Ga naar inhoud

Camperlocatie in Funäsdalen Zweden


tZwerfhuis
 Share

Recommended Posts

Funäsdalen ställplats-Zweden

Gelijk bij binnenkomst van Funäsdalen via weg 84 vanaf de Röros, Noorse grens, bij de benzinepomp rechts en links de supermarkt rechts de Tullvägen op gaan. Iets verder ligt links de Camperplaats in een park. Plek voor ongeveer 10 campers tegen de grasrand aan. Even verderop 100 meter bij de tennisbaan staat een gebouwtje met een warmte ruimte (voor de wintersporters) en twee toiletten met warm water en buiten zit een water aansluiting. Zomer 2021 betaalden we 150 Zweedse Kronen per nacht. De app werkte toen niet en dus kwam er ‘s avonds (in ons geval) een dame langs om het cash op te halen. In het dorp is bij het gebouw voor de ICA supermarkt aan de rechterkant (aan de kant van het meer) een geldautomaat.

Kom je van de 531 of uit de richting Sven, dan het hele dorp door, denk aan de snelheid, en aan het eind linksaf naar beneden.

 

Adres: Tüllvagen 9, 840 94 Funäsdalen Zweden.

Aantal plaatsen: er staan 8 borden, maar in de praktijk staan er meer campers.

Kosten: 150 Zweedse kronen per dag. Betalen zoals staat aangegeven. Werkt dat niet, dan ‘s avonds bij de persoon die langskomt.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...