Ga naar inhoud

Claudia

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Claudia won de laatste dag op 21 november

Claudia had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Claudia

  Theorie C1 via NKC

  Nog een aanvulling op mijn reactie. Ik heb wel de examenboekjes van Verjo aangeschaft voor techniek en administratie en heb daar veel aan gehad.
 2. Claudia

  Theorie C1 via NKC

  Van harte gefeliciteerd! Ja ik ben geslaagd voor de theorie. Ik had bij verkeer en techniek 3 fouten en bij Administratie 1 fout. Volgende week krijg ik een proefles (van twee uur) om te bepalen hoeveel praktijklessen ik nodig heb. Ik heb geen ervaring met het rijden met een camper omdat wij altijd een caravan hebben gehad, dus ik ben erg benieuwd.
 3. Claudia

  Theorie C1 via NKC

  Dank u wel voor het bericht, maar aanstaande dinsdag doe ik al examen dus een (aantal) theorieles(sen) volgen gaat niet meer lukken.
 4. Claudia

  Theorie C1 via NKC

  Over drie weken heb ik theorie-examen dus ik hoop ook het examen in 1 keer te halen. Ik vroeg mij af of het zinvol is om nog extra de tentamenvragen te kopen bij (alletheorieboeken.nl)
 5. Claudia

  Theorie C1 via NKC

  Ik volg deze theoriecursus en doe over 3 weken examen. Hebben diegene die deze cursus al gevolgd hebben, tips voor mij?
 6. Claudia

  C1 rijbewijs

  Ik ben bezig met het theorie van de NKC en de proefexamens bestaan uit 20 a 25 vragen. Ik mis daarbij de uitleg vd foute antwoorden en in de cursus kan ik de formulieren (bijv werkgeversverklaring, vrachtbrieven) niet goed bekijken. Hebben jullie die ervaring ook of heb ik de verkeerde cursus gekregen (C1).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...