Ga naar inhoud

elektra levelsysteem


g.tuinenburg
 Share

Recommended Posts

Misschien kun je nog even zoeken of je stickertjes, namen, of iets op de materie rondom het levelsysteem kunt vinden. Niet alleen op- of achterop het bedienpaneel maar ook op de stelpoten zelf, of op de centrale unit die de stelpoten regelt, die zit ook vaak onder de camper. Als je hier wat foto's van post kunnen we mee helpen zoeken, al is het maar naar de originele dealer of fabrikant.

 

Bij storingen is het altijd bij de basis beginnen. Krijgt de centrale unit spanning aangeboden? Dus zoek de hoofdvoedingskabel naar de centrale unit op en meet of hier spanning op staat. Zo niet, volg deze kabel dan tot de zekering en controleer deze ook. Heb je spanning op het centrale systeem, kijk dan of je het systeem kunt resetten. Soms kan dit ergens met een paperclip in een gaatje, anders de spanning ca. 15 seconden loshalen, of bepaalde knoppen ingedrukt houden. Dat verschilt per systeem.

 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...