Ga naar inhoud

Margrietroute Denemarken.


Christ
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal, wij willen indien het weer kan een camper rondreis maken in Denemarken en zoveel mogelijk gebruik maken van de "Margrietroute "  heeft iemand deze route weleens gevolgd met de camper en is dat te doen met een camper van 7,5 meter, ik vraag dit omdat het eigenlijk een AUTO route is.

Graag jullie bevindingen en goede raad.

mvrgr Christ

Link naar reactie
Share on other sites

Hoi Adriatik, een smalle weg of brug van 2.75 m of een viaduct van 3.00 m kan ik wel hebben, maar mijn vraag was eigenlijk of er iemand was die deze route gereden heeft en of dat te doen was, of kom je om de haverklap voor weggetjes en brugjes te staan waar je niet door,over of onder door kan, of komt dat maar sporadisch voor.

  • Like 1
Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi FJC48, bedankt voor je reactie.

En was de route de moeite waard, of heb je nog tips voor onderweg.

Wij starten onderin Jutland (Tonder) en dan tot half in zo ongeveer daarna zakken we af naar Funen,en rijden daar eerst noordelijk en dan via Odense naar het zuidelijke deel met Faaborg en Svenborg, en vandaar over de grotebrug naar Seeland ook hier eerst de noordelijke kant en dan via Kopenhagen langs de kustlijn naar Rodbyhavn en dan met de Ferrie naar Duitsland.

mvrgr Christ

Link naar reactie
Share on other sites

@Christ Het leuke/mooie is dat je de route kunt verlaten en weer kan hervatten wanneer je dat zelf wilt, dat deden wij als er iets was dat wij wilden zien wat niet direct op de route lag.

Er is een uitermate handig boekje 'De Deense Margriet Route' te bestellen via https://www.margrietroute.nl/  kost nog geen €20,- waarin de routes een bezienswaardigheden in staan, de nieuwste uitgave is van 2020. 

Wij hebben erg genoten van deze reis, wij zijn 2 maanden onderweg geweest.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 months later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...