Ga naar inhoud

supreme

Members
 • Aantal items

  181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

supreme won de laatste dag op 18 december 2020

supreme had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

6 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rob S , misschien heb je hier wat aan : Ik bezit een Pioneer AVH 6300 BT met gekoppeld AVIC - F 130 , daar zit een SD kaart in met de software in van Naviextras . Bij is het zo als ik de navigatie aan zet komt de naam van deze software in beeld met de tekst update ga naar Naviextras.com . via de website kun je kaarten kopen en e.v.t later updaten ,
 2. Mikeanber , wel matig omschreven , geef even aan wat het is voor camper , merk type bouwjaar ? .
 3. Buiten het lijmen , zou je er een klein gaatje in kunnen prikken zodat de lucht kan ontsnappen . Garantie gewoon informeren , niet geschoten is altijd mis .
 4. Als het goed is kunt u dit zelf controleren , open de dekseltje , nee een staafje en steek deze in de vul opening , dan kan u voelen of er een klep in zit . Er zijn uitvoeringen met en zonder terugslagklep . Oor zaak met klep : stel nu dat u na het vullen een overdruk in u vulslang heeft tussen de terugslagklep in de voelaansluiting en de terugslag klep in de fles , dan zou bij het vullen bij de pomp tegendruk merken en slaat de pomp af. Misschien lekt de klep iets gas en dat de vulklep pot dicht is dan staat er druk in de slang . Ik hoor van u
 5. Heeft u vul aansluiting ook een terugslag klep ? .
 6. JohnR , ik bezit zelf een 7 inch van Pioneer met een extra instelling voor trucks , daar staan bij mij de maten en gewicht in gevoerd , maar het blijf wel OPLETTEN . dat het niet altijd werkt , ik was zelf wel eens over een pad gestuurd naar een camperplaats ( Spanje ) hobbelig en krap met bomen achter de woningen langs , terwijl op de doorgaande weg er gewoon kon komen .
 7. Dr Dream , je kunt voor 35,00 geen camper keuren volgens de regels , trek daar de wettelijke afmeld kosten en de btw een af wat voor uurloon hou je dan nog over . Ik laat mijn camper niet keuren bij zon garage .
 8. Nog even over de taxatie einde , antwoord NKC er is niets veranderd ontremd de looptijd van het waarde rapport .
 9. supreme

  wisselen gasflessen

  Wim ( als er ruimte is ) gewoon twee licht ( alum- 11 Kg) gewicht flessen voor LPG plaatsen , dan een T stuk tussen de beide flessen filter plaatsen voor de drukregelaar , en een buitenvulling . Zet de flessen op een stukje vloer bedekking en verbind de flessen met een strip aan elkaar tegen het verdraaien . Bij gebruik een fles open zetten , deze bijna leeg dicht en de andere open draaien , en druk even de slang beveiliger weer in . Voorraad c.a 36 liter . Als je zon investering doe komt ook ten goede als je hem weer verkoop . Zo is het bij mij geplaatst .
 10. Ik Ben het met jullie eens , en dat motiveert niet om aan sommige nog te beantwoorden .
 11. Of Eager Spirt , met de luchtvering is niks mis mee ( ook niet vermeld ), maar omdat ik zei rijd uitsteken , heb ik er bij vermeld , want iemand die dit niet heeft kan wel een een andere beoordeling geven over een Renault Master .
 12. Ik heb de camper ook laten taxeren voor waardegarantie in 2020 voor 5 jaar , ik heb een vraag neer gelegd bij het NKC . PS kom hier op terug .
 13. Ik bezit ook een Renault Master 2012 , dit rijd uitstekend , 150 pk , er zit af fabriek wel luchtvering onder geplaatst .
 14. ik krijg het idee dat men de zelfde kant opgaat als op het kamperforum , daar geven ze ook goede adviezen .
 15. Arie , het is wat je omslachtig vind , ik heb daar geen moeite mee , de hele winter de tijd .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...