Ga naar inhoud

LPG gasfles 27 liter


Mommers
 Share

Recommended Posts

Losse LPG gasflessen mag volgens mij niet, vastgezette LPG gasflessen met buitenvul-aansluiting is in Frankrijk wel mogelijk, al zijn er altijd uitzonderingen.

Volgens mij heeft nu alleen Total de eigen regel in het leven geroepen dat bij hun tankstations in Frankrijk geen LPG voor campers meer getankt mag worden.

Je kunt vaak probleemloos en tegen normale prijzen bij een Carrefour of SuperU supermarkt LPG tanken. Maar goed, dit geldt dus niet voor losse LPG tanks.

 

Het is nog steeds jammer dat de G607 keuring op LPG gasinstallaties in de camper niet Europees van de grond komt, zelfs in Duitsland opgeschort tot 2023.

Hierdoor zou het mogelijk moeten worden deze keuring in de APK op te nemen waardoor campers met vaste LPG installatie wel overal LPG mogen tanken.

Aan de andere kant kan het nooit kwaad om jouw LPG installatie toch een G607 keuring te laten geven, het kost ca. €150,00 maar "better safe than sorry".

 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...