Ga naar inhoud

Kritiek op de NKC


NKC Moderator
 Share

Recommended Posts

We merken dat er onvrede is over de zichtbaarheid van de NKC op dit forum. Enerzijds vatten we die kritiek op als een pluim, omdat we de conversaties op het forum niet naar de hand van de NKC willen zetten. Anderzijds betreuren we het dat sommige deelnemers op het forum zich in de kou voelen staan omdat wij niet reageren op hun posts.

De NKC modereert dit platform, maar is geen deelnemer. Ons doel is camperaars met elkaar in contact te brengen zodat zij ervaringen en meningen kunnen uitwisselen. Daarbij willen we geen stempel drukken op de inhoud van deze conversaties.  


In de rubriek Feedback voor de NKC is de laatste tijd pittige kritiek geuit op de vernieuwde app Campercontact. We begrijpen de frustratie – die voelen wij ook. De lancering van de nieuwe app verdiende geen schoonheidsprijs. Maar het vernieuwen van het platform voor een goede performance in de (nabije) toekomst, was bittere noodzaak. Ruim 35.000 locaties, ruim 300.000 reviews en meer dan 400.000 gebruikers die met Campercontact reizen. Die aantallen groeien nog steeds.

 

Om de vernieuwde app (vaak ook anoniem) nu volledig de grond in te boren, met modder te gooien en personeel, de raad van toezicht incluis, te diskwalificeren… daar wordt de app niet beter van.

 

Sinds de lancering zijn er diverse updates uitgevoerd waardoor de app al sterk is verbeterd. We zijn er nog niet, dat realiseren we ons terdege. We blijven daarom keihard doorwerken om alle ongemak en bugs op te lossen, zodat Campercontact weer de vertrouwde kwaliteit biedt die camperaars gewend zijn van de NKC. En ondertussen blijven we camperaars ondersteunen. Zo hebben we via de daarvoor geëigende kanalen, zoals social media, de app store, de feedbackformulieren van Campercontact, het contactformulier van NKC.nl en de ouderwetse telefoon, de afgelopen zo’n zevenduizend mensen geholpen, onder andere met de nieuwe app.

 

Meer informatie over de nieuwe app en de verbeteringen vind je hier: https://www.campercontact.com/nl/content/doorontwikkelen 

Link naar reactie
Share on other sites

Gast
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...