Ga naar inhoud

safe camper een paar dagen stallen nabij Tarifa


Jackpiet
 Share

Recommended Posts

In Mei/Juni van dit jaar willen wij met de camper langs de zuidkust van Spanje naar beneden afzakken. Als wij in de omgeving van Tarifa zijn aangekomen leek het ons een mooi idee om de camper ergens safe te stallen, en daarna op de fiets naar Tarifa te gaan om daar het veer te nemen naar Tanger. De fietsen willen wij op de veerboot meenemen naar Tanger, en 3 nachten verblijven in een B en B. Weet iemand, of heeft iemand ervaring met het stallen van de camper in buurt van Tarifa. 50km fietsen van de camper naar Tarifa is geen probleem.

Link naar reactie
Share on other sites

Wij hebben in november 3 dagen op camping Valdevaqueros gestaan. Het is geen super mooie camping maar wel goed genoeg en niet te duur voor om de camper neer te zetten. Recht tegenover de camping ligt een heel mooi strand waar veel gekitesurfd wordt. Het is ongeveer 6 km fietsen naar Tarifa. Tarifa zelf is niet echt mooi om te bezoeken. De zuidpunt van Europa die in Tarifa ligt is wel leuk om te bezoeken. 

 

Plots – Camping Valdevaqueros

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...