Ga naar inhoud

FJC48

Members
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door FJC48

 1. Als je mijn bericht van maandag 22:51 uur zou hebben gelezen dan zou je het toen al begrepen kunnen hebben..........
 2. Ik schrijf mijn mening/ervaring voor de rest zal het mij een rotzorg zijn en moet diegene doen wat hij/zij niet laten kan.
 3. CamperContact, daar staan heel veel cp en campings in met de openingstijden. Effe koekelen en zie daar https://livcamp.nl/lijst-camperplaatsen-hele-jaar-open-in-nederland/ Dat had je zelf ook kunnen doen. En nog één https://www.campingsfrankrijk.net/camping-frankrijk-hele-jaar-open/
 4. Het opwaarderen naar een hoger gewicht is technisch niet altijd mogelijk.
 5. FJC48

  C1 rijbewijs

  Het C1 rijbewijs is voor lichte VRACHTauto's met de nadruk op vracht, een camper is op kenteken een personenauto maar omdat sommige campers boven de 3500kg zitten moet je daar een C1 rijbewijs voor halen om die te mogen besturen, ik vind en het is belachelijk dat je voor dat examen allerlei dingen moet weten die bestemd zijn voor het beroepsgoederenvervoer. Gewoon les nemen op een vrachtauto en dan na tijdje een rijproefje afleggen ook in het achteruitrijden maar niet naar een laadplatform want je komt niets brengen of halen bij Jumbo, Lidl of Aldi. Als je echter een personenauto wil besturen die 3550kg weegt(die zijn er)dan moet je ook een C1 rijbewijs hebben/halen ondanks dat er geen vracht mee wordt vervoerd, dit ter zijde.
 6. Dat snap ik allemaal wel maar als je helemaal hoteldebotel bent van een camper dan ga je ook dingen NIET zien, die zie je later pas als die roze bril is afgezet. Ik ben in deze ervaringsdeskundige al is dat van +/- 25 jaar geleden.
 7. Via Marktplaats contact leggen is een optie https://www.marktplaats.nl/u/johan/13761523/
 8. Verliefd worden op een camper is het stomste wat je kunt doen, hoe was het ook al weer......................liefde maakt blind.
 9. FJC48

  C1 rijbewijs

  Allemaal waar maar het C1 rijbewijs is idg niet voor lichte vrachtwagens maar voor een camper = personenauto dus al die flauwekul van rij-rusttijden, douaneformaliteiten, vrachtbrieven en het zekeren van lading is overbodig net zoals het achteruit naderen van een laadplatform, wat een kennis van mij moest doen, wat een onzin. Ik heb sinds 1968 rijbewijs BE en CE en sinds 1970 DE( CCV-B sinds 2009 Code 95) moest met een aktetas vol formulieren in die tijd de grens over, sinds de EU is dat gelukkig niet meer(vrij vervoer van goederen). Als ik in een camper/personenauto 12 uur achter het stuur wil zitten zal niemand mij dat beletten(geen rijtijden besluit in deze categorie), het is niet verstandig, dit terzijde. Wat ik wel vreemd vond is dat ik bij mijn laatste rijbewijsverlenging er GRATIS cat. T bij kreeg, ik heb nog nooit op een trekker gereden........
 10. Die laatste zin is een mening die niet op waarheid berust.
 11. https://www.google.nl/maps/@52.9633644,6.8927397,696m/data=!3m1!1e3 Hier wordt hoofdzakelijk op karper gevist. Is bij mij om de hoek maar heb er nog nooit een camper zien staan.
 12. Vreemd, levering oktober 2021 en na een aanbetaling van 10% op 1 maart 2022...........................dus als ik meteen betaal is de levering in oktober en als ik 10% aanbetaal is de levering 5 maanden later....................... Komt de camper uit de verhuur?
 13. Hij wil Rome niet bezoeken maar vanaf Rome naar huis cq het ziekenhuis.
 14. FJC48

  Annuleringsfonds

  Als de boeker het annuleringsfonds niet heeft toegevoegd bij de boeking mag dat niet berekend worden, op het boekingsformulier moet dat te zien zijn.
 15. Je zal de cassette open moeten maken om te zien wat er precies aan de hand is. Ik heb een c200 Fresh Up set gekocht.
 16. FJC48

  Annuleringsfonds

  Als je niet hebt aangegeven dat je dat niet wilt mogen ze dat niet in rekening brengen, bij aankomst de rest betalen onder aftrek van de kosten annuleringsfonds.
 17. Vraag & Aanbod lijkt mij toch erg duidelijk.
 18. https://camperforum.nl/viewtopic.php?f=3&t=6944
 19. FJC48

  Zoek camper

  Voor de goede orde, het is niet mijn auto, klik op de link dan zie je de gegevens van de auto en dat hij niet is geïmporteerd. https://www.autokenteken.nl/check/JDSG67
 20. FJC48

  Zoek camper

  Als je van plan bent om alleen te reizen is een lengte van 5.40 ook voldoende denk ik, een buscamper bv maar er zijn ook compacte campers, die zijn o.h.a. breder dan een bus en welke dat is voor een groot deel afhankelijk van het budget. Bij mij om de hoek staat een omgebouwde brandweer commando wagen(Citroën), erg compact, het is geen jonkie, vraagprijs 7000,-
 21. Je vergeet een belangrijk element, die 60 dagenkaart moest alleen ingevuld worden als er in Nederland werd gereden.
 22. Is niet uit te leggen, je kunt dat niet zelf doen. Als bedrijfswagen betaalde jullie natuurlijk ook de volle mep houderschapsbelasting, of zie ik dat verkeerd?
 23. Of het zo is afgesproken. Ik krijg een mail van de coronahelpdesk dat er waarschijnlijk een foutje in het systeem zat toe ik de papieren versie van het Internationaal bewijs heb geprint. Opnieuw aanmaken was het advies. Gedaan en nu staat er een geldigheidsdatum tot 21-07-2022, dus alles weer helder. Het Coronatoegangsbewijs voor Nederland is geldig tot 30-05-2022.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...