Ga naar inhoud

Huur een gezellige camper op CozyCamperVans.nl


CozyCamperVans.nl
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal!
 

We zijn Esther en Sander en we willen graag onze nieuwe campersverhuurwebsite, CozyCamperVans.nl, aan jullie voorstellen!
 

Wij zijn gepassioneerde kampeerders en hebben onze liefde voor het buitenleven omgezet in een project om camperavonturen toegankelijker en plezieriger te maken. Bij CozyCamperVans.nl zetten we ons in om van het huren van een camper een naadloze, comfortabele en vooral gezellige ervaring te maken.
 

We hebben net onze eerste camper, de 'Comfort Cruiser', op de website gezet. Dit is onze eerste camper, uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig verblijf. Binnenkort hopen we meer campers aan onze vloot toe te voegen.
 

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding om niet alleen campers van hoge kwaliteit aan te bieden, maar ook om een bron van inspiratie en informatie te zijn. We zijn er om je te helpen met nuttige tips en adviezen over camperreizen, zodat je volledig voorbereid bent op je volgende avontuur.
 

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe camperervaring, bezoek dan CozyCamperVans.nl We zien jullie graag in een van onze gezellige campers en horen graag over je ervaringen!
 

Bedankt voor het lezen en tot ziens op de weg!
 

Esther & Sander
CozyCamperVans.nl

Screenshot 2023-06-12 at 12.33.28.png

Link naar reactie
Share on other sites

Beste trailerad,

Bedankt voor je reactie. We begrijpen dat dit forum voornamelijk gericht is op mensen die al een camper bezitten en dat onze advertentie misschien niet de juiste plek is. Onze excuses voor het plaatsen ervan.
 

Echter, gezien de aanwezigheid van de rubriek "verhuur" op dit forum, gingen we ervan uit dat dit de juiste plek was om onze verhuurdiensten te delen en mensen te informeren over de mogelijkheid om een camper te huren. We waren van mening dat dit relevant zou kunnen zijn voor leden die mogelijk hun camper willen verhuren of geïnteresseerd zijn in het huren van een camper.
 

Desalniettemin, we nemen je feedback ter harte en zullen ervoor zorgen dat we in de toekomst beter rekening houden met de doelgroep en de geschikte plekken om onze website te delen. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.
 

Met vriendelijke groet,
 

Esther en Sander

Link naar reactie
Share on other sites

Hoi Van der Honing,
 

Bedankt voor je begrip en positieve reactie! We zijn blij dat je onze aanwezigheid op het forum kunt waarderen, ondanks dat het misschien niet helemaal de juiste plek was voor onze advertentie. Soms moeten we als ondernemers een beetje creatief zijn om ons verhaal te delen, 😉 maar we moeten de regels niet overtreden natuurlijk! 

Fijne avond! 

aangepast door CozyCamperVans.nl
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...