Ga naar inhoud

Hymer exsis deurbekleding uitbouwen


sunny
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal. Onze Hymer exsis 482 van 10 jaar oud heeft ons goed naar zuid Spanje gebracht, maar nu is de binnen bediening van de bestuurdersdeur gebroken.

De deur kan nu dus alleen nog van buiten geopend worden. Ik wil een nieuwe bediening bestellen en monteren, maar om er bij te komen moet de plastic binnenbekleding eraf.

deze plastic plaat zit met een randje in een profiel rond de deur en met 2 schroeven. De schroeven zijn verwijderd, maar hoe komt de plaat nu uit het profiel? Er zit vrijwel geen beweging in de plaat, het lijkt alsof er onderdelen aan de binnenkant het buigen van de plaat tegenhouden. Heeft iemand advies of ervaring? 

Link naar reactie
Share on other sites

Het betreft inderdaad een integraal. Fiat kan daar dus niks mee.

Inmiddels advies gehad van de HYmer dealer en ik had gewoon niet voldoende kracht gezet. De zijkant aan de scharnierzijde kan je opzij trekken en daarmee komt deze los uit het profiel. Dan de bekleding wegdraaien en dan komt deze aan de andere kant los. (ondertussen de deurvang en kabels loshalen) Iedereen bedankt voor de hulp.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...