Ga naar inhoud

Possl

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Possl's Achievements

0

Community reputatie

 1. Het probleem opgelost door 12 volt af te takken van de elektrische opstap en alles werkt nu prima. iedereen bedankt voor het meedenken!!
 2. Maar het vreemde is dat het 8 jaar probleemloos heeft gewerkt. bedoel dat het zonnepaneel via de laadregelaar de huishoudaccu’s laad,en die gaan naar de led-verlichting en o.a. Naar een tweede sigarettenaansteker in de camper,op deze sigarettenaansteker meet ik tussen de 13/14 volt,maar steek ik daar een usb stekker in of kleine omvormer dan is er geen spanning meer,terwijl er wel 13/14 volt op staat.Sluit ik deze twee op de sigarettenaansteker op het Dashboard aan dan werken ze gewoon.Alle zekeringen zijn goed op het EBL blok en op de draad naar de sigarettenaansteker.Kortom ik begrijp niet waarom het niet werkt.
 3. Maar het vreemde is dat het 8 jaar probleemloos heeft gewerkt. De draden los gemaakt van de sigarettenaansteker en 14 volt gemeten,nieuwe sigarettenaansteker geplaatst en weer staat daar geen spanning op,alle zekeringen zijn goed,alle zekeringen op EBL zijn ook goed.Compleet raadsel.
 4. Maar het vreemde is dat het 8 jaar probleemloos heeft gewerkt.
 5. Op een extra sigarettenaansteker aansluiting die gevoed wordt door een zonnepaneel en daarna via huishoudaccu meet ik ongeveer 14 volt. als ik er iets op aansluit een usb stekker of een kleine omvormer gebeurt er niets,echt onbegrijpelijk voor mij. Wel spanning maar toch ook weer niet. Help!! het heeft wel altijd gewerkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...