Ga naar inhoud

Waterpomp tikt en kraan lekt


Jeroen Kroon
 Share

Recommended Posts

Hi hallo,

 

We hebben net een Ford Roller Team en zijn er voor het eerst mee weg. We merken net dat als de waterpomp (Truma) aan staat de pomp af en toe een tikkend geluid geeft en de kraan in de badkamer druppelt en hebben het idee dat daar een verband in zit.

 

We hebben gisteren de camper voor het eerst gevuld met water en tot net hoorden we dit geluid niet. Iemand een idee wat het kan zijn? Voor nu zetten we de pomp even uit als we geen water nodig hebben. 

 

Mooie dag, Jeroen 

Link naar reactie
Share on other sites

Je hebt waarschijnlijk een druksysteem en geen dompelpomp. Ergens zit een lek(je) of een kraan sluit niet goed af en dan probeert de drukpomp het systeem weer onder druk te krijgen. Je hoort dus het aanslaan van de drukpomp.

  • Thanks 1
Link naar reactie
Share on other sites

Jeroen, openbaar telefoonnummers tonen, zal niemand willen doen op een forum. Dat doe je via een pb. Maar wat denk je te bereiken als men via de video het geluid hoort? Precies zoals GeMa al zegt: je zal waarschijnlijk een druksysteem hebben (laat je hier eens over uit) dat niet 100% waterdicht is. Een paar druppels verlies en de pomp geeft even een kik. Controleer dus de aansluiting op de pomp en/of kranen op waterdichtheid. 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...