Ga naar inhoud

hans51

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In perfecte staat zijnde luifeltent kleur grijs geheel compleet met gordijnenset.Hoogte aan de camperkant 3mtr breedte 5mtr tent is passend op thule omnistor luifel 9200 Doe een passend bod !
 2. Is verkocht advertentie kan verwijderd worden
 3. Te koop aangeboden wegens overcompleet,Garmin Camper 760 LMT-D met alle toebehoren en originele opberg case.De Garmin Camper 760 LMT-D heeft een groot en duidelijk scherm. Optimaal gebruik vergt enige studie, maar daarna heeft het apparaat veel pluspunten: royale keuze aan POI-mogelijkheden, verschillende mogelijkheden om met weinig stappen tot een planresultaat te komen, veel functionaliteiten, zoals een goede integratie met smartphone, verkeersinformatie, coördinateninvoer en veel extra’s, zoals ecoroute, spraak en traffic trends.(Tekst is uit vergelijking site )Vraagprijs €175.00
 4. Wij zijn aan het zoeken naar een bedrijf dat bpm berekeningen kan maken voor een camper boven de 3500kg ,bij diverse bedrijven navraag gedaan maar ze kunnen alleen berekenen tot 3500kg .Wie weet waar we wel terecht kunnen?
 5. hans51

  Camper

  De Duitse markt is niet meer zo goedkoop ,als je iets kunt kopen dat heel gunstig in prijs is moet je ook direct zo'n 600 km rijden.
 6. https://www.stalling31.nl/caravanstalling/ysselsteyn/?object_type=&obj_length=&start_date= Deze wel
 7. Voor meer info kijk op https://www.stalling31.nl/caravanstalling/ysselsteyn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...