Ga naar inhoud

Ger K.

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Ger K. won de laatste dag op 23 november

Ger K. had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tja, wachten duurt lang, maar dit duurt dan ook wel erg lang. We kunnen alleen maar voorzichtig zijn, ons houden aan de "regels" en wachten tot de situatie zich verbeterd. En dan met of zonder prikje weer op pad. Dan waarderen we ook weer des te meer hoe mooi het is om te reizen. Even volhouden nog dus.
 2. Gezien het feit, dat er statiegeld op die flessen zit is het zeer aannemelijk, dat toch gevraagd wordt naar de soort.
 3. Als ik zo het reisadvies lees, kom je Frankrijk nog niet eens door. Dus ook ik ben zeer benieuwd wat Kees ons kan berichten. Reisadvies Frankrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken Laatst gewijzigd op: 12-11-2020 | Nog steeds geldig op: 15-11-2020 Tot en met 1 december 2020 geldt een lockdown in heel Frankrijk, met aangepaste maatregelen voor de overzeese departementen en gebiedsdelen. Als u uw huis wil verlaten moet u een ingevuld formulier bij u hebben en een schriftelijke verklaring op erewoord dat u geen aan Covid-19 gerelateerde symptomen vertoont. Deze formulier
 4. https://www.dewitschijndel.nl/gas-light-gasfles-10-kg/
 5. We zijn nu toch wel benieuwd hoe de reis is verlopen...... misschien met enkele tips.
 6. Als het mogelijk is, kun je de APP op MBUX zetten en van daaruit de route volgen. Wat wel mogelijk is, dat bij het zoeken naar een plaats/bestemming in de navigatie ook de POI's van daar (campings etc. ) te zien zijn. In mijn camper heb ik ook een eigen router met abonnement. Dus overal in Europa eigen WiFI in de camper. Maar ongetwijfeld zijn er nog verdere mogelijkheden die ik dan ook graag wil vernemen. Maar is dat wel wat je wilt, uiteindelijk kun je je route van plaats naar plaats perfect ingeven en volgen. En internetten gaat nog steeds beter via je Iphone of Android
 7. Ger K.

  Campercontact

  Vandaag de update verwerkt. Alle favorieten zijn goed te zien. Alle favorieten staan ook netjes op de kaart. Dus complimenten voor de verbetering. De APP werkt sneller. Tja, ik kan alleen maar zeggen ga zo door.
 8. Ger K.

  Hoes voor camper

  Vandaag een hoes besteld bij camperhoezen.nl Zachte binnenkant en nu met korting.
 9. Zo is dat! Helemaal mee eens.
 10. Als we het hebben over de APP van CAMPERCONTACT Deze werkt bij mij prima (duurde wel even voordat deze opende). Iphone 11Pro.
 11. Ger K.

  Tank-O3 ervaringen?

  Aansluitend op de diverse berichten heb ik bij "De Wit" in Schijndel ook een Tank-O3 besteld en deze vandaag ingebouwd. Als je de inbouwhandleiding volgt is het een eenvoudig klusje. Ook bij andere toepassingen wordt deze techniek van reinigen toegepast. Werkt optimaal. Geen rommel toevoegen in het water wat je uiteindelijk ook drinkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...