Ga naar inhoud

Magazine 9 - 2023 (nog) niet beschikbaar in APP


WJ4CAMPER
 Share

Magazine 9 - 2023 niet beschikbaar in APP is een slechte service  

7 leden hebben gestemd

 1. 1. Hoe denken jullie hierover?

  • Was te verwachten daarom heb ik gekozen voor de papieren versie.
   1
  • Beschikbaarheid van een digitale versie van een magazine in de APP moet gelijk zijn aan papieren versie
   5
  • Verplicht online zijn is voor mij geen probleem want wifi en mobiel zijn altijd goed beschikbaar en zonder extra kosten als ik op vakantie ben.
   2


Recommended Posts

Dat wachten we toch gewoon even 😁

 

De papieren versie kwam de laatste jaren ook een paar dagen later bij ons. Daar heb ik niet zo'n probleem mee.

Het meeste wat er in staat is al bekend via de website of de mail van de NKC.

aangepast door Frans
Link naar reactie
Share on other sites

17 uren geleden, Adriatik zei:

Wat wil je met deze poll?

Ik hoop dat dit duidelijk is. Als lid mag je verwachten dat het bestuur magazines op dezelfde wijze beschikbaar blijft stellen namelijk de web-versie die alleen online te lezen is en de e-maginzine versie die in de APP kan worden gedownload en daarna offline gelezen kan worden. ik hoop dat dit ook zo blijft maar gezien het laatste exemplaar heb ik mijn twijfels.

Link naar reactie
Share on other sites

Je kan de daarvoor verantwoordelijk persoon voor benaderen met de vraag waarom de digitale versie niet online is gezet zoals wordt aangegeven in kampeerauto nr 8.

 

Redactie Kampeerauto

De redactie van de NKC bestaat uit een team vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat het ledenmagazine Kampeerauto 9 keer per jaar verschijnt. De Kampeerautoredacteur is geïnteresseerd in alles wat met de camper te maken heeft, zowel qua uitvoering van de wagens als technisch en/of is gespecialiseerd in het schrijven over het reizen met de camper.
Kantoorcoördinator: Léon Geuijen (teamleider communicatie).

 

kampeermagazine.JPG.27190a3d15459f0300767dab911113e4.JPG

 

Het begint er op te lijken dat de site van NKC dezelfde kant op gaat als het forum. Maar wel blijven herhalen dat ze Europa's grootste camperclub zijn, het gaat niet om de kwantiteit maar de kwaliteit is veel belangrijker.

Link naar reactie
Share on other sites

Vandaag antwoord gekregen van de NKC: "De Kampeerauto Magazine deel 9 is enkel en alleen te lezen via de link online. Deel 9 van de Kampeerauto Magazine komt niet in de app te staan helaas. Dit heeft te maken met het type bestand waarop de online editie uitgebracht is." Wat in lijn is met wat @CaradoT135 heeft gelezen in magazine 8.

 

@AdriatikIs mijn pool objectief? Natuurlijk niet: de stelling was prikkelend maar de meerkeuzevraag was neutraal en hoewel met wellicht teveel uitleg bevat het alle mogelijkheden van voorkeuren: papieren versie, online lezen dan wel offline lezen om dit magazine te lezen.

 

De vormgeving van het e-magazine is overigens fraai (nr 9) maar dwingt de lezer continue online te zijn.

Mijn stelling is dat dit niet altijd mogelijk is.

Link naar reactie
Share on other sites

1 uur geleden, Magic Ed. zei:


Ik zou hiermee uitkijken. Je deelt nu info waarvoor leden betalen in hun abo. Ik weet niet of de NKC hier blij van wordt?

 

 

@Magic Ed.Ik zal antwoorden voor@mikeanber: indien deze URL onvoldoende controleert op een geldig NKC lidmaatschap is dit niet het probleem van @mikeanber. Misschien is het zelf de intentie van NKC dat deze e-magazine voor iedereen leesbaar is; het bevat voldoende reclame om selfsupporting te zijn en voldoende tracking om uit te vinden waar de de interesses van de gemiddelde camperaar liggen. Kortom een bron van informatie. Niet voor niets lijkt veel op internet gratis te zijn.

Link naar reactie
Share on other sites

7 uren geleden, WJ4CAMPER zei:

 

@AdriatikIs mijn pool objectief? Natuurlijk niet: de stelling was prikkelend maar de meerkeuzevraag was neutraal en hoewel met wellicht teveel uitleg bevat het alle mogelijkheden van voorkeuren: papieren versie, online lezen dan wel offline lezen om dit magazine te lezen.

Als de vraag al een subjectief standpunt bevat (de service is slecht) kunnen de mogelijke antwoorden onmogelijk neutraal zijn. Immers, door antwoord te geven erken je al dat de service slecht is. Je zou zelfs kunnen zeggen dat alleen degenen die de service slecht vinden antwoord geven. Degenen die géén antwoord hebben gegeven (dat zijn er erg veel) zouden dus de service wél goed kunnen vinden!

De poll is daarom bij voorbaat niets zeggend. Over het opstellen van een poll moet je echt even beter nadenken.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
 • Nieuwe aanmaken...