Ga naar inhoud

Reizen naar Spanje


Jernor
 Share

Recommended Posts

Na 2,5 maand onze reis naar het zuiden uitgesteld te hebben we de gok gewaagd. We zijn 18 maart met uitslag pcr test, verklaring van eer voor België en ingevulde verplichte formulier voor Frankrijk naar Spanje afgereisd. Via Mons zijn we de Franse grens over gegaan. Er was wel een omleiding en gendarmerie controle echter wij konden doorrijden. In Frankrijk en bij grens Spanje geen controles gehad. Ondanks interregionale beperkingen ivm weekeinde van San Jose in Spanje konden we gewoon doorrijden. We houden ons verder streng aan de regels om geen covid op te lopen of te verspreiden. Van 26 maart tot 9 april zijn alle regio's ivm semana Santa gesloten om massale bewegingen van de Spanjaarden tegen te gaan. In die periode gaan ze mogelijk streng controleren.

Dus plan je reis goed, reken op dat je mogelijk vast kan komen te zitten in een provincie en zorg dat je een recente pcr test hebt voor het geval dat. Natuurlijk krijgen jullie geen garanties van ons dat de reis bij jullie ook goed verloopt 😉

We gaan genieten nu van Spanje en de camper!

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op dit onderwerp

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...