Ga naar inhoud

campaan

Members
 • Aantal items

  91
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door campaan

 1. Jouw soort hoort niet op een forum thuis.
 2. Wat een DOMME reactie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Mijn felicitatie dat u nog in leven bent, het had heel anders kunnen aflopen: b.v. aangereden worden op de snelweg. Wederom is duidelijk dat Fiat met die comfort-matic (o.a. modeljaar 2017) een LEVENSGEVAARLIJK product op de markt heeft gezet. Net als de leden die al deze horror ervaringen denken te moeten bagatelliseren dient het arrogante en DOMme bedrijf Fiat zijn ogen uit hun kop te schamen. Ook ik rijd elke dag met angst en beven met dit staaltje inferieure techniek. Altijd wéééér de remlichtschakelaar, die in beeld komt, grrr. . Wat een DOMme dooddoener!
 4. Helaas werkt link niet meer. Jammer, want mijn Hymer Ayers Rock Campervan 2017 is vanaf fabriek, HEEL RAAR, eigenlijk in het geheel NIET van isolatie voorzien (enkel een plaatje naast de watertank). Dan maar isolatie voor de volle prijs aanschaffen. Hoeveel m2 nodig voor een bus? Trouwens iemand ervaring met isolatiekorrels inspuiten tussen buitenwand en binnenwand?
 5. Antwoord ontvangen van de dealer. Dit inferieure onderdeel is niet eens los leverbaar en dan moet ik kiezen voor een totale nieuwe hordeur. Gok : kost inclusief inbouw 500 euro. Wat is Hymer toch gedegradeerd tot een zeeeeer inferieur merk zonder enige schaamte!! Wat is er in de camper 2017 nog niet stuk / los gegaan door slechte kwaliteit. Koop NOOIT een hedendaagse Hymer. Met inferieure onderdelen in elkaar gesméten! Dat het een kwalitatief hoogstaand merk was, heimwee, is lang geleden. NOOIT KOPEN!
 6. Inderdaad heb ik de dealer onlangs een mail gestuurd, maar nog geen antwoord. Gevraagd naar sterk aluminium onderdeel (zal wel niet bestaan) en niet weer van zwak plastic, anders straks LOGISCH weer hetzelfde probleem, want het blijft niet ondersteund. Probleem met onderdelen van Hymer campers : eigenlijk nooit op voorraad bij de dealer en altijd een lange levertijd. Dus hoop op een reactie van een slimmerik binnen het forum met alternatieve oplossing.
 7. Wat is nog niet uit elkaar gevallen in mijn Hymer Ayers Rock 2017? Geen kwaliteit, maar kwa NI teit alom. Gisteren brak de niet ondersteunde PLASTIC onderstrip bij de zijdeur af. Is de onderstrip wel logisch grotendeels van aluminium want je stapt erop, de laatste 10 centimeter is waarom danook van blijkbaar slecht plastic gemaakt en zat slechts geplakt met siliconenkit. Hoe dom. Heeft iemand hetzelfde meegemaakt en heeft als slimmerik een sterke (!) oplossing bedacht. Gewoon plakken met lijm is natuurlijk vragen om hetzelfde probleem want geen ondersteuning en je kan erop stappen. En nee,
 8. Een rare reactie op de persoon. Dit vraagt om een reactie van mijn kant omdat ik mij niet wens te laten beledigen als oudje met 50 jaar rustige rijervaring! Het hedendaagse probleem is dat de kwaliteit van een artikel inderdaad wáárdeloos mag zijn. Gewoon ALTIJD de klant de schuld geven om WAT voor reden dan ook, toch? Dat moet stoppen!! Een koppelingsplaat (robot) dient gewoon degelijk te zijn, punt uit. Heeft niets te maken met gelijk willen krijgen / de persoon, maar met consumentenrecht op een goed en ZORGELOOS product. Waar dat voor een dubbeltje op de eerste rij op moet slaan??? Inder
 9. Politiek Den Haag en NKC : van het zelfde laken een pak, pfff. FIAT : Comfort-matic affaire! Sjoemelsoftware affaire! Ontkennen, bagatelliseren en de klant de schuld geven. Alles op de lange baan schuiven, tot een ieder moedeloos is / sterfhuisconstructie. Honderd redenen wat de klant wel niet fout doet ZOGENAAMD bij het rijden. Stop met die depressief makende beledigende bullshit. Camperrijders zijn rustige rijders en in tegenstelling tot Fiat niet achterlijk.. Elk geval van problemen met die comfort-matic is er een ONNODIG te veel. Het gaat d
 10. GOUDEN TIP! Handrem eraf en het piepen is verdwenen! DANK!
