Ga naar inhoud

Ger K.

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Ger K. won de laatste dag op 23 november 2020

Ger K. had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ger K.'s Achievements

5

Community reputatie

 1. https://reopen.europa.eu/nl/from-to/NLD/DEU
 2. https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies#anker-coronavirus
 3. Iets genuanceerder mag ook wel. Bij mij werkt het uitstekend, nooit problemen mee gehad.
 4. Ger K.

  Gasflesinhoudsmeter

  Wegens aanschaf kunststof gasfles, MOPEKA gasflesinhoudsmeter te koop. Nieuwprijs €. 86,95 (2 mnd oud z.g.a.n) Te koop voor €. 45,-Link naar meter
 5. Ger K.

  VARTA ACCU

  Wegens aanschaf Lithium accu te koop: 2 stuks Varta LA95 Professional DP AGM accu 12V 95Ah 850A Verkocht.
 6. Ook de techniek staat niet stil. Zelf heb ik gekozen voor deze accu, dit nadat een koud weekend de aanwezige 2 loodaccu's toch krap aan waren. Met vele voordelen voor de LITHIUM. Liontron. Een goede vervanger.
 7. Gezien het ledig gewicht van de kleinere campers vaak al bij de 3000kg ligt , tel daarbij op de passagiers met wat water en niet veel meer, dan ga je al snel die 3500 kg. halen. Iets of wat meer is echt geen luxe, maar voorkomt wel veel problemen en boetes. Ook de rechtsongelijkheid met zoals genoemd onze buren is toch ook wel fors. Derhalve ben ik en met mij zeer veel andere campereigenaars blij, dat het naar de 4250kg. zal gaan. (hopelijk). Niemand is verplicht om dan beneden die 3500 kg. te blijven, daarom begrijp ik de vorige opmerkingen niet. Om dan te zeggen: dan maar voor C1 ........
 8. Ger K.

  Veilgheid Campers

  HIER WOON IK, HIER KOOP IK. Persoonlijk vind ik het belangrijk, dat je kort bij huis vaak nog het beste af bent. Iedereen kent wel iemand zo of zo, maar leven en laten leven is ook belangrijk.
 9. Ger K.

  BWT Waterfilter.

  Onlangs heb ik de Tank-o3 gemonteerd, dit na het lezen van diverse goede berichten. Wij gebruiken de tank ook voor drinkwater.
 10. Ger K.

  Veilgheid Campers

  Heel simpel samengevat: de handling. Het wordt anders zeer verleidelijk, groot-groter-het grootst. Maar goed, ik denk, dat een en ander zeer persoonlijk is.
 11. Ger K.

  Veilgheid Campers

  Overigens, zeer treffende argumenten om te kiezen voor een camper <3500 kg.
 12. Ger K.

  Veilgheid Campers

  ..........................."Bij controle in landen waar overbelading niet is toegestaan, zul je dan je echtgenoot/echtgenote moeten achterlaten. Ik hoop dat bovenstaande bijdraagt aan het maken van de juiste keuze."........... Daar breng je mensen toch wel op een idee.....
 13. Ger K.

  Toegang tot Rusland

  U moet aangeven waar u heen gaat, hotel, camping e.d. En natuurlijk een GELDIG paspoort. Informeer bij de ambassade.
 14. Ger K.

  Toegang tot Rusland

  Zoals genoemd een VISUM. Maar let goed op, want bij de grens moet je aan kunnen tonen dat het voertuig jouw eigendom is! Ook moet je formulieren invullen en in feite ga je het voertuig invoeren. Ook wordt gevraagd, waar je heen gaat etc. En niet vergeten bij het verlaten van het land, dat voertuig weer via een formulier uitvoeren !!!!! Dus de papieren van de invoer bewaren !!! Zorg er goed voor dat je geen "typisch Hollandse rookwaar e.d." bij je hebt, want dan ben je echt de sigaar. Er wordt met honden gecontroleerd op drugs. Hou er rekening mee, dat deze grenspassage geruime tijd in beslag neemt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...