Ga naar inhoud

Magic Ed.

Members
 • Aantal items

  219
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  3

Magic Ed. won de laatste dag op 2 maart

Magic Ed. had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

903 profielweergaven
 1. Gisteren een offerte gekregen met telefonische toelichting van de Fiat Professional (en LMC) dealer Nüsser uit Aken (Aachen/DE). "Op basis van 25 jaar ervaring vervangen wij de waterpomp nooit standaard samen met de distributieriem bij een Ducato. Deze is namelijk erg duur, maar ook van goede kwaliteit en gaat meestal minimaal 200.000 km mee. Wij testen deze wel en vervangen dan alleen indien wij bedenkingen hebben. Daartoe nemen we ook nog eerst contact op met u". De prijzen zijn: Alleen distributieriem en spanrollen vervangen: 504,51 euro inclusief BTW. Ook waterpomp vervangen: 1057,0
 2. Gaat Fiat Biermans weg uit Heerlen dan. En houden zij Berg en Terblijt wel open ??
 3. Na VIJFTIEN dagen kwam er toch nog een antwoord uit Barneveld op mijn aanvraag, namelijk: Bedankt voor uw aanvraag. Vanwege grote drukte konden wij niet eerder reageren op uw aanvraag, onze excuses. We kunnen de camper gewoon op onze brug hebben, onze rijplaten zijn 5.30 m. De riem vervangen met spanrol, looprol, waterpomp, koelvloeistof en arbeid kost €728,- en is in één dag klaar. Ik hoor graag wat we voor u kunnen betekenen. Houd bij het maken van een afspraak altijd rekening met een wachttijd in onze planning van 4-5 weken. Met vriendelijke groet, Benjamin Koelewijn
 4. Bij Ventura nu reeds twee mail per email een offerte voor distri gevraagd. Er komt gewoon geen enkele reactie op. Die zakken voor mij dus door de ondergrens. Geen tripje naar Barneveld dus.
 5. O nee, was jij dat niet? Het staat toch echt hierboven hoor. Ik heb het hier helemaal gehad. Mag jij de know how verder voor je rekening nemen. En neem er ook een cursus ABN schrijven bij.
 6. Geweldig, dit zal lekker verkopen.
 7. Haaa, daar heb je de forum dictator en klikspaan weer.
 8. Het kan weer. De RDW is na de Corona-sluiting weer open voor particulieren die zelf hun voertuig importeren. Er kan HIER nu weer online een afspraak gemaakt worden voor de invoerkeuring en de volledige regelgeving voor de BPM-aangifte staat ook wel ergens. En campers uit Duitsland vind je op mobile.de, caraworld.de, autoline.de en autoscout24.de en uit België vaak leuke deals bij urbano.be. Succes.
 9. En die weegt de nodige kilo's toch ?
 10. Magic Ed.

  Dak airco

  Je kunt de beste monteur vragen, dat is Sandor Luiken van www.luikenaircos.nl in Veldhoven, of bellen naar Elektrolux in Etten-Leur en hen vragen naar hun reparateur in jouw omgeving. Ik ken een bedrijf in Maastricht, maar dat zal wel te ver weg zijn?
 11. Magic Ed.

  Verkocht

  Die kun je ook mooi naar Duitsland of België verkopen (hebben wij ook al gedaan) en dan kun je ook nog de rest-BPM terugkrijgen van de fiscus. Bij ons prima geregeld door SFA-P. Hier staat de info daarover.
 12. Dat zijn meestal buiten loospunten en die zijn open. En zo niet, dan rijd ik naar een tankstation en vraag de sleutel van de WC.
 13. Magic Ed.

  Camper inparkeren

  Haal maar je C1 rijbewijs. Dan krijg je dat allemaal en ook omkeren prima geleerd. Daar heb je echt iets aan.
 14. Magic Ed.

  Camperen tijdens corona

  Dat is dan toch anders dan bij mij toegepast, want daar gebruiken ze één maand na de dag van de polis verlengingsdag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...