Ga naar inhoud

trailerad

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

trailerad won de laatste dag op 2 december

trailerad had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb twee flat Jack levelers. Ik heb ze niet meer nodig, onze camper zet zich automatisch waterpas op de luchtvering. Ik heb ze verschillende keren gebruikt, wel altijd met de bij gekocht compressor opgeblazen. Deze compressor is op de 0,1 bar af te stellen. In de flat jacks mag niet meer 1,2 bar. Onze camper stond niets meer te wiebelen met of zonder de luchtzakken. Ik was er best over tevreden. Ik had wel een paar uitdraaisteunen gemonteerd. Die zitten nu ook onder onze (gebruikte) nieuwe camper. Ik verkoop de flat jacks niet, je weet maar nooit waar je ze voor nodig hebt.
 2. Ik ben ook lang aan het zoeken maar kan idd niets vinden, en we zijn alweer een paar maanden verder. Twee maanden geleden hebben wij een andere camper gekocht en daar zat gelukkig al een schotel op. Als er geen schotel op had gezeten had ik er ook geen gekocht.
 3. Je kunt niet onbeperkt spullen in je garage laden, daar heeft GreDon gelijk in. Bij de papieren van de camper kun je daar wel iets over vinden. Er zijn genoeg campers waar je maar 150 kg in de garage mag laden.
 4. trailerad

  Theorie C1 via NKC

  Knap van jou. Van harte gefeliciteerd. Ik had meer fouten bij het theorie examen. Veel succes met het behalen van het C1 rijbewijs.
 5. trailerad

  Theorie C1 via NKC

  Claudia, ben je geslaagd. Ik ben vorige week woensdag geslaagd voor C1E.
 6. trailerad

  Route naar Spanje

  Wij vertrekken eind januari naar Portugal, ik ben dus ook benieuwd naar ervaringen.
 7. Waarom zou je een lichtgewicht gasfles kopen. Je betaald een keer statiegeld en dat krijg je terug als je de fles niet meer nodig hebt. De gasfles is dus gratis.
 8. trailerad

  wisselen gasflessen

  Neem twee polyester flessen, een stuk lichter en die gaan er voorlopig niet uit.
 9. trailerad

  Theorie C1 via NKC

  Ik heb twee dagen klassikale les gevolgd bij Smits. Smits zit op meerder locaties in Nederland. Een dag verkeer en techniek en een dag administratie. Dat is echt aan te raden om te slagen. Ad Jonas van Smits geeft echt super les.
 10. Hallo Apekop, ik ken het probleem. Wij hebben sinds kort de Carthago chic-c line i 4.9 en ik schrok de eerste keer ook bij het oprijden van een rotonde, bijna geen zicht. Je kunt naar voren naar achteren leunen en het wordt niet beter. Ik ben dus ook benieuwd hoe andere dit ervaren. Misschien dat de spiegel iets verder van de camper afgezet kan worden en dat je er dan langs kunt kijken.
 11. trailerad

  Motorrek

  Ik denk het ook GreDon. Nog steeds niets.
 12. trailerad

  AANHANGER

  Hoi Jelle, ben je al geslaagd voor een aanhanger. En wat is het eventueel geworden.
 13. trailerad

  Uitklapbaar bed

  Is niet echt inbraak veilig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...