Ga naar inhoud

FJC48

Members
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gewoon 2 kopen, heb je er één als reserve
 2. Er zijn idd kwaliteits verschillen je hebt ze van 600,- maar ook van 3000,- wij hebben de Ambling van LaCross (Shinga) bevalt erg goed. Je kunt ook naar Schijndel rijden en daar proeffietsen, er zijn ook verkooppunten over heel Nederland maar die hebben waarschijnlijk niet alle modellen in voorraad. https://www.lacros.nl/nl/
 3. Tot 30 december is de BTW verlaagd in Duitsland, het hoge tarief is nu 16% wat dus inhoudt dat het BTW verschil bij invoer moet worden bijbetaald zijnde 5%.
 4. Rijwielzaken in het algemeen hebben weinig of geen vouwfietsen in voorraad, die moet je op het net zoeken. Een vouwfiets op vlak terrein is meestal geen probleem maar als het heuvelachtig begint te worden dan valt het knap tegen, dat ondervonden wij in Denemarken met onze niet elektrische vouwfietsen. Meteen na terugkomst 2 e-vouwfietsen gekocht bij LaCross in Schijndel.
 5. FJC48

  thermische isolatie

  Achteraf isolatie aanbrengen? Dan moet het hele interieur er uit en er ook weer in, kassa! Dat een Hymer Van van 2017 geen enkele isolatie heeft lijkt mij sterk.
 6. FJC48

  Gasflessen

  VVE dat is Vereniging Van Eigenaren dat zijn koopflats als er ook huurflats zijn(mix) val je onder de regels van de VVE, zet die flessen in de flat, heb je een balkon dan is dat de plek.
 7. FJC48

  Gasflessen

  Als ze niet in de schuur mogen dan zet je ze toch in de woning, er is altijd wel een plekje te vinden.
 8. Gewoon een nieuwe tank kopen en inbouwen.
 9. https://www.campersite.nl/camper-kopen/789680-fiat-ducato-hymer.html in de buurt maar niet zo vriendelijk voor het milieu.
 10. FJC48

  vocht panoramaraam

  Zitten er in dat raam niet een paar plastic dopjes? die kan je verwijderen, hoef je niet te boren. In mijn ramen zitten ze wel.
 11. FJC48

  3Gas alarm

  Het enige narcose gas wat min of meer zo te koop is is lachgas, dat komt in behoorlijke cilinders, daar zie ik de 'snelle handjes brigade' nog niet zo snel mee rondzeulen en met zo'n ampul voor de slagroomspuit doe je niets.
 12. Ik heb ook een DAF gereden met zo'n pienter pookje, aan die Variomatic kan nog niemand tippen.
 13. Over zee is Griekenland nog bereikbaar maar het is ingekapseld door landen met code 'Oranje' dus over land gaat het niet lukken.
 14. Ik rijd meer dan 50 jaar auto, nooit een automaat gehad, wel in gereden, ik koop nooit een auto met automaat mede door het lezen van al die ellende................
×
×
 • Nieuwe aanmaken...