Ga naar inhoud

KvH

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

KvH won de laatste dag op 24 augustus

KvH had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

KvH's Achievements

2

Community reputatie

 1. Dank je wel Rob en Alie, Dat is goed om te lezen. Mooi dat jullie zo’n fijne reis gemaakt hebben. Hoe vonden jullie de veiligheid op de fiets in Griekenland? Groet, Koen
 2. KvH

  E en P systeem

  Nelle wat voor camper heb je? Die van ons (op basis van een Fiat Ducato onderstel) loopt sowieso al 10 cm naar beneden (de hoogte tot de grond is bij neus 10 cm dichter bij de grond dan bij de kont). Wij hadden dus ALTIJD blokken nodig........en dat moet je nu dus opvangen met het levellen. Daarom is het makkelijkste advies om met de neus naar de berg te gaan staan. Dan hoeven de poten het minst hoog worden gezet, wat ook zorgt voor een betere stabiliteit.
 3. Ik heb het systeem inmiddels laten installeren door Vries Levelsystems en mijn ervaringen met Tonnie de Vries zijn erg goed. Hij is deskundig, neemt de tijd en heeft me goede adviezen gegeven. Ik ben er speciaal voor naar Rhenen gereden en daar ben ik blij om, want ik heb nu de ervaring dat ik een heel goed systeem heb gekocht dat perfect is gemonteerd. Op advies zijn advies heb ik het weegsysteem van E&P niet genomen, omdat het een te grote afwijking heeft. Ik heb dat gecheckt bij E&P zelf, en zij bevestigen dat eigenlijk ook (zij zien wel toepassingen voor het weegsysteem maar niet zozeer bij de weging van wat je nog aan gewicht mag toevoegen omdat het daar te onnauwkeurig voor is - althans zo begreep ik het). Op zijn advies heb ik de bijpassende kunststofpads ook niet genomen, deze voegen weinig toe. Het is beter om stevige blokken bij te hebben zoals de Milenco Stacka https://www.bol.com/nl/nl/p/milenco-stacka-level-zwart/9200000112974752/?Referrer=ADVNLGOO002036-TS75EDK4TOATW-452687676692&gclid=CjwKCAjwh5qLBhALEiwAioods-EaBX8KkeXbCNSgtbW82MkH1LRT0Tkg58xNz1byiNKDgbAWxy7TfhoCjqkQAvD_BwE ik merk dat de winst niet eens zozeer zit in het waterpas stellen (dat is met keggen ook wel te doen) maar vooral in de toegenomen stabiliteit (dat is met keggen niet te doen). Onze camper staat als een huis en dat geeft een veilig gevoel.
 4. Beste Bet, ik heb het boek van Klaas overgenomen. Als je wilt kan ik je het op mijn beurt weer aan u “doorleveren” als na 1 oktober tenminste nog op tijd is.
 5. KvH

  Milieu sticker Frankrijk

  Oscar, de uitleg die je bij de ANWB krijgt klopt als een bus. Ik heb die gevolgd en een sticker besteld (wel precies de instructies van de ANWB gevolgd) en het werkte perfect. De sticker zit nu op de voorruit en blijft geldig "zolang de voorruit leeft". Kosten minder dan vijf euro.
 6. thanks. Dat idee kreeg ik al een beetje. Zijn er nog meer van deze ervaringen op het forum?
 7. Beste Klaas, ik kom hierover graag met u in contact, ik heb u een bericht gestuurd via het forum.
 8. Hallo allemaal, Wij plannen in het voorjaar van 2022 een camperreis naar Griekenland "over zee" (grofweg de route die ook beschreven is in de NKC Camperroute Griekenland Over Zee 36 dagen). Nu twijfelen of we onze e-bikes mee zullen nemen. Tegenover het duidelijke voordeel van betere mobiliteit, staan een paar nadelen (gewicht, gedoe, extra lengte). Wegen de voordelen van het meenemen van de eBikes in Griekenland op tegen de nadelen? We fietsen graag, maar denken er op deze reis in Griekenland (a) niet veel behoefte aan te hebben (zo te zien zijn de camperplaatsen en campings dichtbij dorpjes en/of restaurants) en (b) het ook wel wat gevaarlijk te vinden (geen goede fietswegen, hard rijdende auto's, gevaarlijk), om (c) van het diefstalrisico maar niet te spreken. Kortom: hoe vaak gebruiken jullie de fietsen in Griekenland? Wat zijn de ervaringen met en zonder fietsen? Wie heeft er verder nog goede tips voor deze ongetwijfeld mooie reis? Nadere info: op de reis van 36 dagen zijn er 20 "verblijfsdagen" ingepland en dus 16 reisdagen (vanaf en tot Ancona). Bij voorbaat dank voor uw reacties!
 9. Dank je wel, goed om te weten dat ik met een ballpoint de noodbediening op het nieuwe paneel kan activeren. Wat betreft het kalibreren: heeft u ook een calibratie laten doen voor het legen van de grijswatertank? wat zijn daarmee uw ervaringen? Als alternatief voor de kunststof beschermpads zou ik het volgende willen gebruiken --> Milenco Stacka of heeft u een beter advies?
 10. Dank je! Ik ga het laten installeren bij Vries Levelsystems, dat is een erkende dealer van E&P en ook servicecenter. Het contact met hen is goed en ik vertrouw er op dat ook de installatie goed zal zijn (met het naar ik aanneem nieuwste scherm).
 11. KvH

  BWT Waterfilter.

  Wij ook, zelfde ervaring Het filter is overigens wel vrij prijzig. Voor dat geld kun je heel wat flessen water drinken.
 12. KvH

  Welk levelsysteem

  Bij het E&P Levelsysteem is wegrijden niet mogelijk zonder de poten te laten zakken, daarvoor is een beveiliging ingebouwd.
 13. Dank allen, we hebben inmiddels gekozen voor het E&P Levelsysteem, vanwege het feit dat we weinig positieve reviews hebben kunnen vinden van andere systemen en omdat we op de camperplaatsen waar we geweest zijn eigenlijk alleen E&P hebben gezien. Plus: een goed dealer- en servicenetwerk en "bewezen" kwaliteit gedurende een groot aantal jaren. Het zal in de komende maanden geïnstalleerd worden en ik zal mijn ervaringen delen. Ik zal daarbij 4x Milenco steunplaten en 4x stophout gaan gebruiken voor grotere niveauverschillen (dank voor de instructieve youtube filmpjes van Harry:
 14. Dank je wel John. Wat waren de kosten om het EP systeem na 5 jaar van de eerste op de tweede camper over te zetten?
 15. KvH

  Camper inparkeren

  We krijgen de camper in de komende week. Ik zal laten weten of het lukt. De rijtraining van NKC is ook al geboekt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...