Ga naar inhoud

Adriatik

Members
 • Aantal items

  91
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Adriatik won de laatste dag op 22 december 2019

Adriatik had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb zelf een Brompton. Niet de goedkoopste, maar wel een heel goede!
 2. Wanneer je alle huidige leden van de ledenraad én alle kandidaten voor de ledenraad gaat vragen of ze dit punt als aandachtspunt hebben weet ik al wat het antwoord zal zijn. Uiteraard hebben ze dat. Maar hoe denk je te gaan volgen of ze dat in de praktijk ook doen? Of, belangrijker nog, hoe denk je te gaan volgen hoé ze er aandacht aan gaan geven?
 3. Adriatik

  3Gas alarm

  Kennelijk geloof jij het pas wanneer het jezelf overkomt. Ik zou het je bijna toewensen. Sterkte!
 4. Adriatik

  3Gas alarm

  Zeker wel. Die kennissen van me hebben het echt zelf meegemaakt. Moet het jouw eerst zelf overkomen voor je gelooft dat het géén broodje aap is?
 5. Adriatik

  3Gas alarm

  Forget it! Ook kennissen van mij is het overkomen. Niks broodje aap, ze werden langzaam wakker uit een onnatuurlijk diepe slaap met flinke hoofdpijn (nee, geen alcohol!). Eerst hadden ze niets door, maar later bleken waardevolle spullen (portemonnee e.d.) gestolen.
 6. Azijn of ammoniak, iedere keer datzelfde verhaaltje wordt wel érg vervelend!
 7. Wie is er nu eigenlijk verziekt? Iemand die te hard rijdt en een grote bek opzet omdat hij daarvoor een boete krijgt, of de overheid die die overtreding van verkeersregels beboet?
 8. Waarom plaats je dit in de rubriek reizen -> algemene camperzaken, terwijl er een rubriek te koop bestaat? Graag even verder kijken als je neus lang is!
 9. Van de eerste wel?
 10. Vergeet het maar! Óók in het buitenland onbeperkt! Ik heb er de nodige ervaring mee. Wie is er nu hardleers? Maar ik laat het er maar bij, ik heb geen belangen.
 11. Zo ..., interessant onderwerp zeg!
 12. Zie boven. T-mobile.
 13. Het bolwerk NKC slecht je écht niet met een formulier!
 14. Je moet helemaal zelf weten of je liever op een camping dan op een camperplaats staat. Bij velen (in ieder geval bij mij) is het precies andersom. En laat dit topic nu over camperplaatsen gaan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...