Ga naar inhoud

Dr.Dream

Members
 • Aantal items

  78
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Dr.Dream won de laatste dag op 11 november

Dr.Dream had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

10 Good

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is geen antwoord op mijn vraag. Indien ik deze zou kopen dan moet IK hem verzekeren en daarvoor vragen ze een recent taxatierapport. Mijn vraag is of u dat hebt.
 2. Dat is wel even schrikken. Maar inderdaad mooi passend bij de camper. Hebt u daarvan ook een taxatierapport om hem te kunnen verzekeren tegen dit bedrag?
 3. Dat is simpel. U hebt dan waarschijnlijk een budget polis voor de RBV? Ik ben bij DAS met dekking Consument Wereldwijd. Daar vallen aankopen in Duitslang gewoon onder.
 4. Geweldig mooie camper met veel info. Maar misschien zie ik door de bomen het bos niet meer. Wat is de prijs?
 5. Wedden dat je hierover van de NKC nooit meer iets hoort. Die krijgen sponsorgeld van Fiat en kunnen het dus niet maken om hier iets tegen te ondernemen. Antwoord is gewoon een zoethoudertje lijkt mij.
 6. Zo vandaag bericht gehad van Dr.Stoll. Mijn zaak tegen Fiat is aangemeld bij de Rechtbank in Freiburg. Alles zonder kosten voor mij, ook indien mijn RBV niet zou willen betalen.
 7. Van dat alles nooit iets meegemaakt en gebruik toch reeds jaren LPG.
 8. Dr.Dream

  Inspiratiegids

  Wie is "WIJ" en wat kosten ze en de topic starter vraagt alleen de BENELUX. Die hebben ze bij "WIJ" kennelijk niet?
 9. Dr.Dream

  Inspiratiegids

  Dit is een uitgave van de NKC. Misschien moet je de ledenservice even vragen. Die zullen het beslist graag aan je willen verkopen. Afgelopen week viel de nieuwste versie "noord-Frankrijk" in de bus bij mij.
 10. Daarom hebben ze jou toch hier als forum waakhond en verzieker.
 11. Dr.Dream

  .

  Ja wij hebben er een binnen en buiten.
 12. Dr.Dream

  .

  Dethleffs serienummer Halfintegraal: 15A16023 Maar dit verhaal van de dealer is voor mij niet te begrijpen. Dit heeft niets met het type Dethleffs van doen, maar is gewoon een standaard maatvoering voor de Fiat Ducato vanaf 2007. En dat ZFA-nummer onder de voorruit heb ik afgeplakt, want daarmee maken ze een OBD2-dongle waarmee ze de af fabriek standaard aanwezig startblokkade klasse 1 onklaar maken en gewoon de camper kunnen starten en wegrijden. Dat krijg je dus ook van mij niet.
 13. Tja, je hebt helemaal gelijk. Maar een actie van de NKC die sponsor gelden van de camper branche ontvangt??? Zie ik niet direct aankomen dus.
 14. Die draaiknoppen zijn massaschakelaars. Draai je die open dan kan er geen enkele stroom meer lopen, dus ook geen lekstroom. Dan blijven de accu's bij stilstand redelijk op peil, in elk geval geen gevaar dat ze te diep ontladen worden en daardoor het leven laten. Overigens staat onze camper de hele winter gewoon aan de stroom in de stalling. Het EBL regelt de druppellading van beide accu's prima zelf.
 15. Dr.Dream

  Theorie C1 via NKC

  Ik heb heel veel oefen- en examenvragen van www.theorie-leren.nl bestudeerd en ook verzameld in vier PDF-bestanden. Wie belangstelling heeft stuurt maar een PB.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...