Ga naar inhoud

Adriatik

Members
 • Aantal items

  338
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Adriatik won de laatste dag op 25 mei

Adriatik had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Adriatik's Achievements

21

Community reputatie

 1. Op de foto zie ik geen deur. Geen rechter, geen linker …, helemaal geen deur!
 2. Merkgebonden of niet, de dealer lijkt me de eerst aangewezene. Ben je daar al geweest?
 3. Bij Camper & Caravan Care in Lemmer wordt met de Durabull methode een laag over je dak gespoten waarna je dak gegarandeerd lekdicht is. Je krijgt een aantal jaren garantie. Omdat ook over de kitnaden wordt gespoten heb je daar direct geen omkijken meer naar. Wij hebben er ervaring mee. Je wordt prima geholpen, en je bent van de lekkage af! Het is niet goedkoop, maar wel afdoende!
 4. Adriatik

  Camper app

  Over de nieuwe Campercontact-app zijn al érg veel topics geopend. Iedere keer een nieuw draadje starten heeft geen toegevoegde waarde.
 5. Adriatik

  Deur blijft niet open

  Dank voor de tips! Het is toch gek dat camperbouwers voor dit probleem waar (vrijwel) iedere camperaar tegenaan loopt geen oplossing heeft. Die houders zijn gewoon ondeugdelijk. Daarom zal ik ook geen nieuwe monteren, want dan herhaalt het probleem zich. Die andere twee ga ik uit proberen!
 6. Adriatik

  Deur blijft niet open

  Ik heb de indruk dat ik niet de enige ben waar de deur van de camper niet open blijft staan. Het ‘klemmetje’ dat de deur open moet houden slijt al snel, zodat de deur bij het eerste zuchtje wind dichtslaat. Natuurlijk kun je een stoel, een koelbox o.i.d. tegen de deur zetten. Maar dat moet toch anders kunnen?! Zoals gezegd, ik denk niet dat ik de enige ben met dit, weliswaar kleine maar toch ook irritante, ‘probleem’. Hoe hebben jullie dat opgelost?
 7. Een moeilijke vraag, denk ik. Of beter, een makkelijke vraag waarop het lastig is een antwoord te geven. Wáár heb je aanvullend vervoer nodig? Iets zwaars zoals een scooter zou ik niet op mijn trekhaak willen hebben. Een elektrische vouwfiets kan, maar daar heb je er twee van nodig wanneer je niet alleen bent (en daar lijken de ‘wij’ die een nieuwe buscamper hebben aangeschaft op te duiden). Maar of je in een buscamper ruimte hebt voor twee elektrische vouwfietsen?? Zelf zoek ik het meeste aanvullend vervoer, voor zover dat nodig is en niet de fiets betreft, in het openbaar vervoer. Meestal heb ik daar voldoende aan. Wanneer ik een stadscentrum wil bezoeken en daar niet in de buurt kan parkeren (dat is nogal eens het geval omdat parkeergarages voor de meeste campers ontoegankelijk zijn) dan zet ik de camper ergens in een wijk buiten het centrum en laat ik een taxi komen. Ik maak een foto van het straatnaambordje en laat dat aan de taxichauffeur zien op de terugreis.
 8. Ik kan je het antwoord niet geven (ben een man met twee linker handen), maar kan je wel adviseren om Smits campertechniek in Ede er naar te laten kijken. Deze mensen hebben echt veel kennis van auto én camper.
 9. Ik wil jullie waarschuwen voor ‘Expedition Far East’, een organisatie die camperreizen organiseert. In februari schreef ik mij bij ‘Expedition Far East’ in voor een reis in 2022 naar Wit-Rusland en Rusland. Daarop kreeg ik bericht dat de inschrijving definitief was ‘na deelname aan de presentatiedag en ontvangst van de aanbetaling’. De uitnodiging voor die presentatiedag zou ik op korte termijn ontvangen. Het bleef echter lang stil. Tot ik op 4 mei bericht kreeg dat op 8 mei de presentatiedag werd gehouden. Slechts vier dagen tevoren! Helaas had ik inmiddels andere verplichtingen, dus mailde ik dat ik niet aanwezig kon zijn, en dat ik erg baalde van het gebeuren. Nu verwachtte ik een mail met excuses, maar ik kreeg geen enkele reactie. Kennelijk vind men het heel gewoon dat klanten vier dagen voor zo’n dag (die je moet bijwonen wil je definitief worden ingeschreven!) worden uitgenodigd. Dus mailde ik dat ik behoorlijk ontevreden was en ik me afvroeg of men mij wel als klant wilde. Daarop kreeg ik (warempel!) een reactie. Men vond het, gelet op de moeizame start, beter dat ik niet meeging! Nu had ik allang de conclusie getrokken dat ik niet met Expedition Far East mee wilde. Want met een organisatie die haar klanten met een dergelijk gebrek aan fatsoen en respect behandeld, en die zó slecht communiceert, heb ik geen enkel vertrouwen. En dan ook nog doen alsof het aan de klant ligt! Ik ben zelden zó grof behandeld! Jullie zijn gewaarschuwd!
 10. Er zal ergens een knop o.i.d. zijn waarmee de tank afgesloten kan worden. Wellicht wordt er water naar de boiler gepompt en is de vorstbeveiliger aangeslagen? Informeer even bij de verkoper.
 11. Adriatik

  camperboeken

  Die boeken lijken me geen camper. Toch staat die in de subrubriek ‘campers’. Lijkt me niet de juiste plek!
 12. En waarom stel je deze vraag in de Vraag en antwoord’ rubriek?
 13. Hennie vroeg om een bedrijf, liefst in noord-Holland. Ik heb de indruk dat Camping Alentejo net wat te ver uit de buurt is!
 14. Ben het eens met de ‘vorige sprekers’. Een kleine aanpassing: ik heb twee tuinslangen bij me, één van 10 en één van 5 meter, die onderling koppelbaar zijn. Sta je naast de kraan dan heb je voldoende aan de korte slang. Als het water van ver moet komen dan kun je met 15 meter vaak toe. Koppelstukken hoeven niet van Gardena te zijn, andere merken zijn ook prima. Ik neem tegenwoordig een tweede toilet tank mee. Maar wanneer je alleen op campings staat is dat overbodig (hoewel … wanneer je iets verkeerds hebt gegeten …). Wij zijn bijzonder blij met onze twee LPG-tanks met buitenaansluiting! Wij vinden het echt ideaal!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...