Ga naar inhoud

Op reis met Expeditie far east


fgs
 Share

Recommended Posts

fgs

2 april 1023 hadden wij gereageerd met onderstaande reactie op de in onze ogen negatieve verhalen van personen die zelf nooit met EFE mee geweest zijn, wij zijn nu op 17 juli 2023 onderweg naar de verzamelplaats om naar Georgië en Armenië te vertrekken, en maak nogmaals onze reactie openbaar.

 

 

Wij hebben 4 keer een reis geboekt bij EFE, de zijde route in 2019 ging niet door corona, na 2 dagen ons geld allemaal terug, daarna christmas in marokko 2021 reis ging niet door corona, na 3 dagen ons geld helemaal terug, 2022 de reis Oud persie, enkel weken voor vertrek moesten wij annuleren wegens borst kanker van onze dochter. Volgens de algemene voorwaarden wisten we dat we een rekening ban EFE zouden krijgen van de kosten zelfs de staffel wat je moet betalen is van te voren bekend. We hebben ook binnen 2 dagen betaald.

Afgelopen kerst met EFE in marokko geweest veel avontuur, hele leuke groep en leiding. Prachtige reis en Zeer zeker hun geld waard. 

We zijn nu even thuis en gaan op 1 augustus 2023 naar Georgië met uiteraard EFE ik hoop dat er niet "zulke" zeurpieten meegaan maar echte avonturiers die weten dat iets leuks geld kost.

Niets dan lof voor EFE en hun medewerkers, EFE houd van reizen en wij mochten / mogen mee.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...