Ga naar inhoud

Harvangel

Members
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo. Bijna nieuwe campers met 12000 km op de teller! Toch wel wat anders!
 2. Misschien interessant om te weten welke onderdelen werden vervangen en wat de onderdeelnummers zijn.
 3. Tja. Zoals het er nu voorstaat lijkt het dat we deze rubriek kunnen laten sluiten. Elkaar informeren maar verder moedeloos toekijken hoe er niets lijkt te gebeuren schiet niet op. We hebben begin april een update over dit onderwerp ontvangen van NKC-advies. Ik heb onderstaande mail naar dat adres verzonden in de hoop dat er duidelijkheid komt over de status quo. Dag Op 02 april heeft u een update verzonden over de problemen met de Fiat Ducato 2017 comfortmatic. Zoals u wellicht gezien of vernomen hebt begint het ongeduld en de irritatie bij gedupeerde camperaars te groeien en vooral
 4. Ik denk niet dat het zo simpel ligt, wij hebben elkaar al eens via de telefoon gesproken. En ik ben niet met de BOVAG bezig, ik heb mijn hoop op de NKC gevestigd.
 5. Tja. De platen van onze Ducato zijn toch in Tirana onder garantie vervangen en ons verblijf in hotel en taxikosten werden ook vergoed. Alles keurig geregeld, dat wel maar ik vrees de volgende keer.
 6. Normale slijtage is uitgesloten, helder. Maar wij hebben het over platen die soms nog bijna nieuw zijn en niet versleten door gebruik maar defect geraakt door gebruik van kwetsbare onderdelen. Dat lijkt mij wel wat anders te zijn.
 7. Zo. Ik dacht dat alleen hemelwater vanuit het openbaar gebied afzonderlijk werd afgevoerd. En ik woon in een oude wijk waar alles op 1 pijp uitkomt. Weet ik want heb recent gresbuis vervangen voor pvc. Maar weer wat geleerd. Dank.
 8. Dank GreDon en Humpie. Ga ik mee aan de slag.
 9. Mooi. Bedankt. Is besteld. Nog tips voor de app? Moet op de IPhone.
 10. Van die uitlees module en app zou ik wel wat meer willen weten. Is er ergens info over beschikbaar? Wat moet je hebben, welke app? kost dat maar 15 euro? Ik zie OBD2 apparatuur voor iets over de 100 euro.
 11. Lijkt mij een andere discussie. Klachten van waterzuivering en of het wel of niet uitmaakt. Chemische zooi, motorolie, urine met drugsresten, van alles komt in het riool. Helaas! En het scheiden van hemelwater en rioolwater bestaat ook al lang niet meer, tenzij je een ceptictank hebt, liggen er 2 systemen die vlak voor de afvoer naar het riool bij elkaar komen. Lozen op welk oppervlaktewater dan ook, tenzij eerst goed gezuiverd, staat geen enkel waterschap toe. Ik lees hier veel veronderstellingen en meningen, ik mis feiten! Zelf even geïnformeerd bij de plaatselijke stadscamping. Geen afzond
 12. Zou het? Een heel apart rioleringssysteem voor de loosputten van chemische toiletten, niet alleen in NL maar in heel Europa, de wereld? Of dat er een dienst bestaat in ieder land die deze loosputten leegzuigt en ergens apart opslaat? Ik weet het niet maar heb wel vraagtekens bij dit bericht. Zou graag uitgelegd krijgen door FJC48 hoe dat dan werkt.
 13. De Nederlandse wet over discriminatie In artikel 1 van de Nederlandse Grondwet staat dat iedereen die zich in Nederland bevindt in gelijke gevallen gelijk moet worden behandeld. Daarnaast zijn er specifieke wetten die onze gelijkheid beschermen. Wat is discriminatie? Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis van (persoonlijke) kenmerken. Deze kenmerken worden discriminatiegronden genoemd. Discriminatie op de volgende gronden is wettelijk niet toegestaan. De wetgeving over gelijke behandeling beschermt de volgende persoonskenmerken:
 14. Gelukkig was de tekst: volgevreten-het-zal- mijn -tijd-wel-duren-gedrag, een stuk genuanceerder en zeker niet beledigend naar de 50+ camperaars. Ik snap dan ook niet dat zo een keurig geformuleerde stelling, zeker voldoenend aan een minimale eis van fatsoen, tot minder nette reacties uitnodigt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...