Ga naar inhoud

Prachtige nieuwe Camperlocatie aan het Zuidlaardermeer


liefhebber
 Share

Recommended Posts

Op 6 juni wilden wij wederom een dagje met onze nieuwe camper op pad. Als beginnende camperavonturiers valt er natuurlijk genoeg te ontdekken. In de tijd dat we nu ons rijdend huisje hebben, laten we er geen gras over groeien en bezoeken we iedere keer weer een andere camperplaats. Meestal gaan we een behoorlijk eind toeren, want wat van ver komt is altijd lekkerder. Dit is onzin natuurlijk, maar waarschijnlijk iets menselijks. Op 6 juni zouden we het dicht bij huis zoeken, aangezien de NKC had aangegeven dat er op 6 juni een nieuwe camperplaats geopend zou worden aan het Zuidlaardermeer, dichtbij het prachtige en in het noorden zo bekende plaatsje Zuidlaren, in de kop van Drenthe. Wij kennen deze omgeving goed en vonden het in eerste instantie wat te dichtbij, maar de nieuwsgierigheid overwon en dat was maar goed ook. We waren de eersten deze ochtend en door de enthousiaste reacties van de eigenaar en zijn vrouw, hadden we er direct een goed gevoel bij en er zin in. Dit werd alsmaar sterker toen we de accommodatie zagen met alle voorzieningen. Met het zicht op de mooie en nette haven en de zeer ruime camperplaatsen, zou dit weleens onze mooiste plek tot op heden kunnen worden. Zo dicht bij huis, terwijl je je in het buitenland waande. Ook de omgeving is overweldigend mooi met veel natuurschoon en natuurlijk het Zuidlaardermeer. Fietsen, wandelen, zwemmen en culinair genieten kan er allemaal en dat op loop of fietsafstand.

Naar eerst vele kilomaters te hebben afgelegd om mooie en mindermooie camperplekken te ontdekken, kom je dus toch dichtbij huis een camperplek tegen met een grote C. We hebben direct weer voor de volgende week geboekt, want dit is ons zeer goed bevallen.

Camperplaats “Bij de Jachthaven” Kropswolde.

Jachthaven Meerwijck. “Allround Watersport Meerwijck”.

Jachthavenweg 2 /9606 RS Kropswolde/ 0598 323556.

Sitecode Camperlocatie Bij de Jachthaven op Campercontact is 104546.

Link naar reactie
Share on other sites

Ik vind dat "Zeer prijzig" best wel meevallen. Wij reisden afgelopen zes weken min een stedentrip door Zuid-Duitsland en als de prijzen op CP's kwamen vaak toch akelig dicht bij dit bedrag. Maximum: de Knaus-camping in Neurenberg: € 48,50 zonder WiFi en stroom op een Bulli-veldje. En ja, ik weet dat Knaus-camping te allen tijden vermeden zouden moeten worden. Gelukkig waren er ook veel goedkopere locaties maar de overnachtingsprijzen stijgen sterk.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...