Ga naar inhoud

Robert ter Horst

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Robert ter Horst's Achievements

1

Community reputatie

 1. Goed om dat te horen Wimmie. Fijn dat je er weer warmpjes bij zit. groetjes, Robert
 2. Ik heb ook zo'n GPS tracker in de scooter van mijn broer ingebouwd en aangesloten op de scooter accu. De tracker zelf heeft een kleine accu, die gaat een week mee. Voor een camper zou ik een abonnement nemen (nooit meer nadenken over de prepaid kaart opladen / een keer beste). Je belt het telefoon nummer van de sim kaart die in je GPS tracker zit, laat hem 2x over gaan en je ontvangt een SMS. Dit bericht open je in je Google maps en je ziet redelijk nauwkeurig ( kan ca. 15 - 20 meter afwijking zijn) waar de GPS tracker zich bevind. Ik heb hem gekocht bij GPS-Partner ( te Oud Beijerland)
 3. Ik stuur u een persoonlijk bericht. Laat je even weten of het gelukt is? Doe Johan de groeten, Succes. Met vriendelijke groet, Robert
 4. Hierbij een paar foto’s van de onderkant van onze camperbus.
 5. Wij hebben sinds 2016 een oudere camperbus - Adriatic, onderstel is een Fiat Ducato 2.8 Diesel - 244 - uit 2003/2004. (uit de documentaire kunnen we herleiden dat ie in Duitsland 10 jaar in de verhuur heeft gezeten en netjes onderhoud heeft gehad). Als ik onder onze bus kijk zie je uiteraard dat het geen nieuwe bus meer is, links en rechts zie je sporen van roest. Ik ben benieuwd naar hoe de onderkant van andere - oudere - camperbussen er uit zien. Speurend op internet naar foto's kom ik helaas niet veel verder. Heeft iemand foto's van zijn/haar camper ter vergelijk? ( foto's van onze camper bodem in een nieuwe post)
 6. Geeft de kachel problemen bij het draaien op de huishoud accu? Als de huishoudaccu wat minder goed is daalt de spanning bij gebruik. Dit kan problemen geven met het gebruik. Te testen door de kachel aan te zetten terwijl je met je camper ingeplugd bent op 230V. succes, groetjes, Robert
 7. Idd, mooie tip Ari! Zwiebelfam.nl kende ik niet, het was leuk om eens op die pagina te kijken.
 8. Hoi JanWillem, ik zal je zo in een prive berichtje het telefoon nummer van Johan geven. Een stukje eigen ervaring, als je alleen op de huishoudaccu de kachel laat werken- in ons geval: onze huishoudaccu is niet meer de nieuwste- na 20 minuten heeft de kachel zoveel stroom verbruikt dat de accu spanning beneden een bepaalde waarde komt en de kachel afschakeld (de rode led gaat dan tevens branden). Heb je de kachel ook geprobeerd terwijl je camper aan de 230 Volt zit? Wat gebeurd er dan?
 9. Hallo Sylvia en Bart, idd, bekend verhaal .... ik heb jullie een persoonlijk berichtje gestuurd. Doe Johan de groeten. Succes, met vriendelijke groet, Robert
 10. Precies wat Jelle zegt, ook wij hadden na aanschaf van de camper diverse dingen te (laten) repareren. Al met al best een bedrag. Nu doet alles het vooralsnog Maar wat genieten wij van de camper, en de vakanties zelf zijn een stuk goedkoper geworden.
 11. Idd, ik denk dat best veel camperaars een roetfilter zouden willen installeren. Kosten ca €1.000,-- Daar kun je bijna 10 jaar die extra heffing van betalen. Dat doe ik dan maar. En geen roetfilter Mochten wij ooit de staatsloterij winnen dan zal er wel een nieuwe camper komen, tot die tijd rijden wij door met onze Adriatic op een Ducato onderstel uit 2003/2004.
 12. Beste Bas, als het goed is heb ik je een privé bericht gestuurd. succes, met vriendelijke groet, Robert P.S. Bas, ik weet niet waar je woont, op internet had ik in Mönchengladbach ook nog een klup gevonden die reparaties uitvoert (en veel op voorraad heeft liggen). Reparatie op afspraak. Goede recensies op internet gevonden: (ik heb dus zelf geen ervaring met deze mensen, misschien iemand op dit forum?) www.camping-eicker.de Drefelder Str. 484 41066 Monchengladbach Duitsland mail: info@camping-eicker.de tel: +49 2161 602 434
 13. Beste Diesel, als ik het allemaal goed gedaan heb, heb je van mij een persoonlijk bericht gekregen. Is het niet goed gegaan, reageer dan nog. Is het gelukt, doe Johan dan de hartelijke groeten en dank van mij met vriendelijke groet, Robert ter Horst en Hendrien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...