Ga naar inhoud

Jack

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Jack's Achievements

0

Community reputatie

 1. Heb ik gezien. Zijn vergrendeling van de vriezer is stuk. Ik kon niet goed zien waar nu de schroefjes zitten, achter de plastic strip van de glazen plaat of vanaf de binnenkant deur. Maar bedankt voor het meedenken.
 2. Wie weet hoe ik de deurvergrendeling slothaak van een Dometic koelkast kan vervangen. Het betreft het volgende artikel : https://www.partsnl.nl/koelkast-onderdelen/dometic/deur/sluiting/deurvergrendeling-slothaak-289012711-koelkast Betreft een grote koelkastvan Dometic met apart een klein vriesvak erboven, typenummer RMD 8505 00921078035. Zit in een Hymer Tramp CL 678 uit 2013.
 3. Jasicamp heeft inderdaad een linker glasplaat voor de EK2000 maar de vorm is anders. Er zijn dus meerdere uitvoeringen voor de EK2000. RAL kleur maakt voor mij niet uit. Laten snijden is i.v.m. de gaten geen optie.
 4. Hoi Christ, Er zelf een maken met een mal is mijn laatste optie. ps: Ik heb precies hetzelfde tegen mijn vrouw gezegd.
 5. Bedankt voor de reacties. Hymer en Dometic kunnen niet leveren. Karel Slegers van De Bridge in België ook niet. Roma heeft er een liggen welke er verdacht veel op lijkt alleen twijfel ik bij het typenummer. Ik heb ze gebeld maar ze verkopen niet aan particulieren en loopt de informatie via een lokale dealer in mijn woonplaats.
 6. De linkerglasplaat van mijn Dometic gaskooktoestel is gesprongen en ik wil deze bestellen. Hij zit in Mijn Hymer T678 CL uit 2013. Naar de Gelderse Camper Centrale in Barneveld gereden en deze vertelde mij dat het onderdeel niet meer leverbaar is bij Dometic wat mij vreemd lijkt. Ook ACR in Austerlitz kan mij niet helpen. Heeft iemand hier ervaring mee en mij een bedrijf adviseren waar wel mogelijk is de glasplaat te bestellen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...