Ga naar inhoud

Aluminium gasfles 27 liter.


Camper2016
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Aangezien Camper2016 na het plaatsen van zijn bericht op 16 maart (zijn enige bijdrage op dit forum ooit!) niets meer van zich heeft laten horen - zelfs geen antwoord heeft gegeven op de vragen van 3 en 8 april - ga ik er vanuit dat hij ook op de vraag van 30 mei geen reactie zal geven. Weer eens een gebrek aan fatsoen. Helaas een terugkerend probleem.
Het zou mooi zijn wanneer de rubriek Vraag&Aanbod pas gebruikt zou kunnen worden na bijvoorbeeld 5 bijdragen in andere rubrieken. Helaas, dit forum wordt niet gemodereerd, en de NKC is niet geïnteresseerd in ideeën van haar leden. Het zal dus wel bij een idee blijven.

  • Sad 1
Link naar reactie
Share on other sites

Hallo Adriatik. U hebt helemaal gelijk t.a.v. het niet reageren. Maar soms zijn er onvoorziene omstandigheden, die de oorzaak zijn, dat er niet gereageerd wordt. Helaas ben ik geconfronteerd met een wel heel vervelende gebeurtenis, waardoor mail niet de prioriteit is. Er zijn belangrijker zaken dan een gasfles. Gr. Chris Knoop. NKC lid sinds 2016.

  • Thanks 1
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...