Ga naar inhoud

Ford Transit Westfalia Nugget buscamper APK tot 2025


Patman
 Share

Recommended Posts

Na jaren van goede dienst gaan wij afscheid nemen van onze leuke Ford Transit Westfalia Nugget buscamper uit 1993. Het is een 2.5 diesel met 5 versnellingen. De camper is tevens voorzien van stuurbekrachtiging.

Het is een originele Westfalia inbouw, met 4 slaapplaatsen en 5 zitplaatsen met veiligheidsriem. 2 slaapplaatsen zijn beneden, en 2 boven. Camper heeft binnen een hoogte van 2 meter, dus je kunt er gewoon in staan. Beide voorstoelen kunnen volledig draaien zodat je 5 zitplaatsen maakt aan een tafel

De camper is voorzien van een 2x nieuwe losse huishoud accus, deze wordt opgeladen tijdens het rijden en door aanlsuiting op de 220vzodat je op de camping of thuis op het normale stroomnet kunt aansluiten. Stroomkabel en verloopstekker horen er uiteraard bij zodat je direct op vakantie kan gaan.
Verder heeft de camper een nieuwe werkende standkachel welke werkt op diesel vanuit de normale tank.

De keuken is voorzien van een 2 pits spiritusbrander (dus extra veilig), gootsteen met kraan en ingebouwde watertank. De koelkast is een bovenlader en werkt elektrisch op zowel 12v als 220v.
Afmetingen van de bedden zijn beneden 1,30m met verloop naar 1,20m breed. 1,90m lang maar je eventueel nog doorsteken naar de passagiers stoel. Bed boven 1,35m breed en 1,95m lang. Ook zijn er gordijnen bij de camper welke je vastklik met drukknopen waarmee de camper volledig te verduisteren is

Verder is de camper voorzien van een vaste luifel van Omnistor en een nieuwe trekhaak voor een fietsendrager of aanhanger.

De camper heeft nieuwe apk tot 21-04-2025 en een kilometerstand van bijna 160.000 km. De camper heeft pas geleden een onderhoudsbeurt gehad, hierbij is de olie en het oliefilter vernieuwd, de versnellingsbakolie vervangen zijn er nieuwe banden gemonteerd. De distributieriem is in 2020 vernieuwd waarna de auto compleet opnieuw professioneel is overgespoten.

Voor de leeftijd van de camper ziet deze er zeer goed uit nog en waar je nog jaren plezier van kunt hebben.
 

Voor verdere informatie zie: https://www.marktplaats.nl/v/caravans-en-kamperen/campers/m1970353165-ford-transit-westfalia-nugget-buscamper-apk-tot-2025?correlationId=b5a736b0-b1d3-488b-b311-24d9e8adfa01

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...