Ga naar inhoud

gebruikersnaam

Members
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

gebruikersnaam's Achievements

0

Community reputatie

 1. Bij Hollandsnieuwe heb ik in augustus 5000 Mb gekocht voor 10 euro. Zo kom ik nooit tekort. Wat je kunt met je eigen Netflix abonnement en een Portugese SIM moet je bij Netflix navragen.
 2. Binnen de EU geldt voor zover ik weet dat het tarief in alle landen hetzelfde is als dat wat je hebt afgesproken met je provider. Dat betekent dat je die Portugese SIM kaart ook in Nederland op kan maken. Dat betekent ook dat het niet nodig is om een buitenlandse SIm kaart in het buitenland. Je belt en WiFi't met hetzelfde tarief als thuis. Met een buitenlandse SIM kaart loop je wel het risico dat voor Nederland bestemde content niet te openen is met die buitenlandse SIM kaart.
 3. Nu de fietsen er nog in. Aan de andere kant van de garage worden de fietsen op dezelfde manier verankerd. Het zaakje staat muurvast en ik heb geen gaten hoeven boren in de vloer van de garage.
 4. Inmiddels heb ik uitgevogeld hoe ik het graag wil. Het idee gevolgd van Andy & Michelle. Ik heb problemen met fietsdragers voor de garage waarbij je in de garage moet kruipen om de fietsen te bevestigen. Op de foto ziet dat er makkelijk uit, maar dat werkt heel anders als er stoelen, tafels en kratten met spullen in de garage staan. Bij de bevestiging van Andy & Michelle moet je nog in de camper duiken om de fietsen in het rek te sturen. Daarom heb ik gekozen voor fietsgoten, zowel in als buiten de camper, de laatste als oprit. Het in mijn ogen perfecte systeem , de Thule Veloslide heeft als enige nadeel dat je de fietsen nog op moet tillen. Met bovenstaande in het achterhoofd heb ik een drager in elkaar gezet. Eerst 2 disseldragers gekocht op Marktplaats. Vervolgens een paar aluminium profielen en slotboutjes bij Bauhaus. De spanbanden had ik nog (de korte) en Action had de lange voor € 1,95 per 2. Alles bij elkaar voor minder dan 100 euro aan spullen en de fietsen staan stevig verankerd. Onderstaand de foto's.
 5. We zijn op de camperbeurs geweest in Utrecht. Veel opgestoken. Ik heb er wat links bij geplaatst. Wat opvalt is hoe simpel het allemaal gaat en hoe ze tactisch de lastige stukjes uit de video weglaten. De mooiste fietsendrager is zoals ik het nu bekijk de Thule Veloslide, echt met stip op 1. Voor: prachtig, loopt soepel, neemt weinig ruimte in, perfect systeem om de fiets vast te zetten. Tegen: Prijs (690 euro), je moet de fiets tillen. Prachtig uitgedacht de Malibu Pedelec Ze laten niet zien dat je met de sturen geen kant op kunt en het voorwiel vastzetten lijkt in de film wel erg gemakkelijk te gaan. Voor: ziet er gelikt uit en de beugel aan de bovenzijde is heel slim, plus een bijgeleverde oprijgoot. Tegen: Bij nadere beschouwing moet je de garage induiken om de rails te ontgrendelen, kruip-door-sluip-door. Fiamma Garage standaard en Fiamma Garage Plus Voor: relatief goedkoop Tegen: zeer onpraktisch; je moet de garage in om de fietsen middenin vast te zetten en dat betekent soms eerst andere bagage er uit tillen. Fiamma carry bike garage slide Voor: de slede is uitneembaar Tegen: behoorlijk wat rail op de vloer. Waiswerk WoMo regalsysteem Voor: complete set, slimme voorwielvergrendeling, oprijgoot Tegen: zwaar systeem, fiets is alleen met voorwiel vergendeld. Pollicino bike speed Op het oog heel mooi systeem. Voor: de fiets kan buiten op het rek getild worden. Tegen: De fiets moet getild worden, de installatie rolt over de vloer en dus moet de vloer vrij zijn, de fiets staat alleen met het voorwiel vergrendeld. Bike holder Knap ingewikkeld systeem, vergrendeling slecht bereikbaar en ingewikkeld. Womaca Easy Bike trolley. Het lijkt allemaal prachtig, maar zie je jezelf al 2 elektrische fietsen zo naar binnen en naar buiten tillen? Easy Bike Fix Hoe makkelijk kan je het voorstellen. Zie je jezelf al in de garage kruipen om de fietsen vast te zetten? Idea Systec Pedi-Packer MT Lijkt mooi, maar het voorwiel moet er steeds uit. Heel erg slimme zelfbouw. Voor: Handig en goedkoop. Ik zou er 3 fietsgoten bij kopen, 2 om de fietsen op te rijden en 1 om de fietsen naar binnen te rijden.
 6. Schitterend, echt schitterend. Ik neem aan dat je een C1 rijbewijs hebt en de camper geregistreerd staat is voor > 3500 kilo. Die klemmen om de fietsen op hun plek te houden, waar heb je die gekocht? (liefst met link naar het product) En waar zijn die profielen te koop?
 7. En uitlenen of verhuren. Zelf C1 rijbewijs halen is een ding maar mensen met BE mogen er niet meer in sturen. Sorry Achterhoeker, verbeterd veuren.
 8. Jazeker, onze camper tikt ook net de 3 meter niet aan en ik ben ook een keer komende uit het zuiden, bij de afrit Toul voor het > 3 meter tarief aangeslagen. Ik heb de indruk dat als je bij de bovenste kassa afrekent je het hoge tarief betaalt en wanneer je naar beneden reikt naar de onderste kassa, dat je dan voor het lage tarief gaat. Kortom bij twijfelgevallen zou dan de kassa waaraan je afrekent het criterium zijn. Ik ben benieuwd of anderen deze waarneming kunnen staven.
 9. Hallo, Welke modellen fietsendrager voor in de garage zijn er en wat zijn de voor- en nadelen van de modellen. een 10-tal de Pollicino welk nog meer? Ik hoor graag jullie ervaringen en tips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...