Ga naar inhoud

Bravia eigenaars gezocht


QPR
 Share

Recommended Posts

Sinds een half jaar hebben wij een Bravia buscamper. We zijn er inmiddels mee naar Denemarken en Spanje geweest. We zijn ook klussers en hebben een aantal zaken aangepast. Onderweg hebben we andere Bravia eigenaars ontmoet die ook allerlei aanpassingen hadden gedaan aan hun Bravia. Het was leuk om bij elkaar in de camper te kijken. Het idee ontstond om met andere Bravia bezitters een Whatsapp groepje op te zetten om samen ideeën uit te wisselen, tips en trucs aan elkaar door te geven en elkaar te helpen en misschien wel een keer met elkaar op stap te gaan.

Als je dit ook wat lijkt stuur dan een email naar BraviaClub@qpr.nl met je naam en mobiele nummer zodat we je kunnen toevoegen aan ons Whatsapp groepje.

Dit initiatief heeft geen relatie met importeur, fabrikant of verkopers van de Bravia. En er is geen commercie mee gemoeid. Het is ons eigen initiatief. Voor de leuk en omdat er niet zoveel Bravia’s rond rijden.

We zijn benieuwd naar jullie reacties.
Nico en Alie

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...