Ga naar inhoud

Camper huur


Tresco
 Share

Recommended Posts

Ja, het beste hier huren. Of indien je dicht bij de Duitse grens woont aldaar huren bij een van de vele vestigingen van McRent. Die hebben elk voorjaar nieuwe campers en geven je ook de optie om deze voordelig te kopen/reserveren na het 1e seizoen. Bovendien liggen de huurprijzen daar lager.
 

Link naar reactie
Share on other sites

Maar TS wil naar Ierland, daarvoor hoef hij niet naar of door Nederland en heb je in dat geval die ontheffing niet nodig. Van de 7 keer dat wij in Duitsland een camper huurden heb ik alleen voor een vakantie in Nederland die ontheffing geregeld en dat kan zoals M. Ed aangeeft online geregeld worden.

Link naar reactie
Share on other sites

ik geef het alleen maar aan zodat de TS het niet vergeet mocht het nodig zijn. Het kan toch zijn dat als ie in DE huurt hij via hoek van holland wil oversteken en via UK naar ierland. Voordeel in UK huren is dat het stuur aan de juiste kant zit. Althans voor de wegen daar 🙂

aangepast door HymerBoy
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...