Ga naar inhoud

Wim Corduwener

Members
 • Aantal items

  173
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Wim Corduwener won de laatste dag op 18 oktober

Wim Corduwener had de meest gelikete inhoud!

Over Wim Corduwener

 • Verjaardag 01-04-1955

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wim Corduwener's Achievements

16

Community reputatie

 1. Vanaf 1 november 2021 wordt het in berggebieden in Frankrijk (Alpen, Centraal Massief, Jura, Pyreneeën, Vogezen en Corsica) verplicht om in de winterperiode (van 1 november t/m 31 maart) op winterbanden te rijden of sneeuwkettingen mee te nemen. Volgens mijn geografische kennis kom je -als je via de westkust rijdt- niet zo bar veel berggebieden tegen.
 2. Wat wel een beetje jammer is dat een topic waarin @Arjan1964 een normale vraag stelt, wordt ondergesneeuwd door steeds weer dezelfde onzinverhalen. En daar hebben we het al eens vaker over gehad: als er geen @NKC Moderator meeleest bij geplaatste berichten en de onzin eruit haalt, dan blijf je dit soort ongein houden.
 3. Maak dan een punt en vertel waar we op moeten letten. Misschien heb ik niet goed opgelet, maar het enige wat hij schreef was: Schuilt hier een verborgen en zelfs misleidende boodschap in waar we goed op moeten letten?
 4. Wim Corduwener

  dhr.

  Meestal zit er een manometer in of bij het dashboard. …en daar staat meestal ook een merknaam op. De kans is groot dat het hele systeem van een en hetzelfde merk is.
 5. Daarom heb ik die ook niet genoemd als handig. In onze kampeerauto heb ik die binnenspiegel er zelfs uitgehaald.
 6. Ik heb een Citroën C4 Grand Picasso en daar zit bijvoorbeeld adaptive cruise control op. En persoonlijk vind ik dat een stuk handiger dan dat ik steeds met een ‘normale’ rijregelaar de snelheid moet aanpassen. Regensensor: buitengewoon handig. 180° zicht (alsof er een drone boven je auto zweeft) een mooie optie. Een binnenspiegel die automatisch blindeert; prima! Mijn auto kan ook zelf inparkeren, heeft dodehoekdetectie en massagestoelen. We kunnen er allemaal wat van vinden, maar behalve die zelf blinderende binnenspiegel vind ik het zelf allemaal opties die op een kampeerauto niet zouden misstaan.
 7. Opvallend is dat Camphuur Haaksbergen veel kampeerauto’s verhuurt met een Ford Transit als chassis. Blijkbaar bevallen ze goed. Ze zijn misschien wat ouder, maar daar dan zal de prijs ook wat lager zijn. In Haaksbergen zit ook nog Henk Pen en die verhuurt ook kampeerauto’s. Wat je kunt doen is vergelijken. @mikeanber Misschien moet je overwegen om eens een ander onderwerp van gesprek te verzinnen. Ik kom overal die flauwe berichten van je tegen. Het geheim van de reclame zit ’m in de herhaling, maar bij jou lijken die berichten alleen maar over een en dezelfde persoon te gaan.
 8. Wim Corduwener

  Steunen

  Misschien ben ik niet duidelijk geweest: die plaatjes betonplex gebruik ik à lá Bigfoot zodat het oppervlak waar de pootjes op staan wat groter wordt; dus niet om op te vullen want dan draai ik de pootjes verder uit. Bij mij zwiepen en vallen ze niet.
 9. Heren bandenspecialisten, Ik heb een vraag: wat is het verschil tussen banden voor een bestelbus en banden voor een kampeerauto? Misschien of waarschijnlijk heb ik het mis, maar volgens mij is een kampeerauto in bijna alle gevallen gebouwd op het chassis van een bestelbus. Een buscamper is feitelijk een bestelbus ingericht als kampeerauto. Waarom moeten daar per se camperbanden onder?
 10. Wim Corduwener

  Steunen

  Ik denk dat ik dezelfde steunen heb en ze werken als een soort tweetrapsraket; eerst draaien de steunen van horizontaal naar verticaal en als je door blijft draaien (of slingeren) dan komen de voetjes op de grond. Ik heb een setje vierkante betonplex plaatjes gezaagd voor meer oppervlak en om er voor te zorgen dat de voetjes schoon blijven.
 11. Wim Corduwener

  oprijblokken

  Oprijblokkem zijn al er van € 27,95, maar houd er rekening mee dat de goedkopere modellen zijn meestal gemaakt voor een caravan en die zijn natuurlijk een stuk lichter dan een kampeerauto. Deze versie is een behoorlijk stuk duurder, maar kun je eventueel ook als rijplaat gebruiken als je niet wegkomt in het natte gras.
 12. Wel heb ik ervaringen met het aanbrengen van een extra bagageluik en feitelijk zal dat niet veel anders werken dan het aanbrengen van een ventilatierooster. Als je zoekt op “rvs ventilatierooster” dan heb je al een begin. Ik zou er wel een kiezen die je ook kunt afsluiten. Persoonlijk zou ik niet kiezen voor een ventilatierooster in de bodem. Ik ga er vanuit dat jullie garage onder het bed zit? In zo’n geval zou je ook een rooster kunnen aanbrengen in de ombouw van het bed.
 13. Ik hoop niet dat @Vinson na al het gedram en gezeur is afgehaakt, maar ik zie in die Sunlight A72 wel mogelijkheden. Er staat er eentje te koop voor € 57.950,- uit 2017. Omdat veel handelaren blijkbaar niet willen dat jezelf bij de RDW informatie gaat opzoeken, halen ze de kentekenplaten eraf. Dat geeft te denken. Wat ik opvallend vind dat grotere kampeerauto’s naar verhouding goedkoper lijken te zijn dan kleinere voertuigen.
 14. Gelijk of niet logisch of onlogisch; het gaat mij om de onplezierige toon. Maar als je het niet erg vindt dan laat ik het hierbij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...