Ga naar inhoud

Magic Ed.

Members
 • Aantal items

  223
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  3

Magic Ed. won de laatste dag op 2 maart 2020

Magic Ed. had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

1009 profielweergaven
 1. Mijn camper op basis van een Fiat Ducato is bij 55.000 km op de snelweg in België gestrand met een olie lekkage wegens een scheur in het metalen deel van de pomp van de stuurbekrachtiging. Via de pechhulp is de Belgische wegenwacht erbij geroepen. Deze stelde vast, niet ter plekke te repareren en verder rijden niet verantwoord/mogelijk. Afgesleept naar de dichtstbijzijnde garage die dit zou kunnen repareren (= nieuwe pomp plaatsen). Dat was op 3 km van de plek waar ik stond. In deze garage prima geholpen voor de redelijke prijs van bijna 800,- euro. Daarna gewoon 100 km verder huiswaarts kunne
 2. Magic Ed.

  Stuurhuis problemen

  Ik heb ook geen Citroen, maar een Fiat en inderdaad ook problemen. Ik open daar een nieuw topic voor.
 3. Gisteren een offerte gekregen met telefonische toelichting van de Fiat Professional (en LMC) dealer Nüsser uit Aken (Aachen/DE). "Op basis van 25 jaar ervaring vervangen wij de waterpomp nooit standaard samen met de distributieriem bij een Ducato. Deze is namelijk erg duur, maar ook van goede kwaliteit en gaat meestal minimaal 200.000 km mee. Wij testen deze wel en vervangen dan alleen indien wij bedenkingen hebben. Daartoe nemen we ook nog eerst contact op met u". De prijzen zijn: Alleen distributieriem en spanrollen vervangen: 504,51 euro inclusief BTW. Ook waterpomp vervangen: 1057,0
 4. Gaat Fiat Biermans weg uit Heerlen dan. En houden zij Berg en Terblijt wel open ??
 5. Na VIJFTIEN dagen kwam er toch nog een antwoord uit Barneveld op mijn aanvraag, namelijk: Bedankt voor uw aanvraag. Vanwege grote drukte konden wij niet eerder reageren op uw aanvraag, onze excuses. We kunnen de camper gewoon op onze brug hebben, onze rijplaten zijn 5.30 m. De riem vervangen met spanrol, looprol, waterpomp, koelvloeistof en arbeid kost €728,- en is in één dag klaar. Ik hoor graag wat we voor u kunnen betekenen. Houd bij het maken van een afspraak altijd rekening met een wachttijd in onze planning van 4-5 weken. Met vriendelijke groet, Benjamin Koelewijn
 6. Bij Ventura nu reeds twee mail per email een offerte voor distri gevraagd. Er komt gewoon geen enkele reactie op. Die zakken voor mij dus door de ondergrens. Geen tripje naar Barneveld dus.
 7. Geweldig, dit zal lekker verkopen.
 8. En die weegt de nodige kilo's toch ?
 9. Magic Ed.

  Dak airco

  Je kunt de beste monteur vragen, dat is Sandor Luiken van www.luikenaircos.nl in Veldhoven, of bellen naar Elektrolux in Etten-Leur en hen vragen naar hun reparateur in jouw omgeving. Ik ken een bedrijf in Maastricht, maar dat zal wel te ver weg zijn?
 10. Dat zijn meestal buiten loospunten en die zijn open. En zo niet, dan rijd ik naar een tankstation en vraag de sleutel van de WC.
 11. Magic Ed.

  Camper inparkeren

  Haal maar je C1 rijbewijs. Dan krijg je dat allemaal en ook omkeren prima geleerd. Daar heb je echt iets aan.
 12. Magic Ed.

  Camperen tijdens corona

  Dat is dan toch anders dan bij mij toegepast, want daar gebruiken ze één maand na de dag van de polis verlengingsdag.
 13. Dan zit Peters dus op hoger bedrag voor alleen de distributie die in Barneveld 723,- euro kost. Ik neem aan dat dit ook inclusief BTW is en dan vind ik dat een goede en normale prijs. En Wessels valt mij dus heel erg tegen. Die prijst zich zelf uit de markt en wil het risico verleggen naar de klant. Is het mogelijk dat je deze offerte hier ook als upload neerzet? De prijzen voor de kleine beurt bij Peters en de grote beurt in Barneveld zijn ook redelijk prijzen naar mijn mening.
 14. De smaak valt best mee. Doe je er dan soms teveel in? Je hebt een startdosis aan het begin van het seizoen en daarna een veel kleinere onderhoudsdosis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...