Ga naar inhoud

supreme

Members
 • Aantal items

  300
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

supreme won de laatste dag op 26 juli

supreme had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

supreme's Achievements

12

Community reputatie

 1. Wim , dat een jong kampeerauto geen problemen hoort te krijgen daar heb je helemaal gelijk in , maar je gaat mijn niet wijs maken dat een gewone handschakeling , in die zelfde categorie thuis hoort als bij de robot bak , want niet allen Fiat heeft en problemen mee maar ook andere merken . Wat betreft een handgeschakelde komen meest al problemen voor bij veel hogere km standen , en dan nog de vraag hoe zit het met het onderhoud van de verversing intervallen , km / tijd .
 2. Wat ook belangrijk is , hoe is de camper onderhouden waar en door wie , en de staat van de opbouw , als je de camper niet kan en men praat toch over een groot bedrag , adviseer ik om de camper een conditie inspectie te laten uitvoeren . Kijk oo naar het ledig gewicht en het max gewicht op kenteken ,en als momenteel max 3500 kg is , kan hij opgewaardeerd worden naar een hoger max gewicht , wat wel betekend dat u een C1 of een C rijbewijs moet hebben .
 3. Emiel , dit hangt er van af welke accu je monteert heeft . verder is het een heel duidelijke lader daar is niets mis mee .
 4. supreme

  dometic oven

  Ik had een werktekening nodig van mijn oven , ik had contact opgenomen met Dometic nl ik kreeg keuring een mail terug met de tekening van mijn oven , kunt u daar ook niet informeren voor onderdelen .
 5. Wim , ik wil wel even opmerken dat er een verschil is tussen geen spanning en een te lage spanning , en het laatste daar heb ik over geschreven .
 6. Emiel , kan het niet zo zijn dat de spanning van 230 volt veel te laag is , dat komt nog al eens voor ook in Nederland .
 7. GeMa , de ene keer zie ik dat het gewicht niet mee speelt ( bv klasse 2 ) en nu wordt het weer opgenoemd , ik heb zelf de ervaring dat het gewicht niet relevant was /is Rij met een 285 hoge camper met een max van 3800 kg en ik heb altijd zowel in Frankrijk als in Spanje Klaase 2 betaald . Ps ik heb geen tolbadge .
 8. supreme

  Deur blijft niet open

  Jos , mijn camper is geen koelwagen daar zet je zin ding op maar niet op een camper is mijn mening , punt uit .
 9. supreme

  Deur blijft niet open

  Om zon ding op je camper te plaatsen vind in afbreuk ( slordig )van de camper , maar daar mag ieder zijn mening over hebben .
 10. Is u accuspanning niet te laag , even meten als hij aan staat ( koelen ) , in dien hij dit nog wil
 11. Een bedrijf in Noord-Holland , in Alkmaar zit de Fa Somerenberg die is Canal Digitaal dealer , ik ben daar ook een keer geweest voor update en reparatie , even bellen .
 12. Wat betreft luchtvering , is het advies om de balgen bij een lege camper even op een hogere druk te zetten zodat de balg iets verder afrolt ( even hoger zetten ) en dan even controleren of er geen weg gruis aan de stalen ronde potten zit , want als hij weer in veert kan de balg ( en ) beschadig raken en uit eindelijk lek , het komt zelden voor maar het kan wel Ps als je er ondergaat liggen dan wel even het chassis op blokken met een steunpoot of houd
 13. supreme

  Deur blijft niet open

  Er zijn twee uitvoeringen die van mij was ook versleten ( ADRIA ) maar de camper dealer het een verbeterd exemplaar , n.l dat deel wat op de wand van de camper zit is nu draaibaar zodat hij in zijn geheel klemt over de hele breedte , en dat doet de oude niet .
 14. Als er nog zoveel onduidelijkheden zijn met dit type koppeling gekoppeld aan de robot versnellingsbak . Waarom neem je niet een gewonde handschakeling dit is te minste veel bedrijf zekerder .
 15. Er is al eens in de kamer gesproken over het misbruiken van de camperbus , wacht maar af . ik heb al eerder aangegeven wat er met de oldtimers is gebeurt geheel terecht , maar wel jammer voor de juiste gebruikers .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...