Ga naar inhoud

Gebrek aan fatsoen bij Expedition Far East


G en A
 Share

Go to solution Solved by Adriatik,

Recommended Posts

Wij hebben met Expedition Far East een Marokko reis gemaakt. Een mooie reis, een fijne groep en een fijne reisbegeleiding (niet Hans en Nancy). Maar het was wel de eerste en de laatste reis die we met hen zullen maken. Vlak vóór vertrek werd ons medegedeeld dat er een 13e equipe meeging en er werd ons, nota bene een jaar eerder ingeschreven, de mogelijkheid geboden om te annuleren. Dat doe je natuurlijk niet als je er bijna een jaar naar toe leeft. Tijdens de reis merkten we dat de groep véél te groot was. Ook met 12 equipes is een groep te groot. En dan wordt de 13e je nog letterlijk door de strot geduwd. Dat is slechte ervaring nummer één. En als je Hans er dan op aanspreekt en hem zorgvuldig bericht stuurt over je ervaring, hoor je niks meer. Dat is Hans: doodzwijgen! Tja en als Hans nu z'n excuus had aangeboden of gezegd had: de extra inkomsten van de 13e equipe stort ik in een noodhulpfonds ten gunste van de slachtoffers van de aardbeving.....had je ons hierover niet gehoord. Maar dat fatsoen hebben ze niet. Er waren nog meer ergernisjes tijdens de reis, maar die zouden allemaal in het niet vallen, en horen bij een reis in een niet Europees land, maar fatsoen en klantgerichtheid is toch het minste wat je mag verwachten. In Boxtel weten ze blijkbaar niet dat je Klant met een hoofdletter behoort te schrijven!

Link naar reactie
Share on other sites

  • Solution

Er staan op dit forum al diverse negatieve ervaringen met Expedition Far East. Ik heb er zelf ook ervaringen mee. Het komt eigenlijk steeds op hetzelfde neer, een gebrek aan fatsoen in de omgang met (aanstaande) klanten.

De beste tip is: deze organisatie mijden!

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...