Ga naar inhoud

standkachel


hein59
 Share

Recommended Posts

Als u een verwarming en warmwatervoorziening zoekt, kunt u beter wat meer uitgeven en een TRUMA combi kachel/boiler installeren. (GASGESTOOKT).

Een (doorstroom)boiler op electriciteit gaat niet werken, dat heeft teveel vermogen nodig. Werkt alleen op een 230V aansluiting (camping e.d.).

 

Link naar reactie
Share on other sites

Ik begrijp de vraag om een diesel standdkachel te hebben. Mijns inziens is het handig om de kachel in de zitruimte te hebben en aan te brengen in een bak onder de zitbank. Echter deze locatie kan beperkingen hebben afhankelijk  van een dubbele bodem en de componenten onder de bodem inverband met de aanzuig en uitlaat pijp voor de  brander die de juiste richting moeten hebben. Misshien is hewt handig om kontakt op te nemen met de importeur van deze kachels. Veno heating systems in Zwartsluis. Zij installeren ook en hebben misschien ervaring met genoemde hymer. (https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.venoheatingsystems.nl%2F&h=AT0f_GnC-rzVlsz9fV6F2y3QmSgUvHJ6saOXpay813vFu_r1QdgFFj5zI0xeYetPxr8LRL0Ig0NPC2uUY-rY6Ar643OQLwAu20dFyyTBwU_rtkefk3pa_dmywEC5fmn3S8zLnQSwrIlCfIdAZOINbpDeKvtn8uZFivs)

Bekijk ook eens de volgende inbous handleiding https://www.pfjones.co.uk/autoterm/planar/Autoterm-Planar-Air-Heater-Installation-Instructions_PF_Jones_PFJ-0035-min.pdf Dezer geeft de een goed beeld van de voorwaarden.

Sukses.

 

Link naar reactie
Share on other sites

  • 1 year later...

Ik heb al een paar jaren een Standkachel van deze Russische makelij en moet zeggen niet te duur en perfect in gebruik.Ik heb hem geplaatst achter de bestuurder aan de zijwand. Camperprofie uit Veendam heeft hem compleet ingebouwd. De 

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...