Ga naar inhoud

arnoob

Members
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door arnoob

 1. Prachtig, maar dat was niet de vraag .... Arno
 2. Ik heb een bericht gestuurd naar info@nkc.nl : Tot mijn spijt zie ik de route niet terug in mijn Campercontact. en een dag later ontving ik een retourbericht: Ik heb de Camperroute toegevoegd aan uw Campercontact app. Nu kunt u de pdf op elk apparaat downloaden. Prima service toch? Arno
 3. Ik heb contact gehad met de NKC. De routes zijn inderdaad niet meer als .gpx beschikbaar. De PDF-bestanden zijn eventueel wel als zodanig beschikbaar voor de app (misschien handig als backup ...) Arno
 4. Ik denk deze: Noorwegen diepe dalen hoge bergen. Dat is een camperroute, te koop voor leden van de NKC, een beschrijving voor deelnemers aan een tocht die oorspronkelijk onder begeleiding plaats vond. Volgens de tekst zou de route ook in Campercontact zichtbaar moeten zijn maar dat is niet het geval. Misschien kan Richard beter even direct contact opnemen met de ledenservice van de NKC (en daarna hier voor een terugkoppeling zorgen). Arno
 5. Ik heb ook via WDT andere veren onder mijn camper laten plaatsen. WDT geeft ook aan waar je voor deze wijzigingen terecht kunt. Geen enkel probleem bij de RWD-keuring.
 6. arnoob

  sjoemel software

  Nee, de NKC heeft geen "klanten" maar leden. Dit lijkt me op zijn minst een onvolledig antwoord. Waarom zo geheimzinnig? Arno
 7. arnoob

  vw ombouw naar camper

  Misschien handig om de vraag ook te stellen op het VWcamperforum ( https://weetjewel.nl/phpbb3/index.php )
 8. Oeps,ik dacht dat die 8A uitgangsvermogen was ... My bad.
 9. 8 A is toch iets van 1840 watt?
 10. Misschien is het beter om eerst het doel van de vraagstelling aan te geven. Als de eerste vraag is hoe oud ik ben en de tweede hoe ik ben verzekerd ben ik al wel klaar ...
 11. arnoob

  Toegang tot Rusland

  Wij hebben indertijd gebruik gemaakt van een visumbureau. Dat was voor ons toentertijd wel handig omdat we onderweg een tweede visum moesten halen omdat we eerst door Kaliningrad Oblast reden alvorens naar Sint Petersburg te reizen. Algemene informatie over een Ruslandvisum: https://visumbuitenland.nl/rusland Googelen op "visum Rusland" geeft ruim voldoende opties.
 12. Google wil bij deze vragen wel eens helpen. Zoek bijvoorbeeld op "Ulft stalling camper". Als je dan ook nog eens uitzoomt op de kaart lijkt er een redelijke keuze te maken.
 13. Als argumenten wegvallen hoeft toch niet telkens het woord azijnpisser op te duiken?
 14. Ik denk dat dit toch wel een aanvulling is op het eerste deel van het eerste bericht (het tweede deel ervan spreekt me minder aan ..)
 15. Kijk eens hier: http://www.hurktoilet.nl/frans-milieuvignet-help.htm . Het volledige aanvraagformulier kant en klaar vertaald en van tips voorzien.
 16. Kijk eens bij WDT-services: https://wdt-services.com/. Ik zie daar onder "voertuigen " wel een Renault Master staan. En de RWD is nu lekker snel: ik had mijn goedkeuring binnen een week binnen.
 17. Ik neem aan dat je https://www.nkc.nl/blog/reisverhalen/grenzen-in-oost-europa/ intussen hebt gelezen?
 18. arnoob

  Scotland

  Wij hebben een paar keer op de fiets door Schotland gereden. De voor ons ideale oversteek is dan vanuit IJmuiden naar Newcastle (inschepen in de middag, de volgende ochtend op tijd in Engeland). Het loont dan ook de moeite eerst westwaards te gaan langs de Hadrian wall mar de kustweg richting Edinburgh is ook de moeite waard. Voor ons was de Rough guide to Scotland een fijne reisbegeleider.
 19. Mijn probleem was dat ik beide kabels moet hebben met een schuko-aansluiting (ik heb een DEFA-in/uitgang). En dan is de combinatie IP54, 3 x 2,5 in de gewenste lengtes erg moeilijk vindbaar. Uiteindelijk bleek Conrad de kabels te kunnen leveren, zij het niet uit voorraad. Allen dank voor het meedenken.
 20. Dank voor je informatie. De pagina waarnaar je verwijst had ik ook gezien maar ook hier geen informatie of een kabel met beschermingsklasse IP44 voldoende is voor buitengebruik.
 21. Ik ben op zoek naar verlengkabels . Bij de zoekgang lijkt het erop dat IP44 voor buitengebruik niet echt geschikt zou zijn (alleen kortdurend en alleen spatwaterdicht). Is dat zo en wat zou dan het alternatief moeten zijn? Verder lijkt me dat ik met twee kabellengtes (25 en 10 meter) wel uit de voeten zou moeten kunnen. Is dat ook jullie ervaring?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...