Ga naar inhoud

FJC48

Members
 • Aantal items

  105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

FJC48 won de laatste dag op 9 oktober

FJC48 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. FJC48

  Schudden van camper

  Het gas niet loslaten maar juist gas geven, als het een balanceer probleem is zal het bij een hogere snelheid(110-120) ophouden.
 2. Zie het als een inhaalslag om nog een beetje het seizoen te "redden".
 3. Als de stalling een gesloten dak heeft heb je niets aan zonnepanelen
 4. Op hun website staat een contactadres met e-mail, ik zou contact opnemen, misschien kan je rechtstreeks kopen of bij een Duitse dealer als er geen dealers in NL zijn.
 5. FJC48

  Vocht

  Ik heb een Trotec BM31. Prima vochtmeter, ik heb er 69,- voor betaald bij Amazon.nl
 6. Bij mijn stalling moet ik ook de sleutel inleveren dit om in geval van brand de camper te kunnen verplaatsen, wegens brandgevaar mag de camper 's nachts niet aan de stroom(op last van de verzekering van de stalling) maar ik mag wel de startaccu loskoppelen wat ik ook doe.....................hoezo verplaatsen bij brand?
 7. Een tijdje terug stonden wij(2 pers) in Friesland op een CP bij een jachthaven vlakbij het dorp(loopafstand) met alle voorzieningen en een zeer goede WiFi voor 20,- per nacht. Ik kon ook 3km verderop staan op een CP voor 8,- per nacht totaal zonder voorzieningen, dus alleen voor het parkeren. En wat is duur, sommige vinden gratis nog te duur.
 8. Ik heb ook een Ducato met een hor maar die zit niet in de deur, van binnenuit gezien...eerst de hor dan de deur, de hor moet ik met de hand open of dicht doen, het is een "harmonica" uitvoering. Hoe oud is het vliegenhor? Ik gebruik het erg weinig maar kan mij voorstellen dat door veelvuldig gebruik het "harmonica" principe minder wordt.
 9. Om je in de sologroep aan te kunnen melden moet je lid zijn van NKC, dit staat te lezen in het voorwoord als je op Solo klikt.
 10. Ik begrijp dat je een alleen reizende man bent. Ik zou mij dan aanmelden bij het Solo Forum.
 11. FJC48

  NKC App

  De oude app. wordt niet meer ondersteund dus ook geen updates meer. Ik vind die nieuwe app. een verschrikking.
 12. FJC48

  Campercontact

  Lijkt de Belastingdienst wel.................Wat een verschrikkelijke gebruikers onvriendelijke app. Heb effe gekeken in Workum omdat ik daar kort geleden heb gestaan bij Jachthaven Bouwsma op de kaart/plattegrond zijn er wat dingen anders/slechter zoals de zichtbaarheid van cp's/campings(ik mis i.i.g. één cp) De icoontjes zijn niet meer aan te klikken zoals in de vorige versie, erg jammer. Er zijn in Workum minstens 7 restaurants er is er nu maar 1 zichtbaar + een snackbar maar de omschrijving van het restaurant kan ik niet zien, is het een Italiaans, Frans restaurant bv. Ook geen satelliet
 13. FJC48

  Wingamm

  Op de site van Wingamm wordt www.camperbouw.nl als dealer aangegeven maar of dat nog juist is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...