carport maar wel een open schuur. Je moet eerst een vergunningcheck doen, dat kan online. Als je die correct hebt ingevuld weet je gelijk wat mag en niet. In een aantal gevallen heb je geen vergunning nodig en hoef je zelfs geen melding te doen. https://www.omgevingsloket.nl/ Zonder vergunning en melding voldoet in de meeste gevallen als je op je perceel niet veel schuurtjes en andere bouwwerken hebt zal dat geen obstakel zijn. Je moet één meter achter de rooilijn van je woning zitten. Minimaal 1 meter uit de perceelsgrens, afhankelijk van de maximale nokhoo
 24. HymerBoy

  Te koop

  Jammer dat er geen trekgewicht op het kenteken zit, denk bij import over het hoofd gezien.
 25. Het valt me op dat er over allerlei zaken rond de Fiat Ducato Automaat worden besproken, maar dat hierbij weinig of geen nieuwe meldingen van daadwerkelijke storingen zitten. Dat brengt me op de vraag: Hoe frequent doen zich de problemen met de koppelingsplaat bij de automaat voor (bij welke bouwjaren en welk percentage van de verkochte automaten heeft daadwerkelijk problemen gekregen) ? Is er iemand die over deze gegevens beschikt ?
 26. Eline

  Alde

  Goedendag sinds kort heb ik een Benimar camper van 2004 aangeschaft, maar de Alde 3000 compact vertikt het ik woon in krommenie weet iemand voor mij een goede reparateur bij ons in de buurt bvb dank groet Dick Tholen
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...