Ga naar inhoud

Magic Ed.

Members
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Magic Ed. won de laatste dag op 26 november

Magic Ed. had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

125 profielweergaven
 1. Aha, dus reeds ZEVEN jaar oud en daarmee voor de meeste verzekeringen niet meer toegestaan.
 2. Waarom? Je hebt toch ook tevreden leden die zwemmen in de poen en het dus niets uitmaakt om enkele tientjes meer te betalen.
 3. Magic Ed.

  Camper

  Ik heb al eens een Hymer Excis naar Duitsland verkocht voor een veel betere prijs dan hier en daar hebben de Duitsers om gevochten.
 4. Schakel de rechtsbijstand in en laat beslag leggen.
 5. Leuk en goed dat dit onderwerp weer terug is. Ik kan nog melden dat wij bij de NKC de eerste drie jaar na aankoop verzekerd zijn geweest voor het aankoopbedrag plus invoerkosten van de zes maanden oude Duitse camper. Na deze drie jaar had ik de keuze tussen verzekeren tegen dagwaarde of 5 jaar tegen de vaste taxatiewaarde met betaling van 120,- euro taxatiekosten. Voor de laatste optie heb ik gekozen en de NKC stuurde haar taxateur. Tot mijn verbazing en grote vreugde was de uitkomst van het taxatierapport 36 maanden na de invoer gelijk aan mijn aankoopbedrag plus invoerkosten. Met andere woorden. Ik heb 36 maanden gereden en gewoond voor NUL afschrijving. Dit bevestigt dus zeker het grote voordeel van het aankopen van een (jonge) camper in Duitsland. Nogmaals dank aan het servicebureau dat ons hierbij prima begeleid heeft.
 6. Wat een ellende. Ben ik blij dat ik een euronorm 5 van 5-2015 heb zonder alle poespas en toch vooralsnog overal mag komen. En word ik tzt beperkt dan is hij om te bouwen naar euronorm 6. Tegen die tijd zien we wel verder. Sterkte jullie met de problemen.
 7. @Roki, kijk even naar mijn bijdrage van 24-11 hierboven. Op die wijze ben ik van de kaart afgekomen. Succes.
 8. Met onze Comfort-Matic van 5-2015 geen enkel probleem gehad met de koppeling en dat al gedurende 54.000 km. Echter wel afgesleept, net drie maanden buiten de garantie, met de melding "Snelheidssensor niet beschikbaar, laat uw versnellingsbak controleren". ANWB wist geen raad, kon storing wel resetten, maar die kwam weer terug. En zodra aanwezig, schakelde de bak niet meer en bleef rijden in de op dat moment aanwezig stand. Niet te doen dus. Dealer heeft voor de zekerheid de sensor, kabelboom en stekkers vervangen omdat een en ander op een moeilijk bereikbare plaats zit en de montage kosten hoger zijn dan de materiaalkosten. Fiat op dit probleem aangesproken dat niet overeenkomt met de minimaal te verwachten gebruiksduur in het Consumentenrecht. Maar die gaven niet thuis, 24 maanden is 24 maanden en geen 27 was hun antwoord. Erg klantonvriendelijk dus.
 9. Magic Ed.

  Fijnstoftoeslag

  Geschorst is niet betalen en wordt dus verrekend.
 10. Magic Ed.

  Fijnstoftoeslag

  Ik heb geen filter laten monteren dat zat er af fabriek reeds in.
 11. Met 1125 Kg laadvermogen dus geschikt voor de kleinere auto.
 12. Hier moet ik mij (helaas) bij aansluiten.
 13. Direct aan de afslag van de snelweg en op 300 meter van het metrostation "Horta Veilla" bevindt zich een prachtige camperplaats op het terrein van een oude betonvloerenfabriek. Met twee personen sta je er met stroom voor 14,75 euro per nacht. Alle voorzieningen aanwezig, zoals douches, ledigen WC, ledigen vuilwatertank, innemen vers water, afvalcontainers, kleine supermarkt, broodservice, restaurantje met terras en vooral niet te vergeten het prachtige buiten zwembad. Met de metro (elke 30 minuten vertrekt er een) ben je in 25 minuten midden in het centrum van Valencia. Dagkaarten OV zijn bij de receptie van de camperplaats te koop. De voordeligste is drie dagen (3x 24 uur) voor 25,- euro p.p. Fietsen naar Valencia kan ook, dan is de afstand 25 Km. Voor info zie hier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...