Ga naar inhoud

supreme

Members
 • Aantal items

  146
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

supreme won de laatste dag op 21 augustus

supreme had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. supreme

  Schudden van camper

  Wat ook heel belangrijk is kijk naar hoogteslag , dan kan je ook gelijk kijken of de band vervormd is , want er kan separatie ontstaan zijn tussen de rubber lagen door dat de zogenaamde binnenband lek is en dan komt er lucht tussen de lagen en vervormd de band . Doorrijden geeft een klapband . Hoogteslag max 2 mm
 2. Slaat negens op als men daarom vraagt , ik neem aan dat hij niet een verzekering heeft lopen voor de gestalde voertuigen , en zo ja dan berekend hij dat door aan de stallers , en dan betaal je normaal twee keer premie . Laat hij maar eens uitleggen waarom hij dit wil .
 3. supreme

  Campercontact

  C.D ik ben daar ook achter gekomen maar als je er meer mee bezig bent , haal je wel meer plaatsen voor de dag . Voorbeeld zo uit mijn hoofd , Noord-Holland geeft men bijna geen plaats op aan op de kaart maar al je de plaats naam weet en voer je die in dan komt die wel in beeld , en meerdere er om heen . Ik denk gewoon even oefenen .
 4. Bialko , Er zijn ook van die draadjes te koop waar je ook kit randen mee kan door snijden ,ik denk dat ze dat ook gebruiken om voorruiten van een auto los te halen .
 5. Jelle , die ervaring hadden wij niet ik heb 2 keer weggeweest in Nederland en die campings stonden toevallig ook in het ACSI boek en zij hanteerde ook die prijs . alleen voor de douche en warm water moest je een sleutel kopen bij de 1e camping met een bedrag er op , zelf die kregen wij voor eerste 17,50 gratis . ook eten in hun restaurant was prijs vriendelijk .
 6. Mijn ervaring is dat je op een camping veel grotere plaats heeft en soms even duur of nog goedkoper , en alles bij de hand . Teven vind ik het ook veiliger , want op een camperplaats ergens staan waar er maar een paar kunnen staan , en je gaat een middagje fietsen , en je komt terug moet je maar zien of alles nog goed is .
 7. Mees , Zoals Busje het zij ze kunnen makkelijk 6 maanden zonder lading , en los koppelen . Mijn advies is , koppel de - klem los van beide accu's, en laad de accu's goed op met een losse acculader die 14,7-8 volt laad ,dat is de laadspanning voor voor AGM accu's , en u bent voor 6 maande klaar .
 8. Ik wel hier nog wat aan toe voegen . Als je veel aan het netstroom staat kan de accu ook lui worden en zakt de spanning sneller terug . Hoe los je dit op belast de accu met een hoge stroom ( +/-100 Ah )door b.v een accu belasting meter , of met als u een 12 v-230 volt omvormer heeft , zet deze aan , en sluit er een verbruiker er op aan ( 230 water koker ) dit doe je ongeveer 5 minuten zo wordt de accu weer wakker , en blijft hij langer een hogere voltage geven bij belasting .
 9. supreme

  Campercontact

  Geachte , ik gebruik helemaal de app niet , ik heb het ACSI boeken en ik kijk op campercontackt op de PC (thuis ) zoek waar ik heen wil zet coördinaten in de navigatie en rijden maar .en ik kom overal. Ik vind dat ge mierik op de telefoon gewoon vervelend , dus ik mis hem niet .
 10. Busje bedankt , dit is duidelijker .
 11. Ik had het zelfde probleem , ik kocht een nieuwe ADRIA Matrix supreme 7.80 m kon bij de Renault dealer ( luxe auto's ) niet op de brug voor de afleverbeurt waar hij onder de garantie viel . Hij is door de camper dealer toen naar de Renault truckdealer gebracht , en deze heeft de afleverbeurt uitgevoerd . Daar ben ik ook in onderhoud gegaan , er moest een campagne uitgevoerd worden in ik moest daar wel mee naar de luxe autodealer , en die voerde de campagne uit , ik werd daar keurig geholpen . Ondanks dat ook de truckdealer geen dealer meer is ondergebracht bij Volvo trucks , ben
 12. Busje , sorry , het kwartje valt niet bij mij , maar ik heb ook niet op Neieroden gezeten .
 13. Pefero , wel wat onduidelijke reactie .
 14. Jan ik zou toch even nagaan wanneer de actie is afgelopen en welke dealer daar verantwoord voor is , en is de camper ooit wel opgeroepen en misschien heeft hij die actie wel gehad dat het nu voor de 2e keer stuk is .
 15. Ik ben ook niet blei met de nieuwe uitvoering , ik kijk thuis altijd op de web site ( PC ) , App gebruik ik niet , wat ik ook mis is de route overzicht .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...