Ga naar inhoud

Onderdelen ford camper


Wammus
 Share

Recommended Posts

Wij hebben sinds eind 2022 een ieuwe chausson camper met ford onderstel. Op 4 december 2023 gaf de elektronica plots problemen en moesten wij de hulpdienst inschakelen. We dachten de hulpdienst van ford maar werden jiet geholpen omdat we een chausson hadden en geen ford. Hoewel ze wel snapten dat we een ford knderstel hebben. Hebben meer mensen hier problemen mee.

 

uiteindelijk heel goed geholpen door de hulpdienst van de verzekering. Op 4 december 2023 hebben we de camper neergezet bij de ford dealer. Die  constateerde oxidatie van een stekker die loopt naar de transmissie. Men was “vergeten” de stekker goed te dezlen tegennopspattend water. Op zich kan dat gebeuren…… echter het onderdeel was niet voorradig en ook ford nederland kon de dealer niet vertellen wanneer het onderdeel leverbaar was.  Zelf ook contact opgenomen met ford nederland maar veen resultaat. De dealer wil ons dolgraag helpen en op ons aangeven heeft die het onderdeel uit amerika laten komen. Het is er niet maar deze week (25 januari) verwachtbaar waarna ze direct overgaan tot vervanging.

 

de camper zou dan 2 maanden hij de dealer hebben gestaan voor reparatie. Zijn er mensen die hier ook last mee hebben gehad en hoe hebben ze gehandeld. Wij wachten nu op de levering uit amerika en als dit ook te lang duurt zulken we rechtsbijstand inschakelen hoewel ik dan niet de illussie heb dat het dan sneller gaat. Maar een camper nog geen jaar oud en dan 2 maanden wachten op reparatie vindt ik niet normaal…..

 

Link naar reactie
Share on other sites

Ja, dit is het bekende ongeoorloofd afschuiven van aansprakelijkheid door Ford. Iedereen met een Ford onderstel moet dan ook direct na aankoop naar een Ford dealer gaan en hem daar laten registreren. Staat hij stil door een gebrek in de eerste 24 maanden dan moet Ford u mobiel houden met vervangend vervoer. Schakel maar direct de RBV in.
 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...