Ga naar inhoud

Hiemerke

Members
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Hiemerke won de laatste dag op 29 april

Hiemerke had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hiemerke's Achievements

3

Community reputatie

 1. Hiemerke

  Lithium accu

  https://dickhoffvoertuigmodificaties.dutchnic.com/
 2. Wij gebruiken de omvormer voor de tv, reciever, en opladen van de fietsaccu's. De omvormer zat al in de camper. Waarom zou ik dan de omvormer er uit halen en voor deze apparaten weer een 12V adaptor gaan kopen? We hebben 270Wp aan zonnepanelen op het dak, en die houden de accu's mooi op peil. Wij staan ook bijna nooit aan de walstroom. Zelfvoorzienend heet dat.
 3. Dan zou het probleem toch ook moeten spelen als ze stilstaan? Het probleem doet zich voor tijdens het rijden. Heeft het misschien iets te maken met het niet goed of volledig inschuiven van de trap?
 4. Inderdaad geheimzinnig.
 5. Dr. Dream, u praat over "wij". Kunt u ook aangeven wie u bedoelt met `wij`. Is dat de NKC?
 6. In Nijmegen zit een camperbouwer. https://campers.menes.nl/
 7. Hiemerke

  Lithium accu

  Heb je hier al meegelezen?
 8. Heb je je beklag al gedaan bij de dealer?
 9. Ik dacht dat er een tijdsinterval bestaat tussen wanneer de motor gestart wordt en de koelkast overspringt van gas op 12V. Dit is een veiligheid voor wanneer je bij een tankstation staat en de motor start om weg te rijden. Een vonk van de koelkast kan dan hele nare gevolgen hebben. Sommige campers hebben daarvoor ook een alarm.
 10. Hiemerke

  Verduistering

  Ik heb aan de binnenzijde een rolgordijn gemaakt. Horizontaal. Van zonwerend doek. Dat werkt prima.
 11. Ik vind het een goed systeem.
 12. Moet je dat hier melden? Dat je je lidmaatschap opzegt?
 13. Als je bus bij de rdw geregistreerd staat als kampeervoertuig wordt hij als kampeervoertuig behandeld. Wil je hem dan aan de openbare weg parkeren en elke dag gebruiken dan is het geen kampeervoertuig meer maar personenauto of bedrijfsvoertuig. En krijg je dus geen kwarttarief meer.
 14. Het zou kunnen dat dit klepje defect is. Je ziet dan onder de camper thv de boiler een plas water. Daar komt de ontluchting dan naar buiten.
 15. Als ik het goed begrijp wil je de bindrail in de garage? Ik mag hopen dat het daar niet vochtig is, want dan is er iets niet goed. Dus zolang je niet te diep boort, en in de buitenwand uitkomt is er niets aan de hand.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...