Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Die chemische zooi willen ze niet in de waterzuiveringsinstallatie hebben, wordt apart opgeslagen.
 3. Je mag van geluk spreken wanneer de NKC überhaupt in actie komt!
 4. Je begrijpt het niet.................
 5. Maar 100 km door Frankrijk? Ik wist niet dat Frankrijk zo klein is...........
 6. U kunt mij "inhuren" voor bovenstaande functies. Ik zorg dat u een relaxte vakantie heeft. U zegt waar u naartoe wilt en ik kan de rest voor u regelen. Mijn vak is buschauffeur, dus u mag ervan uitgaan dat u veilig bent. Tot uw dienst, Viona
 7. Geweldig! Alleen mijn huidige oude campertje gaat die tocht niet overleven. Als ik dan een andere slaapauto heb, zou ik wel (een stuk) mee willen. Ik zou ook als chauffeur (ik ben buschauffeur ) wel voor iemand anders willen rijden.
 8. Bij de meeste camper is er een identiteits plaatje monteert daar staat op wat de camper technisch kan dragen b.v vooras 1800 kg achteras 2000 kg dan is de camper geschikt voor max 3800 kg , en geld rijbewijs c1 of c . Bij u camper zal staan op het kentekenbewijs max 3500 kg dan mag u niet zwaarder zijn , en geld rijbewijs B . Ik bezit zelf ook een master 2,3 van 20012 en deze is afgeleverd op 3800 kg , van welk jaartal is die van u ? .
 9. Kijk eens bij WDT-services: https://wdt-services.com/. Ik zie daar onder "voertuigen " wel een Renault Master staan. En de RWD is nu lekker snel: ik had mijn goedkeuring binnen een week binnen.
 10. Wij zijn in het bezit van een Hobby camper op een Renault 65 GE Master 2.3 DCI onderstel. Heeft er iemand ervaring met het treffen van aanpassingen zodat het maximale laadvermogen van (nu) 3500 kg verhoogd kan worden? De algemene informatie van de RDW site is mij bekend, van Renault krijg ik alleen te algemene feedback waar ik niet zoveel mee kan. Of is het voor een Renault 65 GE onderstel sowieso niet mogelijk o het laadvermogen te vergroten?
 11. La Strada

  Camperen in VS en Canada

  Camperen in de VS en Canada.pages
 12. Beste J vd Pal en Adriak. Dank voor uw reactie. Met vereende krachten komen we er wel want ik geloof dat het bericht inmiddels is verwijderd. Zal voortaan ook de rapporteerknop gebruiken. Is die melding ook zichtbaar voor anderen zodat die weten dat er iets gemeld is? Groet Jelle
 13. Ik heb die berichten meteen gerapporteerd maar een paar uur later staan ze er nog steeds.
 14. Afgelopen week
 15. Het toeval wil, dat ik vandaag op familiebezoek in de achterhoek was, wij de koffiepraat even aan de dames overlieten en met z'n 2en even naar Obelink geweest. Ben me daar kapot geschrokken. Nederland is stapelgek, want wat zag ik daar....... c.a. 150 campers op bezoek en 3x zoveel p.a. waarvan 80 % afkomstig uit Duitsland !!!!!! Kamperterrein stond bijna helemaal vol. Nog nooit gezien zo. Binnen was het veel te druk en voor alle balie stonden klanten in de rij. We zijn maar gelijk weer naar de koffietafel teruggekeerd. Gewoon weer lekker 'opgehokt' wezen. Volgens m'n zwager staan alle campings in de buurt van W.wijk en V,veld vol met onze 'buren'. Wie is er hier nu gek ??? Zij niet volgens mij. Ze lachen zich een krul in de staart.
 16. Inderdaad; slapende honden maken niemand wakker
 17. Hallo John, de prijs is € 7,50
 18. Busje

  TomTom Gortzak € 7,50

  Dan zou je er toch ten minste "Te koop aangeboden" bij kunnen zetten, want nu is het raden. Een prijsindicatie lijkt me ook wel nuttig.
 19. Weet je dat er (rechtsboven) een rapporteerknop bij elk bericht zit? Ik vermoedt dat dat beter werkt. Ik heb de indruk dat er niemand van de NKC ooit heeft gekeken bij de ‘feedback-rubriek’!
 20. ELG

  TomTom Gortzak € 7,50

  Graag een normale reactie op mijn advertenties aub. Ik ga ervan uit dat iemand aangeeft wat hij/zij ervoor over heeft en contact met mij opneemt.
 21. Ik heb een eigen badkamer met douche en toilet altijd bij me!
 22. Sterker, meestal is het een probleem. Het is afhankelijk van de vraag of de camper vóór de rooilijn van de woning staat en/of zichtbaar is vanaf de openbare weg. Wanneer je het zeker wilt weten kun je het navragen bij de gemeente. Maar soms kun je het beter niet zeker weten en de hond lekker laten slapen.
 23. Adriatik

  Camper inparkeren

  Helemaal eens. Jammer dat er op dit forum geen moderator actief is. De NKC lijkt er niet naar om te kijken!
 24. Busje

  TomTom Gortzak € 7,50

  Vier artikelen gratis af te halen? Of is het louter om je bezit te showen?
 25. Ben blij je te hebben kunnen helpen. Hoop dat hij je net zo goed bevalt als hij mij bevalt. De huisvlijt van GreDon ziet er ook goed uit. Hoe gemaakt, wat voor materiaal?
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...