Ga naar inhoud

marcodilungo

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Daar kan ik niet op antwoorden. Sorry.
  2. Als die melding erop komt moet je niet twijfelen. Koppelingsplaat. Bij ons ook bj 2017/30000km.De motor is er in Feb uit geweest. En inderdaad plasticbussen koppelingsplaat beschadigd. Vervangen door de originele Fiat koppeling die nu anders is gebouwd. Mijne garagist heeft de herstelling vorig jaar nog gedaan bij een bestelwagen die er nu al meer dan 100000km mee heeft gereden. En in die bestelwagen is toen de toen pas vernieuwde koppelingsplaat ook geplaatsd. Dit is toch een geruststelling. Alles is in garantie gebeurt.
  3. Hoi Jan. Onze mobilhome staat nog in de Fiat garage. De herstelling moet nog uitgevoerd worden.De garagist heeft deze herstelling nog al eenmaal bij een Ducato bestelbus uitgevoerd. Op mijn vraag van Sachs zei hij dat de originele Fiat koppelingsplaat geen plasticbussen meer had. De herstelling zal vermoedelijk begin 2020 uitgevoerd worden. Omdat ik voor autotechniek school liep ga ik kijken wat er ingestoken worden. Ik geef nog wel update. Mvg
  4. Hier nog een ducato met hetzelfde probleem. 150pk bj 2017 met 30000km.In Zuid/Portugal aan een rotonde ging hij in een andere versnelling. Het leek zonder ontkoppeling, met krakend geluid. Nog iets verder ging hij van 2e naar 4e versnelling. Met als opleiding autotechniek wist ik niet wat ik hoorde. Ik was niet gerust. Ik ging googelen en kwam op dit forum. Ik wist direct. Die koppelingsplaat is ook ons probleem.Op vakantie niets meer gevoeld. Toen we huiswaarts reden stopten we 2000km van huis om te eten. Na het eten wil ik vertrekken. En toen kwam op de display. Motor kan geen contact maken met versnellingsbak. Het zweet brak me uit. Na stilleggen en terug starten was het weg. Zonder problemen ongerust thuis geraakt. Thuis dit gemeld bij mijn Fiat dealer. Probleem nog al eenmaal meegemaakt. Breng hem maar binnen dat ik de foutstoring is kan uitlezen. Voertuig aan de garage geplaatst. Toen de garagist het voertuig wou binnenrijden weigerde hij te schakelen met hetzelfde bericht.Fiat kent het probleem zegt mijn garagist. Koppelingsplaat moet vervangen worden. Voertuig is 28 maanden oud. Fiat zal dit onder garantie oplossen zegt mijn garagist. Ik zou 300€ moeten betalen. De originele koppelingsplaat zou volgens mijne garagist nu volledig uit staal zonder plastic zijn. Hij heeft de herstelling nog al uitgevoerd. Want ik vroeg een Sachs plaat zoals ik hier las. Niet nodig zei hij. De fabricagefout zal hersteld worden, en daar ben ik blij mee. Dank je wel Fiat. Want nochtans was ik zeeer tevreden over het schakelgedrag van de robot/matic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...