Ga naar inhoud

Harvangel

Members
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik denk niet dat het zo simpel ligt, wij hebben elkaar al eens via de telefoon gesproken. En ik ben niet met de BOVAG bezig, ik heb mijn hoop op de NKC gevestigd.
 2. Tja. De platen van onze Ducato zijn toch in Tirana onder garantie vervangen en ons verblijf in hotel en taxikosten werden ook vergoed. Alles keurig geregeld, dat wel maar ik vrees de volgende keer.
 3. Normale slijtage is uitgesloten, helder. Maar wij hebben het over platen die soms nog bijna nieuw zijn en niet versleten door gebruik maar defect geraakt door gebruik van kwetsbare onderdelen. Dat lijkt mij wel wat anders te zijn.
 4. Zo. Ik dacht dat alleen hemelwater vanuit het openbaar gebied afzonderlijk werd afgevoerd. En ik woon in een oude wijk waar alles op 1 pijp uitkomt. Weet ik want heb recent gresbuis vervangen voor pvc. Maar weer wat geleerd. Dank.
 5. Dank GreDon en Humpie. Ga ik mee aan de slag.
 6. Mooi. Bedankt. Is besteld. Nog tips voor de app? Moet op de IPhone.
 7. Van die uitlees module en app zou ik wel wat meer willen weten. Is er ergens info over beschikbaar? Wat moet je hebben, welke app? kost dat maar 15 euro? Ik zie OBD2 apparatuur voor iets over de 100 euro.
 8. Lijkt mij een andere discussie. Klachten van waterzuivering en of het wel of niet uitmaakt. Chemische zooi, motorolie, urine met drugsresten, van alles komt in het riool. Helaas! En het scheiden van hemelwater en rioolwater bestaat ook al lang niet meer, tenzij je een ceptictank hebt, liggen er 2 systemen die vlak voor de afvoer naar het riool bij elkaar komen. Lozen op welk oppervlaktewater dan ook, tenzij eerst goed gezuiverd, staat geen enkel waterschap toe. Ik lees hier veel veronderstellingen en meningen, ik mis feiten! Zelf even geïnformeerd bij de plaatselijke stadscamping. Geen afzonderlijke ondergrondse put die regelmatig leeggezogen moet worden, gewoon op het riool. Ik veronderstel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, dat de rest van Europa en de wereld dat niet veel beter ofwel anders doet.
 9. Zou het? Een heel apart rioleringssysteem voor de loosputten van chemische toiletten, niet alleen in NL maar in heel Europa, de wereld? Of dat er een dienst bestaat in ieder land die deze loosputten leegzuigt en ergens apart opslaat? Ik weet het niet maar heb wel vraagtekens bij dit bericht. Zou graag uitgelegd krijgen door FJC48 hoe dat dan werkt.
 10. De Nederlandse wet over discriminatie In artikel 1 van de Nederlandse Grondwet staat dat iedereen die zich in Nederland bevindt in gelijke gevallen gelijk moet worden behandeld. Daarnaast zijn er specifieke wetten die onze gelijkheid beschermen. Wat is discriminatie? Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis van (persoonlijke) kenmerken. Deze kenmerken worden discriminatiegronden genoemd. Discriminatie op de volgende gronden is wettelijk niet toegestaan. De wetgeving over gelijke behandeling beschermt de volgende persoonskenmerken: godsdienst levensovertuiging politieke gezindheid ras geslacht nationaliteit hetero- of homoseksuele gerichtheid burgerlijke staat handicap of chronische ziekte leeftijd
 11. Gelukkig was de tekst: volgevreten-het-zal- mijn -tijd-wel-duren-gedrag, een stuk genuanceerder en zeker niet beledigend naar de 50+ camperaars. Ik snap dan ook niet dat zo een keurig geformuleerde stelling, zeker voldoenend aan een minimale eis van fatsoen, tot minder nette reacties uitnodigt.
 12. In april 2019 zelfde probleem gehad, is ook al eerder gemeld in deze rubriek. Ik zie diverse onderdeelnummers voorbij komen. Ik heb destijds, met enige moeite, van de garagehouder uit Tirana de nummers van de probleem opleverende onderdelen mogen ontvangen. Zijn Bericht luidde: After we check in our service for the problem with transmission, the technical resulted in the conclusion the problem is from the clutch kit 504376635 and hydraulic bearing 55251546 The parts that we change in warranty from Fiat Ik heb deze onderdeel nummers telefonisch doorgegeven aan Fiat professional die weer contact opnam met Fiat Italië en ik kreeg als antwoord van de technische dienst dat dit gemodificeerde onderdelen waren. Helaas niets zwart op wit. Bericht van overleg NKC met Fiat was dat er geen gemodificeerde onderdelen waren. Dus wie houdt wie voor de gek?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...