Ga naar inhoud

Leveringsproblemen Adria.


BenSpreen
 Share

Recommended Posts

Hallo wij hebben vanaf September 2021 een nieuwe Adria Camper in bestelling staan en de levertijd schuift steeds maar weer op. We zitten nu op medio december 2022. We kunnen geen enkele zekerheid krijgen vanuit Adria en we horen steeds dat het probleem bij Fiat ligt. Wat zijn jullie ervaringen in deze. Wij worden er redelijk moedeloos van.

 

Ben Spreen

Link naar reactie
Share on other sites

Wij hebben september 2021 een Adria Compact besteld. Onze vorige camper helaas op dat moment ingeruild. Hierdoor dit jaar camper moeten huren voor vakantie naar Spanje (zeer kostbaar!). Hebben na eerst blij gemaakt te zijn met levering in juli, vervolgens september, vervolgens november 2022 nu te horen gekregen dat het niet eerder wordt dan maart 2023. Wel een mooie brief van de directie uit Slovenië met verhaal over schuld van Fiat, blablabla…. Besloten om nog maar even aan te kijken maar als er opnieuw uitstel plaatsvindt beroepen we ons op een ‘in gebreke stelling’ van de dealer. Nog een vakantieseizoen zonder camper gaat echt niet gebeuren.

Link naar reactie
Share on other sites

Hallo Ben,

 

Fijn voor jullie! Hopelijk houdt Adria zich dit keer wel aan de toezegging. Waar hebben jullie de Compact besteld? Voor zover jullie er zelf al niet aan gedacht hebben; zet de camper na 1 januari op kenteken. Scheelt ooit bij inruil in de waarde en jullie gaan er in de laatste 2 weken van het jaar waarschijnlijk toch niet (veel) mee op reis.

Link naar reactie
Share on other sites

Hallo,

 

Wij hebben eind Oktober 2021 (in België) een Burstner Campeo besteld.  Eveneens Fiat buscamper.  Levering was eerst voorjaar 2022, dan werd het eind November 2022 en nu is het al eind Februari 2023.  Dus in België eigenlijk hetzelfde verhaal als in Nederland.  Ook zelfde uitleg gekregen: leveringsproblemen liggen bij Fiat omdat ze een face-lift hebben modeljaar 2022.  Ook te horen gekregen dat sommige constructeurs niet meer met Fiat willen werken, maar overstappen op Peugeot en Citroën, welke in principe alle drie dezelfde bussen zijn.

 

Nu is mijn vraag echter,  sinds vorig jaar heb ik de prijzen van de campers al 3 keer met enkele duizenden euro's zien stijgen.  Wij hopen dus ook dat bij levering van onze camper, onze aankoopprijs welke op de bestelbon, gerespecteerd zal worden.   We horen sommige geruchten dat ze bij levering er ineens een paar duizend euro durven bij doen wegens de oplopende prijzen van de basisproducten.

Heeft iemand hier al ervaring mee of iets dergelijks gemerkt?  Want waar rook is, is vuur natuurlijk.

 

Mvg, Ive

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...