Ga naar inhoud

Aster

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Aster's Achievements

0

Community reputatie

 1. Ik verhuur mijn kampeerbus en kon die altijd met een aparte module hiervoor bijverzekeren bij de NKC. Nu stoppen ze binnenkort met deze service voor campers ouder dan 15 jaar. Welke verzekeraars bieden deze service nog wel aan voor voertuigen ouder dan 15 jaar?
 2. Hoi Busje, Bedankt voor de aanwijzingen. Dat geeft me in ieder geval even richting wat belangrijk is wat ik nog aanvullend aan de handleiding kan vermelden. Hartelijk dank voor het delen!
 3. Ja een instructieboekje heb ik inmiddels bedankt voor de tip.
 4. Dag allemaal, Ik ga binnenkort mijn kampeerbus voor het eerst verhuren via Camptoo. Ik wil daarvoor graag een handleiding aan huurders kunnen overhandigen met uitleg over dingen als toiletcassette vervangen, gebruik koelkast (gas/ elektra), watertank vullen, vuilwatertank legen etc. Ik heb deze bus altijd samen gehad met mijn ex die altijd het technische gedeelte onderhield. Inmiddels is de bus sinds kort helemaal van mij en kan ik er zelfstandig mee op pad. Maar het technische deel is nog moeilijk voor mij en ik merk nu dat ik het ook echt heel erg moeilijk vind alle technische informatie begrijpelijk op te schrijven en over te dragen aan anderen. Daarom de vraag: Is er iemand die zijn of haar camper/ kampeerbus verhuurt en de handleiding voor huurders met me wil delen? Of heb je wellicht nog andere goede tips voor mij? Alvast hartelijk dank!
 5. Boven de bestuurdersplek van mijn kampeerbus zit een bergruimte. Daarin zit een dun laagje isolatie. Daaroverheen zit een beschermingslaagje. Dat beschermingslaagje is poreus geworden. En hierdoor brokkelt de isolatie in het hele vak. Weet iemand hoe dit gerepareerd kan. En liefst waar ik dit kan laten doen? (Bij voorkeur regio Haarlem)
 6. Even een vraag ik heb al langere tijd een kampeerbus maar sinds kort alleen. En nu twijfel ik over de knopjes van de koelkast. Staat 12 en 230 volt in de huidige stand nou aan of uit? En het andere display op de koelkast. Weet iemand waar dat voor dient?
 7. Dag allemaal, Mijn kampeerbus heeft op korte termijn wat kleine reparaties nodig. Denk aan hor in dakraam vervangen. En de sierranden van het keukenblok en de tafel laten los (hoe heet zoiets?) dus die moeten worden vervangen. Regio Haarlem. Waar kan ik zoiets laten maken zonder dat ik de hoofdprijs betaal? Ik kan het om diverse redenen niet zelf. Benieuwd naar jullie suggesties.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...