Ga naar inhoud

JohnR

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JohnR won de laatste dag op 21 januari

JohnR had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Over JohnR

 • Verjaardag 08-05-1942

Recente bezoekers van dit profiel

43 profielweergaven
 1. Ik gebruik mijn telefoon app van Campercontact om de uitgebreide versie te hanteren en neem de gegevens dan over op het navigatieapparaat. Mijn PC heb ik ook bij mij en omdat ik constant over wifi en internet beschik kan ik dus ook over alle info van Campercontact beschikken. Het lijkt wat omslachtig maar dat valt best wel mee. Wellicht helpt deze tip.
 2. Campercontact stond al op mijn apparaat toen ik het ontving, ik hoefde dus niets meer te installeren maar na het opstarten kon ik er gewoon bij via de POI. Als je een mailtje stuurt aan gadgets4U krijg je heel snel antwoord. Hun service is uitstekend. Succes.
 3. JohnR

  Sitecodes

  Hartelijke dank voor duidelijke en snelle reactie.
 4. Tja, een navigatieapparaat blijft een hulpmiddel, je eigen ervaring kan soms een belangrijkere rol spelen. Ik blijf de video advertentie van TomTom van vroeger, met de dame die de aanwijzing "Ga hier rechtsaf" kreeg prompt een heg van een tuin inreed, nog altijd heel leuk vinden. Daar komt nog bij dat er in één jaar tijd zoveel rotondes bijgekomen zijn, dat veel plekken heel anders uitzien dan op je kleine kaartje. Je zult toch altijd heel geconcentreerd moeten blijven rijden. Daar kan geen duur of goedkoop apparaat bij helpen. Succes met toekomstige trips.
 5. Op de doos staat als fabrikant FC CE RoHS vermeld. Dat is geen TomTom of Garmin maar ik vermoed dat de fabrikant in China zit (zeker gelet op de prijs). Er zit overigens ook Bluetooth op en met een klein SD kaartje kun je er ook je foto's of muziek mee zien of horen. Het fijnste is echter dat het een echt groot scherm heeft en dat je er de maten van je camper op kunt invullen, waarmee dan rekening wordt gehouden. Heb je de site www.gadgets4u.nl al bezocht. Op YouTube staan bij de NKC filmpjes ook nog een tweetal filmpjes van een NKClid dat dit apparaat laat zien. Zoek maar eens en succes.
 6. Heb voor mijn camper een navigatiesysteem met zonnekap aangeschaft bij www.gadgets4u.nl Bij dit systeem met een 7 inch scherm kun je wel degelijk je camper aanmelden en de juiste maten (lengte, breedte en hoogte) zelf invullen. Na bestelling in twee dagen thuis ontvangen. Kosten ca.€ 125,00 en een jaarlijkse update voor € 17,50. Als POI worden de ACSI campings en camperplaatsen bijgeleverd. Dat zijn andere prijzen als de eerder genoemde TomTom en Garmin.
 7. JohnR

  Sitecodes

  Ik ben nog vrij nieuw bij NKC en ben pas overgestapt van caravan naar camper. In het blad Kampeerauto staat info over camperplaatsen. Daar staat ook steeds een sitecode bij. Waarnaar verwijst dit nummer of in welke gids komen deze campsites voor? Bedankt voor enige uitleg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...