 11. De veren aan de achterzijde van Fiat Ducato Campervan 2017 piepen als ik in camper loop / uitstap, dus beweeg, zeg maar. Hoor geen piepen bij het rijden, rarara. Komt dit piepen bij kleine beweging nou door enkelvoudige bladveren of door de later geinstalleerde hulpveren? Iemand bekent met dit probleem? Oplossing? Thx.
 12. Ik heb zelf een Rimor camper gereden, wel al tijd geleden, maar kwaliteit was toen bar, bar, bar, bar SLECHT ! Alles zit aan elkaar gekit ...... . Dus dit merk : een afrader! Voor de goede orde, de kwaliteit van mijn (nieuwe gekochte) Hymer campervan 2017 geeft chronisch op vele punten problemen, je blijft maar repareren aan dat ding. Duidelijk niet met liefde in elkaar gezet, maar met hoge snelheid in elkaar gegooid met veelal inferieure onderdelen. Helaas! De hedendaagse mentaliteit / tijd.
 13. Ik lees veel over meer vrijheid in Scandinavische landen met vrij overnachten.: is naturisme (met gezond verstand) in de natuur toegestaan? Wat zijn verder de mogelijkheden voor naturisme in combinatie met het camperleven in Europa, dus de mogelijkheden buiten de grote overgeorganiseerde campings? Bij boerderijen, particulieren, camperplaatsen, etc. ?
 14. Ik denk dat ieder weldenkend campermens MOE is van de ontkenning, het bagatelliseren van het probleem door Fiat en inmiddels ook al sommige (echte?) leden van het forum. Dit is anno nu DE methode. De klant / gedupeerde moedeloos maken. Wat heeft het voor zin om nog 15 pagina's te vullen met dit probleem als er toch niets verder mee wordt gedaan? Zelfkastijding? Dit geldt voor die belachelijke koppelingsplaat met PLASTIC onderdelen EN de sjoemelsoftware. FIAT GEFELICITEERD (voorlopig)! Enige goede tip : sluit de voordelige mobiliteitsverzekering (pechhulp) af bij Fiat, dan word je in ieder
 15. Weet iemand wat de boetes zijn voor parkeren en stiekem (zonder te snurken) overnachten op de openbare weg? Tijdens avondklok nog een bonnetje extra?
 16. Hallo en wat te denken van een (aparte) CO2 meter, (met akoestisch alarm) : ook een nuttig item om de kwaliteit van de binnenlucht te meten. Heb er zojuist met ingehouden adem eentje geïnstalleerd
 17. Hallo, weet u waar een dealer in NL te vinden is, die dit systeem deskundig kan monteren?
 18. Hallo, ja vanaf dag 1 moet je de deur echt dichtsmijten en van binnen uit is dat nog moeilijker. Heb trouwens zelf (ook daarom) een apart "caravan"handvat aan de binnenkant van de deur gemonteerd.
 19. aanvulling Fiat 2.3 l 177 pk euro 6 2017
 20. Weet iemand of het sluitingsmechanisme van Fiat Ducato 2017 af te stellen is? Ik moet altijd met enorme kracht / snelheid deur sluiten om die goed gesloten te krijgen. Vervelend voor mij en voor mijn omgeving.
 21. Weet iemand of het normaal is dat je telkens een klikkend relais(?) hoort (links onder stuur zekeringenbak) als je Fiat Ducato versnelt (gas bij geeft)? Irritant als je er op gaat letten nml. Garage zegt dat het normaal is ............
 22. Hallo, wat is de naam van de werkplaats , die ervaring(!) heeft met het monteren van zijcamera's.? Mailadres / telefoonnumer?
 23. campaan

  techneut gezocht

  Hallo. Met dank voor de technische uitleg! Voertuigaccu is gefabriceerd in 2016, dus dat zou wel eens de oorzaak kunnen zijn gezien de leeftijd. Ik ga verder speuren.
 24. campaan

  techneut gezocht

  Hallo techneut. Betreft Hymer Ayers Rock. Had problemen met watertoevoer, heel weinig water of helemaal niets. Is niet de waterpomp. Als oudje op de ouderwetse toer gegaan en hier en daar eens aan wat stekkerverbindingen 'geschud'. In (boiler)kastje onder de 2ps-zitting bij tafeltje een stekker gevonden, die invloed had. Maar het rare, de stekker met dikke rode / bruine draad eruit getrokken (losliggende stekker komt uit zwarte aansluiting onderaan in blauwe verbindingsdoos) en nu geen last meer met geen water. Maar die stekker / draden zullen toch ergens voor dienen, maar ik kan niets vinden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...